Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Съвет за дебелина на влакно.
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Съвет за дебелина на влакно.
Градски ако се загледаш малко ще видиш че този аватар е малко неприличен ,колегите ще си помислят че майтап си правиш с тях .Поздрави ,като се стопли на ТюленовоRado S. написа:![]()

Дааа.наистина си помислих че е палец като ОК...а не среден пръст, съжалявам, предполагам колегата е схванал "замисъла"radobg1 написа:Градски ако се загледаш малко ще видиш че този аватар е малко неприличен ,колегите ще си помислят че майтап си правиш с тях .Поздрави ,като се стопли на ТюленовоRado S. написа:![]()

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

А във връзка с предложението за шок лидер, можете ли да предложите монофилен такъв,марка, размер и линк към бг онлайн магазин, защото намерените от мене или бяха плетени или в чужди магазини 

Благодаря колега!sapuna написа:Ето -> http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... 17235622d0
Ей на тези красавци ще се навива шок лидера, макарата ми дойде днес (PENN SARGUS 5000), тази година ще пробвам "сърф кастинг" на нашето крайбрежие...пък туко виж са се закачили някой морска котка или калканче, кефал, така или иначе комплекта ще е за "тежко" и "надълбоко", имам една къса "шибалка" 2.70 за платеринки която ще отсрамва "голямата". Много съм впечатлен от големите дистанции които постигат в този риболов, специфичните тежини (с контри и държач за куката) също са набавени. Естествено ще се придържам към размери на куките за нашият стандарт на Черно Море. Така или иначе благодаря на колегите помогнали с информация, аз ако имам сполука ще се похваля обезателно със снимки.Rado S. написа:Благодаря колега!sapuna написа:Ето -> http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... 17235622d0