Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

бракониер, уловил цели 400 килограма риба.
Модератор: bobopeli
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Re: бракониер, уловил цели 400 килограма риба.
Забрана за тролене звучи смешно
Последно промяна от undergrounder на Сря Мар 16, 2011 5:37 pm, променено общо 1 път.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
И защо да се забрани?Аз например ходя само да троля.Не преча на никой
Последно промяна от undergrounder на Сря Мар 16, 2011 5:41 pm, променено общо 1 път.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Много колеги няма да те подкрепят,а на противVGS написа:И лично аз считам, че е необходимо да се забрани троленето във вътрешните водоеми прекаленно много са тролещите вече и ще стават бели.
.
Аз не се съмнявам в това, че няма да има много които да меподкрепят и на мен ми е неприятно да живея за момента в страна, в която е забранено троленето. Но има хиляди причини да се направи това, няма да обяснявам понеже само ще има, ама много недоволни. Когато му дойде времето и природо защитниците станат на ниво, и има също толкова почиващи колкото и риболовци по водоемите и това ще стане. (то кака или иначе повечето ходят уж за риба, но всъщност да поркат и да се напюскат тъй, че е въпрос на култура и разбиране)
За да не ме разберете грешно ще кажа, че и аз обичам да троля, и на мен би ми било неприятно, но като се замисля има защо ....
За да не ме разберете грешно ще кажа, че и аз обичам да троля, и на мен би ми било неприятно, но като се замисля има защо ....
Към vgs умната.