Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Моля мнение за сигнализатор
Модератор: sapuna
Re: Моля мнение за сигнализатор
Ето ти нещо добро
http://fishing-market.com/shop/product/ ... en-dx.html
http://fishing-market.com/shop/product/ ... en-dx.html
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Моите са "Cormoran proCarp S-2000. Преди повече от 2 г. си ги взех и до този момент нямам никакъв проблем с тях. Кактоказва колегата по-горе - "и дъжд и слънце" - нямам проблем.RAAZIEL написа:Ето ти нещо добро
Да, добри са наистина. Имам познат, който ги ползваше и беше много доволен от тях.mitiogt написа:Аз смених 5 комплекта ефтини и не чак толкова ефтини сигнализатори , я кажете какви са тия по 20 лв дето вършат работа !
Имат функция- светлинна индикация на кълване + звук (доста силен на max), реглаж на силата на звука, реглаж на тона (плавно ниски-високи), което дава възможност при различна настройка на двата сигнализатора да се отличава въдицата, на която кълве (без да гледаш в нея). С една дума - липсва им само напудрената екстра "дистанционно"

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Това горе в цитата:"Да, добри са наистина. Имам познат, който ги ползваше и беше много доволен от тях." е моето мнение къ цитата, а не част от цитата. Не зная какво кликнах и защо го свърза с цитата.
Извинение

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- mitiogt
- ще става разбирач
Липсва им регулация на чувствителността , щото като духне по- силен вятър и като почне едно пищене и ............
, aз предпочитам звънчета пред евтини сигнализатори , лично мнение, което не налагам на никой 

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Слагаш като допълнение един твърд обтегач (асансьор с твърдо рамо) и нямаш проблем. Е при много силен вятър (буря) и това не помага, но нали и звънците звънятmitiogt написа:Липсва им регулация на чувствителността , щото като духне по- силен вятър .................

Колега това http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... ts_id=1295 плюс, http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... cts_id=277 и край на проблемите при вятър,буря и тн.успех в избора 

Жаден съм а вода не ми се пие
-
- ще става разбирач
Абе кефишма на МАХ. Я кажи бе отворко с какви сигнализатори си, че ми стана интересноmitiogt написа:Ако не ти се дават над 100лв за бройка - по - добре си стой със звънчетата , с евтините, китайски , сигнализатори само ядове ще береш !
Щот аз пък ще ти кажа какви си ползвал преди да ги продадеш.
На нези сигнализатори дет си ги ползвал скъпи ли им викаш.

Скоро ги купиш от тебе за 45 лв и още едни китайчета за 25 лв.
МИСЛЯ, ЧЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ИМ СТАНА ЯСНО КОЛКО МНОГО СЕ ИЗХВЪРЛЯШ, ТАКА ЧЕ ВЪРВИ ЛЪЖИ ДРУГАДЕ И АКО МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ НА КОЛЕГАТА СЪС СЪВЕТ ПОМОГНИ, А НЕ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ.

-
- ще става разбирач
Относно питането на колегата - С ДВЕ ДУМИ И ЕВТИНИТЕ ПАК СТАВАТ, С ПО МАЛКО ЕКСТРИ СА АМА ВЪРШАТ РАБОТА ПЪК И ТИ СИ БИЛ НА ЗВЪНЧЕТА И МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ си доволен - мързелешка работа са да знаеш.
АЗ имам от преди три години от китайските - купих ги по десетина лева и да ти кажа още ги ползвам и и работят добре. Батерията държи, свирят силно, което според мен не е за пренебрегване и два пъти с тях ме е прал такъв дъжд, че все едно съм ги поливал с чаша с вода.
Успех

АЗ имам от преди три години от китайските - купих ги по десетина лева и да ти кажа още ги ползвам и и работят добре. Батерията държи, свирят силно, което според мен не е за пренебрегване и два пъти с тях ме е прал такъв дъжд, че все едно съм ги поливал с чаша с вода.
Успех

