Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за село Първенец
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Инфо за село Първенец
Цените са 3лв без ограничение за пръчки и рибата се заплаща без каракудата.Шарана е на 5лв,за другите риби, не съм хващал там но предполагам ще са на сходни цени като на всякъде.Shag написа:Какви са условията на Първенец? Цена за пръчка, улов, риби, щуротии. Никога не съм бил там, а сега търся някакво близко място около Пловдив. Благодаря предварително.
Днес реших с приятели да пробваме водоема.Собственикът е същият,а от там и условията.Водоема е фращкан с риба,ама каракуда и то от едрата/преобладават зверове от 2 до 50 гр./.Различна от тази риба никой не извади ,нито изигра в водата.Като си тръгвахме към обед,нямаше и кой да ни провери,щото хората си знаят,че няма какво да изнесем
.Пускам тази информация за всички,които решат да си починат и да хванат една,две риби.Да знаят какво ги очаква и да не се разочаровът като мен 

-
- научил се да хвърля
Следобяд успях да хвана на фидера едно шаранче кило и седемстотин и след това нямаше пипане.В интерес на истината нещо май е понамаляла рибката там 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
Днес за 2часа едно шаранче 2,5кг на фидера.Още няколко колеги изкараха шаранчета като интересното че имаше и колежка между тях която показа как се вади шаран професионално(не му даде да мръдне) 

-
- научил се да хвърля
Днес от обяд до към 5ч един шаран 3.300кг без никакво друго пипане.На целия водоем се изкараха 3 шарана и не повече от 2-3кг дребна каракуда.Чорбаджията е вдигнал таксата на 5 лв
По неговите думи било пълно със шаран и едра каракуда
ама не давало нещо.За един месец съм ходел 6-7пъти,почти всеки съм вадил по едно шаранче и риболова с това се изчерпва.Едра каракуда има само в главата на арендатора,по големи от 100гр няма а и те са рядкост.Аз лично приключих с ходенето на тоя басейн,поне докато не чуя отнякъде че е пуснал някоя-друга рибка.

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Предполагам,че говорите за "големия" язовир в Първенец.А някой знае ли какво става с малкия?Дали тази година ще го отворят за риболов? 

-
- научил се да хвърля
За големия рибарник говорим.Малкия май няма да работи и тая година.
Здравейте, колеги!
Малко да ъпдейтна темата с един въпрос. Интересува ме дали водоема в Първенец работи тази година? Става въпрос за този на снимките.Мисля, че е малкия, за който говорите Вие, а не бетоновия. И ако някой има инфо за телефон за връзка.
Малко да ъпдейтна темата с един въпрос. Интересува ме дали водоема в Първенец работи тази година? Става въпрос за този на снимките.Мисля, че е малкия, за който говорите Вие, а не бетоновия. И ако някой има инфо за телефон за връзка.
- Прикачени файлове
-
- dsc00105ywb.jpg (71.11 KiB) Преглеждано 353 пъти
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Този водоем не функционира отдавна.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Много отдавна, само бетона работи, но не знам тази година как е таксата, миналата година бях често там и нямах пропуск на шараните от този калибър, само дето не мога да изровя снимки и от улова на този ..