Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Salvimar - нова колекция 2011г.
Модератор: nkolev66
Re: Salvimar - нова колекция 2011г.
Вальо питай, удоволствието е мое
.
Ластика е 16мм и е пак от Салви. На пипане и опън по-скоро имам усещане че производителя е праймлайн отколкото дънлоп, нищо че е марка Салвимар.
Ще има всякакви резервни части за всички модели харпуни произведени от Салвимар! При явен фабричен дефект на каквото и да е ремонта ще е безплатен, но ще се продават и отделно. Като ги качим в сайта ще пиша тук.

Ластика е 16мм и е пак от Салви. На пипане и опън по-скоро имам усещане че производителя е праймлайн отколкото дънлоп, нищо че е марка Салвимар.
Ще има всякакви резервни части за всички модели харпуни произведени от Салвимар! При явен фабричен дефект на каквото и да е ремонта ще е безплатен, но ще се продават и отделно. Като ги качим в сайта ще пиша тук.
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Благодаря ти Юли.За сега всичко е ясно.
Остава да пазарувам.
Наздраве, но само по една да не даваме лош пример на младите дихатели!

Остава да пазарувам.

- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
В най-скоро време ще разкажа за новия си харпун SALVIMAR - Voodoo Rail Open 95см,макарата за модела и т.н.Първи впечатления + и -. Просто още 10 дена ще съм служебно доста ангажиран. Искам да благодаря на Юли и екипа на Видракс. Момчета и момичета, благодаря за перфектно свършената работа и професионализъм.Това не е реклама, а едно голямо благодаря от един доволен клиент. Страхотни сте!
Ако има кой да сподели биричката ми....,
, ами Наздраве! 
Ако има кой да сподели биричката ми....,

- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Мерси Преторе! 

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
хладничко е още за съжаление, въпреки, че доста колеги вече се пробваха за "плочки" успешно( някои) 

- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Големи промоции във Видракс забелязвам на оборудване и аксесуари за подводен риболов.
Е..., няма такива цени, и то на марката на която станах голям фен. Ще се развързва пак кисията, няма как...
Е..., няма такива цени, и то на марката на която станах голям фен. Ще се развързва пак кисията, няма как...

-
- разбира нещата
ььььь,имам аз едни съмнения-а именно:Юли ще закриват "нашия раздел" в техния магазин(английски хумор-за което моля да бъда извинен)Valyo68 написа:Големи промоции във Видракс забелязвам на оборудване и аксесуари за подводен риболов.
Айдеееее Юли,водата е до към то-9-10гр.този уйкенд-вътреееее

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
А не, нищо няма да закриваме, не се предваме лесно
.
Промениха се доста от условията наложени ни от производителите, благодарение на кризата
, и веднага всичко рефлектира върху нас и по специално върху крайните цени.
Както Вальо е забелязал почти всичко е намалено с почти 30%, което си е сериозно намаление.
Важното е че сега всеки ще може да си купи по-лесно каквото му трябва
!!!

Промениха се доста от условията наложени ни от производителите, благодарение на кризата

Както Вальо е забелязал почти всичко е намалено с почти 30%, което си е сериозно намаление.
Важното е че сега всеки ще може да си купи по-лесно каквото му трябва

-
- разбира нещата
spear написа:А не, нищо няма да закриваме, не се предваме лесно.
Промениха се доста от условията наложени ни от производителите, благодарение на кризата, и веднага всичко рефлектира върху нас и по специално върху крайните цени.
Важното е че сега всеки ще може да си купи по-лесно каквото му трябва!!!
Знаеш ти на мен какво ми трябва,амааа ония 500 броики,карай-здраве да е
Поздрави и успехи

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
- alex_vp
- научил се да хвърля
Някой от Бургаската група дали не се сдоби с някой RAIL OPEN? Много ми се иска да го пипна, че ми се върти една 105-ица в главата 

- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ще ти хареса Алекс! Днес отивам командировка на Лозенец, за съжаление без екипировка, ако бях прочел по рано поста ти щях да взема Салвимара да го пипнеш, и да пробваш ако трябва, но уви - вече е късно. 115 мисля е с 2 цели ластика по 14.5мм. 105 е с един цял 19.5мм.А, ей го къде до Бургас е Ямбол. Най-добре на място.
А, ако Ямболската група слиза да провери на юг, постовете по границата - колко му е да си спретнете една среща.Е за това вече Юлиян има думата.
Хубав ден на всички Ви!

Наборе , честито !!!

Мисля да ходя към морето в неделя, но не съм го решил на 100%. Ако ходя ще ти пиша на лични да се разберем къде искаш да се видим и да ти покажа вудуто.