Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Помпената станция
Re: Помпената станция
страхотно место..река ли е???..скобар не държи ли??супер красиво!?!Mr.Barry написа:Здравейте, пак съм аз- човека който изкара цяла седмица, секи ден капо, но не се отказа- АПЛОДИСМЕНТИ!
Та така цяла седмица ходя и какво фанах нищо. А всъщност не е нищо фанах само една хрема![]()
И днес както всеки ден пак съм си капо, но нали рибарите сме гадна напаст не се предаваме
![]()
![]()
http://img135.imageshack.us/img135/5253/image0788.jpg
фен клуб-скобар
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Страхотна рекичка ама рибата се е надула от през лятото и сега не е гладна 

Риболова е хоби.Наслука 

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не се отчаивай колега, пробвай на др. гьол ! 

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Да това е р.Осъм която минава през Ловеч. Това е едно село Умаревци което е на 6-7 км от Ловеч. Тази снимка е на Помпената станция. Там реката държи скобар, кефал, щука, каракуда, сом и др. дребни риби
Наистина е много красиво. Къде ли не обикалях тази седмица по реката в радиус от 15км и нищо. Говори се че рибата била наплашена от нещо, но кой знае от какво ....

-
- ще става разбирач
смени такъма и куките с по финни. Зимата на всекаде е тегаво
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Куките са 14 а струното е 0.16 повод 0.12. Даже съм сложил вирбел който свърза повода към основното 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Не се коси приятелю зимния риболов е на късмет.Аз стана 3-4 години зимно време не мога да уцеля да хвана риба,все ловили преди мене,все ловили след мене аз като отида няма.Мъниста слагам малки кукички финни поводи малки плувчици и със захранка и без захранка каже ли да неще ,неще и неще.Просто рибата се групира на определени места и по-другите дупки я няма,трябва да уцелиш точното до сантиметър място,понякога и 1см по-нагоре или по-надолу и не захапва не е като лятото.
-
- кандидат преподавател
Така е,който ходи на риболов зимно време,твърде много мрази себе си
Ама пуста краста -Mr.Barry,упоритост и последователност
.След още една зима редовни проверки по реката,ще започнеш да напипваш местата,където има шанс да се получи риболов.Не губи кураж и продължавай все така.

Колега не губи кураж следващият път дано да имаш късмет. 

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Докато не се загуба аз
куража няма да загубя !! Никога няма да се откажа от този великолепен спорт и хоби. Така е то ако всеки път хващахме нямаше да остане риба във водоемите

-
- научил се да хвърля
и моите 3 излета за тая година са чисто капо нищо ама нищоооооооооо не хванах даже и нищо не ми клъвна 

Mr.Barry написа:Докато не се загуба азкуража няма да загубя !! Никога няма да се откажа от този великолепен спорт и хоби. Така е то ако всеки път хващахме нямаше да остане риба във водоемите
![]()

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Какво виждат очите миvikchooo написа:Mr.Barry написа:Докато не се загуба азкуража няма да загубя !! Никога няма да се откажа от този великолепен спорт и хоби. Така е то ако всеки път хващахме нямаше да остане риба във водоемите
![]()
Така те изкам , че то почти не остана . Книжката ми е почти в ръцете и само да я докопам няма те оставя на мира . Само по риби ша одим
![]()
![]()