Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

shimano exage 3000 MRB или shimano exage 3000 MHSRC
Модератор: sapuna
Re: shimano exage 3000 MRB или shimano exage 3000 MHSRC
колегата да ме извини но руския не ми е силата
ако разгадавам по картинката горе долу се ориентирам това комбинация на ЦАМ коронка и бронзов пинион ли е?

-
- научил се да хвърля
Да комбинацията е точно такава /ЦАМ коронка и бронзов пиньон/. В новия модел се различава само шпулата, предавката е същата.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...шпулата е друг звят и има скосение за по лесен кастинг.
Ама какво всеки знае че е боклук, но има бърз аванс и е 110лв.RC-to, моята ме чака в магазина да си я взема и мисля едно 4000 да взема за по тежкия фидер.
Ама какво всеки знае че е боклук, но има бърз аванс и е 110лв.RC-to, моята ме чака в магазина да си я взема и мисля едно 4000 да взема за по тежкия фидер.

ти ексейдж ли ще сложиш на фидера?
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги имам два Exage 3000 SRB и един модел 4000 RB и сега съм решил да си купя 3000MHRB или MHRC. Не съм голям специалист, ама макаричките за цената си са просто прекрасни.Може ли в форума да дават мнения риболовци които са ползвали конкретните макари или пръчки а не да се изказват на базата на това какво са чули от другите колеги. 

- калин кацаров
- сериозен играч
И така :няма по-добра мачова макара в ценовия клас около 130-150 лв от тази на шимано
Exage 3000MHRB или MHRC.
но най-добрата за мен си остава SUPER X MATCH 3000 HS
Exage 3000MHRB или MHRC.
Тука си много правкалин кацаров написа:И така :няма по-добра мачова макара в ценовия клас около 130-150 лв от тази на шимано
Exage 3000MHRB или MHRC.

То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

http://zen.fishbg.org/index.php?main_pa ... ts_id=1127
Колега,ето ти едно предложение от мен,ако искаш макара за дълги години безпроблемна работа.Това е бързо оборотна мачова макара с изключително прецизен преден аванс,предаване -6.2:1,магнезиева е-много лека 236гр. е,с един оборот на дръжката прибира 1м.влакно,никое шимано не може да ти предложи това.Макарата е с 3 шпули,2 плитки мачови и една по дълбока от студено кован алуминий.Аз лично я ползвам от една година и съм страшно доволен.Говорим за модела Луксор 3000 мач,в момента тази макара я има налична само в магазин Аква спорт на ул.Трапезица срещу ЦУМ,на цена 222лв.
Колега,ето ти едно предложение от мен,ако искаш макара за дълги години безпроблемна работа.Това е бързо оборотна мачова макара с изключително прецизен преден аванс,предаване -6.2:1,магнезиева е-много лека 236гр. е,с един оборот на дръжката прибира 1м.влакно,никое шимано не може да ти предложи това.Макарата е с 3 шпули,2 плитки мачови и една по дълбока от студено кован алуминий.Аз лично я ползвам от една година и съм страшно доволен.Говорим за модела Луксор 3000 мач,в момента тази макара я има налична само в магазин Аква спорт на ул.Трапезица срещу ЦУМ,на цена 222лв.