Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Случи се
Модератор: bobopeli
Re: Случи се
Страхотно това е едно добро начало. Дано полече карк и за дриги такива дела.Свалям ви шапка.
-
- ще става разбирач
нее точно така сега ако ги хванат пак за такова или друго престъпление директно влизат на строг режимeliboi написа:Това са условни присъди, абсолютно нищо.
заимало са е едно немане
Пред клавиатурата всички са мъже
. Имаше предложения- дайте да ходим да ги бием , даги трепем и т.н.. На българина не му ли бръкнеш в джоба и повъзможност по-дълбочко файда НЯМА. Кой каквото иска да си пише , въобще не ме интересува
. Не ни помрачавайте радоста. Като свърши всеки един поне по едно такова обаждане нещата ще се променят доста. А за Пловдивския съд , ако обжалват, пак ще се намерят Хора да изразят гражданска позиция
. Организацията с тениските с надпис " Да спрем бракониерите заедно" пак ще се направи. Айде със здраве , че толкова дълго мнение не съм писал.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Браво на Асеновградската група, подходихте много организирано и твърдо още от самото начало и ето, че има резултат.
Поздравявам ви за всичко което направихте за този случай. Все от някъде трябваше да се почне и дано след Асеновград и другаде колегите да си повярват, че ще успеят.
Явно и съдиите работят по съвест когато гражданите ясно покажат непримиримост към нарушенията на закона.
Поздравявам ви за всичко което направихте за този случай. Все от някъде трябваше да се почне и дано след Асеновград и другаде колегите да си повярват, че ще успеят.
Явно и съдиите работят по съвест когато гражданите ясно покажат непримиримост към нарушенията на закона.
- krokibg
- учете се от него
Специално ще Ви почерпя като ви видя тази година,браво момчета
Сега обаче,има още какво да се направи,нищо не е свършило
Трябват още фланелки с този надпис и всички майни,заедно с вас при гледането на делото в Пловдив,да се изтъпанчим пред съд и да викнем телевизията и вестниците,за да се вдигне джабола.Ако не го направим,има вероятност някой да си гушне некой лев и тия двамата да станат невинни жертви на грешка,от страна на някой
Викам,да вземем да си спретнем една обща среща Пловдив - Асеновград и да направим план на действие !!!
Още веднъж поклон пред това което свършихте

Още веднъж поклон пред това което свършихте

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- ivalpetkov
- разбира нещата
Тази снимка с тениските е чудесна..ама от таз зима ли е бре?В студа по къс ръкав - ще истинете ?Иначе браво за успешните присъди... 

Гордея се че ви познавам и станах част от Вашата група
Гордея се и с това че ме накарахте да повярвам ,че всичко е възможно при добро желание и инициатива
И не на последно място иска се смелост за това -ХВАЛА
Защото Краси е прав пред компа всички сме велики а като се изправим очи в очи друго говорим
Още един път адмираций за победата

Гордея се и с това че ме накарахте да повярвам ,че всичко е възможно при добро желание и инициатива
И не на последно място иска се смелост за това -ХВАЛА
Защото Краси е прав пред компа всички сме велики а като се изправим очи в очи друго говорим
Още един път адмираций за победата

ДА СПРЕМ БРАКОНЕРИТЕ ЗАЕДНО
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Напълнихте ми душата, момчета!!! Огромен РЕСПЕКТ!!!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;