Съвет за дебелина на влакно.

Модератори: Димо Михалев, dobria1

radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Съвет за дебелина на влакно.

Мнение от radobg1 »

Rado S. написа: :finga: :lol:
Градски ако се загледаш малко ще видиш че този аватар е малко неприличен ,колегите ще си помислят че майтап си правиш с тях .Поздрави ,като се стопли на Тюленово :wink:
Аватар
Rado S.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Rado S. »

radobg1 написа:
Rado S. написа: :finga: :lol:
Градски ако се загледаш малко ще видиш че този аватар е малко неприличен ,колегите ще си помислят че майтап си правиш с тях .Поздрави ,като се стопли на Тюленово :wink:
Дааа.наистина си помислих че е палец като ОК...а не среден пръст, съжалявам, предполагам колегата е схванал "замисъла" :oops:
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Колега аз когато има вълнение на морето слагам тежест 50гр. с формата на катинар или плоско с основна месина 0,22 на Robinson{Tanaka} и нямам никви ядове и постигам що годе добра далекобойност а в тихо време същите тъкъми но с обикновено капковидно олово 50гр. и немога да се оплача от кълванета а мйката ми е 0,20 флуоркарбон с 3бр. 8-номер куки :D :D :drinkers: :drinkers: Наслука на всички
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
Rado S.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Rado S. »

А във връзка с предложението за шок лидер, можете ли да предложите монофилен такъв,марка, размер и линк към бг онлайн магазин, защото намерените от мене или бяха плетени или в чужди магазини :roll:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Rado S.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Rado S. »

Благодаря колега!
Аватар
Rado S.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Rado S. »

Rado S. написа:
Благодаря колега!
Ей на тези красавци ще се навива шок лидера, макарата ми дойде днес (PENN SARGUS 5000), тази година ще пробвам "сърф кастинг" на нашето крайбрежие...пък туко виж са се закачили някой морска котка или калканче, кефал, така или иначе комплекта ще е за "тежко" и "надълбоко", имам една къса "шибалка" 2.70 за платеринки която ще отсрамва "голямата". Много съм впечатлен от големите дистанции които постигат в този риболов, специфичните тежини (с контри и държач за куката) също са набавени. Естествено ще се придържам към размери на куките за нашият стандарт на Черно Море. Така или иначе благодаря на колегите помогнали с информация, аз ако имам сполука ще се похваля обезателно със снимки. :D
Изображение
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”