Пф това не е изобщо вярно. Всички искаме делким ама и парите са им хубави.mitiogt написа:Ако не ти се дават над 100лв за бройка - по - добре си стой със звънчетата , с евтините, китайски , сигнализатори само ядове ще береш !
За всеки ценови диапазон има стоки, които вършат работа.
За цена до 20 лв това според мен е най-доброто.
Ако искаш и да си вземеш станция към тях за 4 сигнализатора + станция - струват около 140 лв.
Относно проблемите с вятъра - решават се с тежки обтегачи примерно с този
Вече при много бурен вятър ти трябва и реглаж на чувстителността, но и обикновенните звънци тип бушон няма да те спасят. Пък и сега да не издребняваме всеки ден само в много бурно време ловим.
Айде сега 100 лв за бройка другите не ставали - тези са перфектни, 1 човек не съм чул да се оплаче. Към тяхната станция даже можеш и да включиши охранителен датчик, който реагира на движение за защита от кражба, но струва 180 лв само датчика отделно станцията.
Ако случайно решиш да си поръчваш flajzar ми се обади, ще ти ги поръчам понеже ползвам 10% отстъпка.
Отделно само колче за сигнализатор можеш да си купиш от Русе и струва 2-2.50 лв.

Напълно съм съгласенkasabinho написа:Пф това не е изобщо вярно. Всички искаме делким ама и парите са им хубави.mitiogt написа:Ако не ти се дават над 100лв за бройка - по - добре си стой със звънчетата , с евтините, китайски , сигнализатори само ядове ще береш !
Ако искаш и да си вземеш станция към тях за 4 сигнализатора + станция - струват около 140 лв.
Вече при много бурен вятър ти трябва и реглаж на чувстителността, но и обикновенните звънци тип бушон няма да те спасят. Пък и сега да не издребняваме всеки ден само в много бурно време ловим.
Айде сега 100 лв за бройка другите не ставали - тези са перфектни, 1 човек не съм чул да се оплаче. Към тяхната станция даже можеш и да включиши охранителен датчик, който реагира на движение за защита от кражба, но струва 180 лв само датчика отделно станцията.
Ако случайно решиш да си поръчваш flajzar ми се обади, ще ти ги поръчам понеже ползвам 10% отстъпка.
Отделно само колче за сигнализатор можеш да си купиш от Русе и струва 2-2.50 лв.

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за предложението но още го обмислям нах вероятно ще се вазползвам но за сега ще изчакамkasabinho написа:Пф това не е изобщо вярно. Всички искаме делким ама и парите са им хубави.mitiogt написа:Ако не ти се дават над 100лв за бройка - по - добре си стой със звънчетата , с евтините, китайски , сигнализатори само ядове ще береш !

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- mitiogt
- ще става разбирач
Виж ся , идеята изобщо не ми е била да си мерим пишките , смених доста и още търся, тези сигнализатори ги пробвах веднъж и не ми хареса как работят , наистина си предпочитам звънчетата пред тях . Много се радвам , че на теб ти харесват , моного риби да хванеш с тях !teodor_xristov_80 написа:Абе кефишма на МАХ. Я кажи бе отворко с какви сигнализатори си, че ми стана интересноmitiogt написа:Ако не ти се дават над 100лв за бройка - по - добре си стой със звънчетата , с евтините, китайски , сигнализатори само ядове ще береш !
Щот аз пък ще ти кажа какви си ползвал преди да ги продадеш.
На нези сигнализатори дет си ги ползвал скъпи ли им викаш.
Скоро ги купиш от тебе за 45 лв и още едни китайчета за 25 лв.
МИСЛЯ, ЧЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ИМ СТАНА ЯСНО КОЛКО МНОГО СЕ ИЗХВЪРЛЯШ, ТАКА ЧЕ ВЪРВИ ЛЪЖИ ДРУГАДЕ И АКО МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ НА КОЛЕГАТА СЪС СЪВЕТ ПОМОГНИ, А НЕ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПС: НЕ СИ ЧОВЕКЪТ , КОЙТО ЩЕ МИ ДАВА НАКЛОН НА Х.. ВЪДИЦАТА
Любими Риболовни сайтове:
-
- и господ не е толокова добър
Как ви свирят сигнализаторите от вятъра, не знам.Такъв проблем съм нямал.Единственото пиукане е на течение, ако ми премести линията, и рибиииии 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
+1snegk написа:Как ви свирят сигнализаторите от вятъра, не знам.Такъв проблем съм нямал.Единственото пиукане е на течение, ако ми премести линията, и рибиииии

До сега не съм чул сигнализатор да свири от вчтър!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
От вЧтър не свири,ма от вЯтър свири ... особено с хенгъри и малка тежест!