Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам на Богров- платеното
Модератор: Кърцата
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Отивам на Богров- платеното
Днес минах покрай него. Колеги липсваха. както и стопани. Утре ще има всичко;- колеги, вятър, сняг и студ. Приятен риболов. 

еййй не мога да спя и не мога да спя... тъкмо мислех да пускам тема за ходенка на богров и някой по- луд с няколко часа вече е сложил (без да се обижда темаджията
)
Абе може да ми тракат зъбите за рибка... ама утре ще е яко шайсе времето и може би ще си тракам от яд в нас вместо на рибка... айде да се стопля най- сетне бреееее!
Иначе кви са условията там? там кинти вход ясно... а рибата тъпчат ли ти я в джобовете после или не? т.е. може ли да се връща изваденото? кое може кое не

Абе може да ми тракат зъбите за рибка... ама утре ще е яко шайсе времето и може би ще си тракам от яд в нас вместо на рибка... айде да се стопля най- сетне бреееее!
Иначе кви са условията там? там кинти вход ясно... а рибата тъпчат ли ти я в джобовете после или не? т.е. може ли да се връща изваденото? кое може кое не
Здравей колега - рибата задължително се връща във водатаtitanium написа:еййй не мога да спя и не мога да спя... тъкмо мислех да пускам тема за ходенка на богров и някой по- луд с няколко часа вече е сложил (без да се обижда темаджията)

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- yaata
- фен клуб-скобар
Много ми е интересно Мариян дали ще ги утепе сега -него времето не го спира а и знае как да ги излъже там, и то тогава когато никой друг няма пипане . Наслука и и ще чакаме резултата. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
той на фидер ли ще ги дрънчи, защото аз съм намислил нещо друго... ама като се оправи времето ще го тествам с един приятел...
-
- разбира нещата
Няма го да каже,но аз днес бях там
Затворено е,не работии

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Абе верно ли е това дето се говори, че от 8 стал на 10 пари тоя гьол?
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...не те видях да минаваш.mario67 написа:Няма го да каже,но аз днес бях тамЗатворено е,не работии
![]()
![]()

Днес има над 20 риби уловени.

-
- разбира нещата
Бях там в 15ч и беше затворено!
Язък,че тичах и обикалях магазините да си попълня запасите от блесни,туистери и шадове.
Язък,че тичах и обикалях магазините да си попълня запасите от блесни,туистери и шадове.
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
прекалено малко инфо за съмнително отврен водоем??? Дай повече инфо... ти ли ги хвана, какви риби, на какво
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
..предполагам ти е спрял часовника, до 15:25 Асен е бил там.mario67 написа:Бях там в 15ч и беше затворено!
Сега инфото за водоема , и двата дни си работи , цена на пръчка 8лв, черни пелети 4лв за КГ, бели пелети 2лв за КГ, кафе 0,60, изобщо кой ви каза за увеличение и Т.Н.
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=43857
..още инфо.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...гледам утре ше е слънчево та викам да става купон на Богров, ако някой е навид да пише или да идва.
С Сашо ще правиме тренировъчен кастинг, за състезанието.
Поздрави.
С Сашо ще правиме тренировъчен кастинг, за състезанието.
Поздрави.
-
- ще става разбирач
Аз лично мисля да се опитам да направя сефтето за тая година ,та в този ред на мисли искам да кажа че ще се видиме там. 

-
- ще става разбирач
Преди малко говорихме по тел. с колегата qno zloо и вече имаха 2 удара след малко потеглям и аз,дано шарко да е много гладен днес 

И да пишете как е минало