Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

МИЧУРИН- ЗАРГАН
Модератори: emo vasilev, alekst
Барутчия, не бързай да модерираш. Всякаква информация е важна. В морето има разнообразие от риби и не се знае кога коя ще излезе към брега и къде точно се намира. В този смисъл водолазите са полезни. Аз на два пъти тази година съм се гмуркал и съм откривал , че платерината е не точно там където я търсим.
-
- новобранец
Хей, Приятел,
Аз съм от Бургас, но имам вила на Арапя и лодката ми е в Царево/Мичурин/ . Ако си решил да ловиш зарган, пробвай на к-г Арапя, на 3 километра е . Като застанеш на плажа с лице към морето, от дясно/ южният бурун/ Залива е като подкова, няма как да се объркаш. Внимавай, има един плиткач на 15 метра покрай скалата.
Не е проблем с по-дълга пръчка. Няма да описвам колко риба съм ловил там, очаквам ти да си кажеш отзивите ако все пак решиш да пробваш.
Наслука, и аз в неделя съм за риба , но щте пробвам за сафрид и чернокоп. Надявам се последната провеза да е разбъркала водите.
Аз съм от Бургас, но имам вила на Арапя и лодката ми е в Царево/Мичурин/ . Ако си решил да ловиш зарган, пробвай на к-г Арапя, на 3 километра е . Като застанеш на плажа с лице към морето, от дясно/ южният бурун/ Залива е като подкова, няма как да се объркаш. Внимавай, има един плиткач на 15 метра покрай скалата.
Не е проблем с по-дълга пръчка. Няма да описвам колко риба съм ловил там, очаквам ти да си кажеш отзивите ако все пак решиш да пробваш.
Наслука, и аз в неделя съм за риба , но щте пробвам за сафрид и чернокоп. Надявам се последната провеза да е разбъркала водите.
МИЧУРИН-ЗАРГАН
Е ВЪРНАХ СЕ ОТ ТАМ! СВЪРШИ ОТПУСКАТА И ВЕЧЕ СЪМ НА РАБОТА, НО ПРИЯТНОТО ЧУВСТВО ОТ УСПЕХА МЕ КАРА ДА СЕ ЧИВСТВАМ ДОБРЕ! ТРЪГНАХ С ИДЕЯТА ЗА ЗАРГАН, ОБАЧЕ УВИ, НЕГО ГО НЯМАШЕ. ПРЕДИ ПРИСТАНИЩЕТО ИМА МАЛКО ПЛАЖЧЕ И ОТ ДЯСНО НА НЕГО Е ВЪПРОСНОТО МЯСТО НА КОЕТО МЕСТНИТЕ ЛОВЯТ НА ТЕЖКО ПЛАТЕРИНИ. НАЛИ ИМА ЛАФ ЗА КЪСМЕТА НА НАЧИНАЕЩИЯ ТА ВИЖТЕ КАКВО МИ УДАРИ НА ЧЕРВЕЙ - НАД 2КГ. МОРСКИ КЕФАЛ. УДАРИХ ГИ ВСИЧКИ В ЗЕМЯТА! МЪЧИХ ГО ОКОЛО 10МИН. НО ГО ИЗВАДИХ. ДОБРЕ ЧЕ БЯХ С ШАРАНДЖИЙСКИТЕ ТАКЪМИ. СИГУРНО ОЩЕ ГОВОРЯТ ЗА МЕН НА МИЧУРИН.
НЕ ЗНАМ ОБАЧЕ КАК ДА ПРИКРЕПЯ СНИМКАТА КЪМ СЪОБЩЕНИЕТО!!! НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ, МОЛЯ!!![/img]

И Рибар съм и Ловец съм.......