Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

"малкото"откриване...на малък искър
-
- ще става разбирач
Re: "малкото"откриване...на малък искър
Браво колега, супер си.Представям си какъв кеф е било, особено с тоя ултра дюзен от 0,016 основно и 0,012 повод- с такива корди никога не ми е и минавало през ума да ловя! 

е то тва е...angel.tr написа:Браво колега, супер си.Представям си какъв кеф е било, особено с тоя ултра дюзен от 0,016 основно и 0,012 повод- с такива корди никога не ми е и минавало през ума да ловя!

0.012мм, "dragon" na "tuberttini"..e не е ефтино,но пък.......

фен клуб-скобар
по-умерена засечка и ако знаеш какво правиш и най-едрия скобар има проблем!sashoart написа:е то тва е...angel.tr написа:Браво колега, супер си.Представям си какъв кеф е било, особено с тоя ултра дюзен от 0,016 основно и 0,012 повод- с такива корди никога не ми е и минавало през ума да ловя!
наслука!
фен клуб-скобар
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
sashoart написа:по-умерена засечка и ако знаеш какво правиш и най-едрия скобар има проблем!sashoart написа:е то тва е...angel.tr написа:Браво колега, супер си.Представям си какъв кеф е било, особено с тоя ултра дюзен от 0,016 основно и 0,012 повод- с такива корди никога не ми е и минавало през ума да ловя!
наслука!

Бързай бавно.
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, страхотен излет, а риба си хванал !
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- кандидат преподавател
Днес , тръгвам на път. Но като се върна , ще има какво да се видиsashoart написа:Кеф,kеф....simo72 написа:Кеф на макс а ?!?!![]()
хайде,чакаме и от тебе някоя...с мънистата ми е любопитно много!

Върл Shimano фен!
- malkapluvka
- фен клуб-скобар

не!...аз информацията я давам за всички..а това ли е което можеш да кажеш по темата

фен клуб-скобар
-
- вече хвърля и на тежко
Сашо, не се сърди, ама все пак е по-вероятно да си ловил с 0.16 основно и 0.12 повод, а не с 0.016 и 0.012! (аз поне не знам някъде да продават такива....)
Иначе - евала за споделянето! Малко са тези, които го правят! Пожелавам ти все големи да ги хващаш!
Иначе - евала за споделянето! Малко са тези, които го правят! Пожелавам ти все големи да ги хващаш!

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
ясно де,техническа грешка..ама мисла че се разбирамеSme6NIKa написа:Сашо, не се сърди, ама все пак е по-вероятно да си ловил с 0.16 основно и 0.12 повод, а не с 0.016 и 0.012! (аз поне не знам някъде да продават такива....)
фен клуб-скобар
Много добра слука.Поздрави за майсторският риболов.
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
-
- ще става разбирач
Сашо, шегата беше другарска, да не ми се обидиш. Иначе евалла за майсторлъка.sashoart написа:ясно де,техническа грешка..ама мисла че се разбирамеSme6NIKa написа:Сашо, не се сърди, ама все пак е по-вероятно да си ловил с 0.16 основно и 0.12 повод, а не с 0.016 и 0.012! (аз поне не знам някъде да продават такива....)
angel.tr написа:Сашо, шегата беше другарска, да не ми се обидиш. Иначе евалла за майсторлъка.sashoart написа:ясно де,техническа грешка..ама мисла че се разбирамеSme6NIKa написа:Сашо, не се сърди, ама все пак е по-вероятно да си ловил с 0.16 основно и 0.12 повод, а не с 0.016 и 0.012! (аз поне не знам някъде да продават такива....)
не бе..просто говорих с 3-ма по скайп-а докато пиша...резонно си е...
фен клуб-скобар
е най-после малкият затвори за тази година!
..малко по-рано този пьт,но...избистри,падна и сега риболова ще е колкото да не е съвсем без...едрите се пуснаха обратно в големия...все пак при желаниe и старание до края на март ще излиза по някой труден
успех!

успех!

фен клуб-скобар
-
- фен клуб-скобар
А така де те тва са скобари а и със болото си е друга работа
Браво Сашко Браво
Браво Сашко Браво