Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Събуждане на щуката
Re: Сабуждане на щуката
леле майко, е това е пълна програма 

Много хубав улов евала, само кажете каде е тва место да може и ние да ги половиме
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много смел въпрос,като за първо мнениеIvaka_mf написа:Много хубав улов евала, само кажете каде е тва место да може и ние да ги половиме

Поздрави

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Nikola Polizovski написа:Много смел въпрос,като за първо мнениеIvaka_mf написа:Много хубав улов евала, само кажете каде е тва место да може и ние да ги половимеДа се надяваме че ще си редовен на форума,че ще споделяш,и с сигурност ще научиш не само за това место,а и за много други
![]()
Поздрави

Ех значи, много сте потайни...
Утре ще ходя да половя и като се върна първата ми работа ще е да се изфукам във форума

Без забележки! Браво момчета! 

-
- сериозен играч
Евала Никола
-
- ще става разбирач
Ехаааааааа,какви хубави рибоци сте натръшкали...
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Събуждане на щуката
Браво, бре, друже Ни'кола! 
Бях се зарекъл да не ходя за риба до май месец, ама ти ми подпали кръвта и тия дни ще ида да преслушам нашите щуки.

Бях се зарекъл да не ходя за риба до май месец, ама ти ми подпали кръвта и тия дни ще ида да преслушам нашите щуки.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Браво браво несте скучали

- jorkata76
- научил се да хвърля
Ivaka_mf написа:Nikola Polizovski написа:Много смел въпрос,като за първо мнениеIvaka_mf написа:Много хубав улов евала, само кажете каде е тва место да може и ние да ги половимеДа се надяваме че ще си редовен на форума,че ще споделяш,и с сигурност ще научиш не само за това место,а и за много други
![]()
Поздрави![]()
Ех значи, много сте потайни...
Утре ще ходя да половя и като се върна първата ми работа ще е да се изфукам във форума
Колега не си прави труда,ЧЕ ОТ ТОЗИ МАКЕДОНЕЦ инфо НЯМА ДА ПОЛУЧИШ.За това отивай и ти си търси местата както правя аз.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе бате,това какво трябва да означаваjorkata76 написа:Колега не си прави труда,ЧЕ ОТ ТОЗИ МАКЕДОНЕЦ инфо НЯМА ДА ПОЛУЧИШ.За това отивай и ти си търси местата както правя аз.

Туку ти кажи ми на мене-колко инфо съм получил аз от колегите който само питат...
И пак е пресудно моето желание-още да споделям за излетите ми,нещо което други отдавна не го правят.
Аре поздрави сега...май не го познаваш ТОЗИ МАКЕДОНЕЦ хубаво.
Macedonia

- jorkata76
- научил се да хвърля
Преди няколко седмици поисках от теб някакво нищожно инфо от теб,а ти просто беше безмълвен като рибка.Nikola Polizovski написа:Абе бате,това какво трябва да означаваjorkata76 написа:Колега не си прави труда,ЧЕ ОТ ТОЗИ МАКЕДОНЕЦ инфо НЯМА ДА ПОЛУЧИШ.За това отивай и ти си търси местата както правя аз.от мене тук е протекло инфо и инфо,ако си редовен тук и отдавна-вероятно знаеш колко....
Туку ти кажи ми на мене-колко инфо съм получил аз от колегите който само питат...
И пак е пресудно моето желание-още да споделям за излетите ми,нещо което други отдавна не го правят.
Аре поздрави сега...май не го познаваш ТОЗИ МАКЕДОНЕЦ хубаво.
И дай боже да се запознаем някога!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега ето твоето въпросче за нищожното инфо---питал си ме следващото....jorkata76 написа:Преди няколко седмици поисках от теб някакво нищожно инфо от теб,а ти просто беше безмълвен като рибка.
И дай боже да се запознаем някога!
Jorkata 76-Колега здравей,дай малко имфо то Гръцко че мисля в четвъртък да пътувам на там.
Аз как си ми задал въпроса така и съм ти одговорил----------
Nikola Polizovski-------Какво инфо

Каде виде че съм безмълвен като рибка....та какво трябваше да ти обяснавам за цело Гръцко ли?Казал ли си ти първо къде ти се ходи и какво ти се лови....
Аре,не ми се занимава с такива неща,бъди поумерен и пореален в коментарите ти

Macedonia

-
- фен клуб-скобар
Имаше си и тема за това,но с 2 думи така е на Никола не му се занимава да дава инфо само, а от страна на другите никакво. Някакви екземпляри дето само питат къде, кво и що а не дават инфо когато отидат.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Никола,
Не се ядосвай, хубава тема, само не разбрах какво стана с щуката "беглец".
Ти си бил там ама аз, дето чета не разбрах какво стана!
А на всички питащи - никога няма да си кажа местата на които ловя хубави щуки.
Защото после не мога да изчистя дори боклуците от бреговете, да не говорим за риболов!
Не се ядосвай, хубава тема, само не разбрах какво стана с щуката "беглец".
Ти си бил там ама аз, дето чета не разбрах какво стана!
А на всички питащи - никога няма да си кажа местата на които ловя хубави щуки.
Защото после не мога да изчистя дори боклуците от бреговете, да не говорим за риболов!