Pulla бънг

Модератор: sapuna

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Pulla бънг

Мнение от chirusa_bg »

Глей ся, и мен ми беше интересно, от каква пластмаса е :lol: , затова поръчах едни от тие на Мидди и ако всичко е ОК до седмица ще разбереме. :)

Като слагаш колена шанса за чупене е по-голям, ама пък и кефа е по-голям и зрителите са повече :) Аз, понеже съм позьор eдвали ще ползвам таквоз животно отново в тоя си живот :lol:

Предлагам ти да направиме така, пристигат тие пластмасарки, пращам ти едната, а ти я научаваш да лови скобари.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

:D ма ти от ибеи ли си порача ? иначе ако си земал у повече че научиме едната да лови скобари :D а иначе от по големите за 4-то коляно ли е ?
Изображение
фен клуб-скобар
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Тие за 4-то са на Мило, там Георги Кръстев може да даде контакт с магазина. :wink:

Стой да видиме, кво ще пристигне и единия ти го пращам.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

chirusa_bg написа:Мило............контакт с магазина. .
http://www.siya-bg.com/index.php?route=common/home
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

Kато пристигнат бънговете ми пиши. :wink:
Изображение
фен клуб-скобар
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Пул-бънг, щой туй жиуотну?. Аз не съм ползвал, заради един кофти минус в него.Това че монтираш ластик за 25 лв и неможеш да го превържеш.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Идеята на бул бънга е да ловиш всякакви риби с един и същт ластик т.е. примерно с 1.8мм кух лакстик си ловиш платички и бабушки и закачаш някаква по-голяма риба и тя ти разпъва ластика до другия край на езерото. При това положение щеката се бута назад разглабя се топ-сета и почваш да издърпаш ластика от долу като не позволяваш на рибата да я разтяга повече. Ако се сложи по-дебел ластик трябва да се сложат и по-дебели корди и тогава малкта риба няма да ви кълве, а с тънкия ластик голямата риба много я растяга и много бавно се вади и пул бънга ви предлага компромисен вариятн за смесен риболов на големи и малки риби с тънък кух ластик.
Ето един човек който разбира от тия работи показва как става.
http://www.youtube.com/watch?v=aQVYGKZiGi4
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”