Има ли гълъбари ?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Re: Има ли гълъбари ?

Мнение от petko_dimitrov_81 »

Георги Вутов написа:Нека качим някои снимки на нашите гълъби и споделяме информация за тях!
Ще започна аз с една малка част от моите гълъби.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

По нататък ще кача снимки и от другите по-големи гълъбарници!
Колега този гълъб от последната снимка, от каква порода е ??? Много интересен и темпераментен ми се струва ??? И имаш ли от този вид и на каква цена ?!? Благодаря предварително ! ;)
ИзображениеНяма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!
Георги Вутов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Георги Вутов »

Колега от тия вече нямам бяха ми подарък , но ястреба ми ги взе всичките...
Аз от бая време се каня да си снимам другите гълъби , но тия дни задължително ще ги снимам и ще ги кача да ги видиш
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Георги Вутов написа:Колега от тия вече нямам бяха ми подарък , но ястреба ми ги взе всичките...
Аз от бая време се каня да си снимам другите гълъби , но тия дни задължително ще ги снимам и ще ги кача да ги видиш
Задължително ще снимам и аз моите ;) и ще кача малко снимки и аз !!! Лошо е когато ястреба разбие чифтовете :( , на мен проклетникът ми отмъкна чифт урюпински сини !!! А хем са летачи......Сега пак имам , но ги държа в капана през повечето време !
Георги Вутов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Георги Вутов »

Аз вече не гледам гълъби на вилата ми ,защото е пълно с ястреби ама иначе като си пусна гълъбите и ще кажеш , че най-хубавите избира майка му и ястреб... Пощите ми не мой ги стигне обаче 8)
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Георги Вутов написа:Аз вече не гледам гълъби на вилата ми ,защото е пълно с ястреби ама иначе като си пусна гълъбите и ще кажеш , че най-хубавите избира майка му и ястреб... Пощите ми не мой ги стигне обаче 8)
Така е , деба и ястреба му !!! Отмъкна ми "Варненския бял" сега си търся,но без успех !!! Тук в нашия регион май няма много от тази порода ! :( ......На теб да ти се намира бял Варненски мъжки ?!? Ако ти е излишен де ;) и ти е за даване !?!
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Колеги,
Нима са толкова големи пораженията от ястребите или те предпочитат по-тромавите, породисти гълъби ?
Защото в района, между блоковете редовно виждам привечер двойка соколи да облитат пространството, ама кварталните гълъби се изпокриват моментално :D!
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

G.Petkov написа:Колеги,
Нима са толкова големи пораженията от ястребите или те предпочитат по-тромавите, породисти гълъби ?
Защото в района, между блоковете редовно виждам привечер двойка соколи да облитат пространството, ама кварталните гълъби се изпокриват моментално :D!
Явно май наистина предпочитат по тромавите и бавни гълъби !?! Но не мога да си обясня защо и летачите ми ... ?!? Но сега съм се подготвил с ловна прашка , и нека само дръзнат да припарят ;) ще ги сподели нещо Не хубаво ! ;)
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Аз като дете гледах гълъби без значение на порода и често ги губех по различни причини-много неприятно усещане.Обявих война на гларусите тогава,пред очите ми разпердушиниха и изядоха един фенерлия-прашки,тъпкачи и всякакви детски изобретения влязоха в употреба и имаше жертви.Това си е баш болест като рибарлъка,но и условия са нужни.Близо до Варна има едно село където се провеждат сбирки и състезания на гълъбари от съседните държави и се трошат големи суми.
Ралица7
новобранец
новобранец

Мнение от Ралица7 »

Здравейте,имам нужда от малко помощ,преди около седмица намерих едно бяло гълъбче бебе на балкона си,взех го да го доотгледам,той е вече на около месец хранех го със спринцовка но ме посъветваха да спра за да започне да се храни сам. От вчера не съм му давала нищо той не яде и ме е много страх да не умре...искам да се научи да яде самичък защото другара седмуца заминавам и няма кои да го храни със спринцовки и т.н моля за малко помощ
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Трудна работа е това, Ралица!
Малки птици изоставени от родителите са почти неразрешим проблем.
Искат много грижи, а крайния резултат е .................... трудно предвидим.

Но пробвай,
Има много НПО ползващи европейски и всякакви други средства,
Ще съм любопитен дали ще предложат да приберат птичето в приют за животни :roll: !

Сподели, ако има резултат!
Ралица7
новобранец
новобранец

Мнение от Ралица7 »

Към кого да се обърна?!?! :( много съм отчаяна вече,не искам да умира
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”