Иновация в световния спинигов риболов

Модератор: sestrata

Linderman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Иновация в световния спинигов риболов

Мнение от Linderman »

Изображение

"oyyy that is nice" вика , ах на батиии , да ми слезеш ти на аерогара Варна , да видиш ... :smt036
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мунчо написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Сега,да кажа аз две думи ! Пред година,един колега от форума,беше намерил от някъде една спининг пръчка - Шимано на 3м,на която макародържача се мести напред или назад.Така,без тази анджъклама,когато даде човек макарата напред в крайно предно положение,близо до първия водач,при навиване се получава същия ефект.Не съм сигурен дали е ефикасно или не,защото си ловя толкова,колкото и преди това,така че - вие преценете дали е ефикасно :idea: :idea: :idea:
Ъкхъм, то с тези възвратно-постъпателни движения, човек ако те гледа в гръб, кой знае какво ще се помисли... :D :lol:
Муне,не е важно какво ще види в гръб,проблема е после какво ще се види отпред.Всички тези движения са с цел,заблуда на противника и като приближи,хоп обръщане резко,завъртане на гледащия,поставяне стоика партер и айде наще :lol: :lol: :lol: Човек обаче трябва да е усвоил тези движения перфектно.Иска се рутина майна,рутина ИзображениеИзображениеИзображение

Само обаче,да попитам,къде ги видя тия възвратно-постъпателни движения,да"н си чел друг пост и да си копнал моя ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Абе представих си как местиш макародържача напред-назад по бланката, с отсечени движения на китката... :lol:
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”