Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каква въдица за сом???
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
как се казваш пич...тоя ти ник е адски благозвучен...неизговорим даже ? написах ти ясно...БОЖО ....а каква ли ? ами поразгледай ги...6 модела са...незнам с какви пари разполагаш...има една с дефектен първи водач...да не барнеш нея ???
ЪГЛИ СТИК черен цвят...2.10 Елит Боат
това е
ще си имаш пръчка мечта
а ако гониш тънканайка и тежка...лапвай една 50либри плътно виброво стъкло пак от Ъглитата и си готов....
а ако искаш междинка....Ъгли Сапфир
апропо....имам ги всичките
от 30 до 50 либри
това е
ще си имаш пръчка мечта
а ако гониш тънканайка и тежка...лапвай една 50либри плътно виброво стъкло пак от Ъглитата и си готов....
а ако искаш междинка....Ъгли Сапфир
апропо....имам ги всичките

Господ може всичко чада мой !
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Re: Каква въдица за сом???
повече от солидна! ако имаш повече пари може и в Орозов да си купиш "shimano - beast master stand up" към 320 лв еdsi написа:солидна ли е???HOOLIGAN написа:139лв при Лоди в магазина на Balzer въдицата е Garbolino!dsi написа:Препоръчайте въдица за сом до 150лева.

-
- сериозен играч
- krokibg
- учете се от него
Кажете му да не пести пари,защото ще се наложи ако му счупи пръчката да си купи нова/ ИМА ОГРОМНИ ЖИВОТНИ,КОЙТО МОГАТ ДАТЕ РАЗМОТАВАТ ИЗ ЯЗОВИРА ЦЯЛ ДЕН,КАТО ПРЪСКАЧКА ИЗ ЛОЗЕ/ ,и парите пак ще са същите та и отгоре,ще има второ разпитване по форума и пак ще ходи до магазина....дрън,дрън,дрън,.....абе колега,послушай испатилите колеги майстори на сома,вземи си една добра и малко по-скъпичка и ще я ползуваш много време и ще се радваш че си ги послушал,защото един колега от форума е казал -УДОВОЛСТВИЕТО НЯМЯ ЦЕНА !!!!!!!!!! А пък когато се прибереш със риба в къщи,и въдицата ти е здрава,това пък е върха на удоволствието,да обясняваш как си го извадил крокодила и какви пируети е правил......абе давай повечко парички и си купи нещо което да ползуваш дълги години.Сега ще направя подарък на един колега от форума,най-старото ми Шимано,което е на дванайсет години и не е мръднало и на йота,само съм му сменил водачите преди няколко месеца и си стана като ново.Но Анатемосания е на ясно какво точно ти трябва и ги е изпробвал всичките който ти описа,така че купувай без страх и да хванеш голям сом.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Този модел го няма в магазините!!!Анатемосания написа:как се казваш пич...тоя ти ник е адски благозвучен...неизговорим даже ? написах ти ясно...БОЖО ....а каква ли ? ами поразгледай ги...6 модела са...незнам с какви пари разполагаш...има една с дефектен първи водач...да не барнеш нея ???
апропо....имам ги всичките![]()
![]()
от 30 до 50 либри
Има един друг който се казва ЪГЛИ СТЕНД АП 1,8м е дълга и е 30-50либри ще взема нея! Другия вариант е 30-80либри но е над 200лв ,а по малката е 159лв.
-
- сериозен играч
man1966 написа:Ни чуят тез младити бре отче....да го ..ева...отец Миго Нафърфорий написа:НЯМА ЛИ ГО ??? я па ти![]()
![]()
ами препоръчах ти и други и ти ги описах....ходи ли в склада или пак в магазина се наби ? намери ли Божо ? каза ли му че аз те пращам ???
![]()
![]()

Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
-
- сериозен играч
иди лично ти....вълка е добре щото сам си върши работата...намери Божо...кажи му че аз те пращам и сам виж 6 те модела там...има една прекрасна м/у тях...
какво още да ти кажа ????????????
колегите те призоваха към послушание ма ти вириш нос !
отивай където ти казах и не се мотай да не останеш и без нея !!!!!!!!!!!!
няма компромис....50 либри....това е...такива опций от до са лайшки и си личи и по върховете им като ги видиш само
казах ти и цвят...черен !!!!!!
още кво искаш...да те занеса в склада ли ? или у вас да ти я донеса ???
ти полезното го научи...несхвана ли....дадох ти инфо бая сериозно...никой не се ебава с теб...ти се ебаваш с пръчката си ?
и забрави да кажеш името си...щото тоя благозвучен ник

какво още да ти кажа ????????????
колегите те призоваха към послушание ма ти вириш нос !
отивай където ти казах и не се мотай да не останеш и без нея !!!!!!!!!!!!
няма компромис....50 либри....това е...такива опций от до са лайшки и си личи и по върховете им като ги видиш само

казах ти и цвят...черен !!!!!!
още кво искаш...да те занеса в склада ли ? или у вас да ти я донеса ???
ти полезното го научи...несхвана ли....дадох ти инфо бая сериозно...никой не се ебава с теб...ти се ебаваш с пръчката си ?
и забрави да кажеш името си...щото тоя благозвучен ник

Господ може всичко чада мой !