Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Прекрасен излет и хубави риби
-
- научил се да хвърля
Re: Прекрасен излет и хубави риби
Колега, eliboi, кажи им едно браво на момчетата,ако няма какво да кажеш по добре не пиши.В този раздел или качваш тема или поздравяваш някой за добрия излет.Другото си е заяждане от което няма нужда.Отишли хванали по някоя рибка ама било на платено и какво от това,излета си е излет където и да е.
Браво,момци,хубави рибки.
Браво,момци,хубави рибки.
Този от третата снимка, май си е свалил люспите сам от зор - или нещо не довиждам
. Красиви рибоци. Да са ви на кадем.

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- mitiogt
- ще става разбирач
Няма нищо лошо да се ходи по платени водоеми и да се трупа опит !!!!
eliboi сигурен ли си ,че си стигнал до 8 клас
eliboi сигурен ли си ,че си стигнал до 8 клас

eliboi написа:joro_ko знам много добре на каква възраст са тези колеги и точно затова искам да им кажа да се научат да ловят истинска риба , а не да ходят на платени водоеми и да чакат наготово. А от+ носно темите , аз съм много прост и немога да си пусна тема . Съжалявам много , учил съм само до 8 клас. И за последно ис кам да кажа на тези деца да не се плашат от мангалите на кривата вада.
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Браво момци,и аз ходя на платено за пъстърва и какво- кеф и показно,дерзайте!

Още едно и ....сефтето!!!
- indalo
- фен клуб-скобар
Ели бой ли си, Ели гърл ли си незнам. Момчета били на рибка, пък и хванали, пък и репортаж пуснали, със снимков материал. Не са някъде да сецат трева или зад компа, но винаги се намира някой мурук да се изака на чистото. Ти си ходи де си искаш. Остай децата да се развиват.
Сори за офтопа пичове, адмирации за излета. Колкото по често за рибка, толкова повече сближаване с природата. И рибките ги бива.

Сори за офтопа пичове, адмирации за излета. Колкото по често за рибка, толкова повече сближаване с природата. И рибките ги бива.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Именно, споделям казаното, поздрави за хубавия излет, момчета! Контактът с природата ни зарежда със свежа енергия, всички го знаем, затова ходете по-често за риба, разпускайте, без това живеем в трудни временаindalo написа:..... Колкото по често за рибка, толкова повече сближаване с природата. И рибките ги бива.![]()
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Shag
- вече хвърля и на тежко
Евала момчета. Аз мога само да съжалявам, че не се зарибих по-рано така като вас. Сега щях да съм гърмян заек : ) Успех на следващия излет.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
На хубав водоем хубава риба на опразнен водоем няма риба.
Риболова е хоби.Наслука 

- antivik
- кандидат преподавател
А-а-а хубави, хубави рибоци. Браво на момците, жалко само че братята на тези рибоци намаляха в свободните водоеми.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Браво, момци
! Еваларка за ентусиазма Ви, както и за постигнатитте резултати. Подготовката Ви за риболовния излет за мен е показател, че благородната "зараза" към риболова и излета сред природата е надделяла над куфеенето пред компа или някое опушено кафе. Искрени пожелания и за по-големи успехи, независимо от това, на платени или свободни водоеми.
п.п Възможно ли е да споделите нещо за водоема и условията за риболов?

-
- научил се да хвърля
Водоема е платен 2 лева на пръчка.Има сом,шаран,каракуда и кефал май.Каракудата е бонус всичко друго се плаща.m_ad написа:Браво, момци! Еваларка за ентусиазма Ви, както и за постигнатитте резултати. Подготовката Ви за риболовния излет за мен е показател, че благородната "зараза" към риболова и излета сред природата е надделяла над куфеенето пред компа или някое опушено кафе. Искрени пожелания и за по-големи успехи, независимо от това, на платени или свободни водоеми.
- joro_ko
- вече хвърля и на тежко
Кефала не се плаща , връща сеrock_children написа:Водоема е платен 2 лева на пръчка.Има сом,шаран,каракуда и кефал май.Каракудата е бонус всичко друго се плаща.m_ad написа: п.п Възможно ли е да споделите нещо за водоема и условията за риболов?

-
- новобранец
ОК ,ама каде е що е, маршрут?joro_ko написа:Кефала не се плаща , връща сеrock_children написа:Водоема е платен 2 лева на пръчка.Има сом,шаран,каракуда и кефал май.Каракудата е бонус всичко друго се плаща.m_ad написа: п.п Възможно ли е да споделите нещо за водоема и условията за риболов?
-
- фен клуб-скобар

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има...