Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Mалко слънчеви скобари от искъра
Re: Mалко слънчеви скобари от искъра
Добре си ги надърпал на фидера Риболовчо и аз като теб мразя и опитвам да избягвам навалицата, ама понякога няма как и аз мечтая ся за скобари на фидер...

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- каридата
- учете се от него

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

изключително ми е приятно да вида скобари уловени на стръв по искъра и други големи реки,когато масово се твърди ,че в зимнят период не взима естествена стрв..само ТРОЙКА!да не ви обяснявам какво се има предвид..само ще кажа че тройките са от N5 нагоре!аа утре ще кача снимки от мойто откриване по искър..между другото съм ловил с малка тройка N14,бяла с червено мънисто и комбинация от бял и червен червей..много добра техника и за трофейни кефали освен за яки скобари..мога да кажа че това е моя вариация
,за която ще поразкажа повече в репортажа ...стана ми любопитно къде си ловил тъй като не можах да позная вира със сигурност..което е странно!?..мерси
иначе си абсолютно прав-сега си иска яка игра..взимат само в долно положение на изтичането..със силно задържане,така че статичното подаване си е било логичен избор

иначе си абсолютно прав-сега си иска яка игра..взимат само в долно положение на изтичането..със силно задържане,така че статичното подаване си е било логичен избор

фен клуб-скобар
фидерът си е страшно оръжие
браво за излета

браво за излета
- borislav58
- сериозен играч
Браво хубави риби на фидер. 

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздравления за хубавия излет 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Страхотно
-
- ще става разбирач
Бравос!Април месец съм решил да обезрибявам софийските водоеми
и преди да тръгна ще се обърна към теб за инструкции и съвети.А пък за репортажа нямам думи.

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
да не пускам нова тема ще пиша във тази 
сутринта рано бях отново на същото място,от вида на горящите огниове ми настръхна косата,викам си ..ебаси тука някакво индианско племе е завзело реката,...не били индианци а рибари,пълна окупация,вървейки покрай реката да си търся място попаднах и на пепи / жълтопепи/ който ми вика слушаи кво става,заслушах се и нямам думи да опиша колко захранка се хвърли,наистина някой колеги нямат понятие от речен риболов,мислят си че като хвърлят 2 кофи храна че ще изловят рибата ,..да ама не.......,кога нептун не му е кеф не става работата,но нали все пак трябва да се прави оброт и на рибарските магазини,,. аз не съм хранил а само хвърлях от време на време червей с прашлето,колкото да се намирам на работа,първо я пробвах със щеката и ме почнаха уклейките,и се отказах,влесе отново фидера в действие и хванах в порядъка на 20 мин. 2 морунажа по 500 гр. и всичко беше до тук,,водата се беше покачила от предния ден със 30 см,и може би това беше основната причина за пасивноста на рибата...те и некоя снимка
пепи и валио

ето и положението отсреща

както и положението от сам

ето и няколко моменти от риболова на пепи/жълтопепи/
за който някои колеги от форума казваха че не мой ги лови

и моето място пак в трънките
--за 10 лева толкова 

[img]tp://media.snimka.bg/7918/022090850.jpg?r=0[/img]
за сега толкова ,рибата е у водата,не че беше много ама не съм правил снимки по мой адрес

сутринта рано бях отново на същото място,от вида на горящите огниове ми настръхна косата,викам си ..ебаси тука някакво индианско племе е завзело реката,...не били индианци а рибари,пълна окупация,вървейки покрай реката да си търся място попаднах и на пепи / жълтопепи/ който ми вика слушаи кво става,заслушах се и нямам думи да опиша колко захранка се хвърли,наистина някой колеги нямат понятие от речен риболов,мислят си че като хвърлят 2 кофи храна че ще изловят рибата ,..да ама не.......,кога нептун не му е кеф не става работата,но нали все пак трябва да се прави оброт и на рибарските магазини,,. аз не съм хранил а само хвърлях от време на време червей с прашлето,колкото да се намирам на работа,първо я пробвах със щеката и ме почнаха уклейките,и се отказах,влесе отново фидера в действие и хванах в порядъка на 20 мин. 2 морунажа по 500 гр. и всичко беше до тук,,водата се беше покачила от предния ден със 30 см,и може би това беше основната причина за пасивноста на рибата...те и некоя снимка
пепи и валио

ето и положението отсреща

както и положението от сам

ето и няколко моменти от риболова на пепи/жълтопепи/
за който някои колеги от форума казваха че не мой ги лови

и моето място пак в трънките

[img]tp://media.snimka.bg/7918/022090850.jpg?r=0[/img]
за сега толкова ,рибата е у водата,не че беше много ама не съм правил снимки по мой адрес

-
- научил се да хвърля
Супер репортаж.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Най-после да видим и Жълтопепи на снимка.
Много потаен колега, пише пък не се снима
!
Много потаен колега, пише пък не се снима