Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Shimano ANTARES
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Shimano ANTARES
Здравейте, аз също отдавам предпочитания за Shimano ANTARES уникални болонезета. Взимай без да се замисляш. Пръчката ще си изплати цената.
+1 глас за Шиманото. Колмик също е добър вариант.Според мен Тиките са тънкостенни и крехки, но пък са на приемливи цени и с много резервни части, с което привличат потенциалните си клиенти.
Аз ползвам тази болонеза:
http://www.diemfishing.com/catalog/spee ... p-885.html
Аз ползвам тази болонеза:
http://www.diemfishing.com/catalog/spee ... p-885.html
-
- кандидат преподавател
Въпрос на вкус,не на пари. -4 от мен за Шиманото.Вместо него,ще си купя още четири болонези "Тика" / 2 имам досега /,нито са стресиращо тънкостенни,нито са по-чупливи от другите карбонни марки.Колегата да си купува каквото си реши-парите са си негови,нашите мнения и съвети са всичките "според зависи"и "пази боже..." 

Е,колегата се интересува,нека да получи повече мнения.
Аз съм "за" Shimano.Зимно време скобарите по Тунджа нямат никакъв шанс срещу такова боло.
Аз съм "за" Shimano.Зимно време скобарите по Тунджа нямат никакъв шанс срещу такова боло.
-
- научил се да хвърля
Нещо прескачаш MILOtamihal написа:В средния ценови клас (пръчки)...ТICA e най-доброто.mikej написа:Тика са върха на сладоледа в риболова![]()
п.с. ще споделиш ли с нас защо мислиш така
...а за скъпотия SHIMANO и COLMIC нямат равни...

-
- кандидат преподавател
Мисля , че повече няма какво да се дискутира по темата. Колегата е направил своя избор , за когото аз лично го приветствам , и му пожелавам само положителни емоции.
И за да няма повече лъкардии на темата Шимано или не - Ключ !
Симо
И за да няма повече лъкардии на темата Шимано или не - Ключ !
Симо
Върл Shimano фен!