Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Нема такъв риболов - Нема такава държава
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Нема такъв риболов - Нема такава държава
Ами не знам,ама като гледам тези смимки си мисля за саморазправа.
Айде по Струма и Искър от години е пълно с тея касапи.И това са реки,не е като на кея, нема толкова народ да ги натепаме всички.
Но и морето хванато на къс пас,идва ми повече, ами Бургазлии направете една гонка , изпотрошете им пръчките и една ,две глави.Ква ИАРА , кви пет лева.
Помогнете си сами , не мога от Струма да ви помогна.
Айде по Струма и Искър от години е пълно с тея касапи.И това са реки,не е като на кея, нема толкова народ да ги натепаме всички.
Но и морето хванато на къс пас,идва ми повече, ами Бургазлии направете една гонка , изпотрошете им пръчките и една ,две глави.Ква ИАРА , кви пет лева.
Помогнете си сами , не мога от Струма да ви помогна.
-
- ще става разбирач
Колега,това да не е някакъв майтап!?Това наистина ли се случва в Бургас!?Ако е така,наистина вече сме стигнали дъното и е абсолютно наложително да се вземат крути мерки.
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
gromost написа:Съгласен съм,че е много гнусно това,което се вижда,ама още по-гнусно е,че тия тарикати ще ядат това дето го вадят от пристанищните ла...на!Как въобще им дава акъла да ловят на такива места в които всичко,що е кораб си излива мръсотията и после те с кеф го излапват....

- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Колега колко е достоверна тая информация или си зърнал снимката в албума на някой познат и баез много инфо правиш изводи? така ли никой друг Бургазлия не е чул или видял тая "картинка" на живо?Kiro Gorskiq написа:
Доколкото знам ловят морски кефал на засечка![]()
![]()
![]()
Попаднах на тази снимка във Facebook и не мога да не я споделя с вас......
-
- новобранец
Не знам за какво "инфо" говориш, колега. Зима е !!! Почти всеки бургазлия-рибар е чувал за "Кьор Кефал". Набива се в Порта. И като видя 50-60 души с МНОГО ЯКИ СОПИ на пристанището, навряни в пирса и без инфо ще си направя изводиAngel_d4 написа:Колега колко е достоверна тая информация или си зърнал снимката в албума на някой познат и баез много инфо правиш изводи?
А, ето един.Angel_d4 написа:,,, така ли никой друг Бургазлия не е чул или видял тая "картинка" на живо?
strijok написа:Не е смешно![]()
Така е от години, но въпреки сигналите до ИАРА виждате резултата![]()
![]()
![]()
Срам ме е да се наричам Бургазлия
ALWAYS ONE FISH AHEAD
Аз лично не съм я видял тази картинка на живо.Но в събота като ходих за риба,докато чаках сутринта да ме вземат,един таксиджия ме заговори и каза,че много народ имало миналата седмица на пристанището.Предимно ходели нощно време.Така че тази картинка не ме учудва въобще...
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Баш си е такова положението на пристанището. В събота се разходихме с приятел от форума. Грозна и жалка картинка, но напълно реална и случваща се. Аз лично за първи път виждам търмъченето в действие. Къде за корема, къде за опашките. Хора много, ама много. Къде са органите, отговорни за това да не се случва не зная. Но всеки ден било така. Риболов ???? Който, както го разбира.
- krokibg
- учете се от него
Методи,не е простотия,това си е истинска лакомия,направо ужасна лакомия,ако така мога да се изразяmetodi manev написа:ЪЪЪЪ, Уникална простотия , нема нищо общо с моето хоби.Тия са си направо за Бухенвалд.
Добре ,че рибката не е толкова проста колкото изглежда.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Е...... си е майката 

Стигнахме дъното ама това не е достатачно и продължаваме да копаеме надолу 

Жаден съм а вода не ми се пие
Простотията и лакомията граници нямат.Това не са рибари това са смотаняци.Какво удоволствие изпитват от риболова? 

Ето такава беше картинката и на кея в Кавала.Само ,че Беше.Хората взеха мерки и както ги изритаха месарите от там ,така ще ни ритат от всяко кейче ,плажче ,рекичка ,язовирче и поточе.
не се палете просто кервана си върви,кучетата си лаят и все тая.
добре че снимката е МЪТНА та да не могат да се разпознават
добре че снимката е МЪТНА та да не могат да се разпознават
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Такъв таралеж е и един от мостовете в Истамбул:

Смятайте некъде отиват нещата

Смятайте некъде отиват нещата

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
тез от тоз мост просто си ловят сафрид,но може и да греша макар че пръчките им не са много траладжииски
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!