Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Извево 050411
-
- учете се от него
Re: Извево 050411
Малко ли ви се видяха
Добре Цецо, начесали сте крастата

Добре Цецо, начесали сте крастата

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Толко си можем!qno_zloo написа:ама да питам само една кофа шарани за цял ден тримата ли хванахте.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Paublo_Eskobar написа:Толко си можем!qno_zloo написа:ама да питам само една кофа шарани за цял ден тримата ли хванахте.

Тва сички го знаеме!
п.п. Моменталически да си смениш аватора!!!
Завистта грози човека !!!Dedy написа:Paublo_Eskobar написа:Толко си можем!qno_zloo написа:ама да питам само една кофа шарани за цял ден тримата ли хванахте.![]()
![]()
![]()
![]()
Тва сички го знаеме!
п.п. Моменталически да си смениш аватора!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Така как е?Dedy написа: п.п. Моменталически да си смениш аватора!!!

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Праф е деда Ванче..Он располага с натурален акт за таа плоча...Paublo_Eskobar написа:Така как е?Dedy написа: п.п. Моменталически да си смениш аватора!!!![]()
![]()

- indalo
- фен клуб-скобар
Една кофа, една кофа, колкото толкова. Браво Цеко и компания.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Да не отварям нова тема,ще драсна в тази за днешния дъждовен излет на Извево!
Същият колектив от първата страница -1 един човек,в пълна бойна готовност подпали към язовирчето.Хубаво натоварени в колата,а някъде там под седалките се търкаляха бирички.
Спряхме на едно магазинче за малко стръв и получихме ценна информация,че ако идеме на Лобош на вливанането и на Струма няма кой да ни провери,а хората си ловат рибки и ги боли че е забрана.Най странното е че получаваш такава информация от место в което спокойно ще ти издадът риболовен билет.
Отнесох се!Продължавам.
Отново заехме предишната позиция на стената,самоче тоя път и аз се превърнах в щекист.След 3 капота в един ден по софийските баластриери,все още не бях хващал риба на щека.Твърдо решен да променя това,така съм се отнесъл,че не обърнах внимание на отсечения бряг:

Хич не го забелязах и,ето кво направих.

Роската и той се намести,и беше време да ги подкараме,все пак тамън почнаха да падат първите капчици от небето.

Почнахме с бели червеи и от там,като подкарахме едни слънчаци,направо ги здрахме,а една котка-мисля че тайничко повръщаше и се връщаше за още на празен стомах.
Голяма скука,гамбузки дърпаха царевицата,слънчаци дърпаха сичко друго,та почнах да се занимавам с един паток.Кръстих го ТОНИ.

Той пък доведе,няква патка и ми изнесоха един спектакъл по синхронно плуване.

Докато се занимавах с тях вече бях спрял да подавам каква и да е захранка и начесто стрелях по малко царевичка.Резултатите не закъсняха и почнаха да се ловят риби.Ето го резултата на финала.

Има още нещо.....
Тоя Роската е голем пич,и аз ги ловим,ама тоя си е е.... макята.
Точно преди да почнем да събираме,ковна ей тази прекрасна риба.
Голяма борба беше докато я пребори,такъма беше предвиден за шарани до 3-4 кила максимимум,а прасенцето се оказа точно 7 кила.С малко моя помощ рибата влезна в кепа и позира.

По същия начин си замина:

Това е от нас,поздрави и наслука!
Същият колектив от първата страница -1 един човек,в пълна бойна готовност подпали към язовирчето.Хубаво натоварени в колата,а някъде там под седалките се търкаляха бирички.

Отнесох се!Продължавам.
Отново заехме предишната позиция на стената,самоче тоя път и аз се превърнах в щекист.След 3 капота в един ден по софийските баластриери,все още не бях хващал риба на щека.Твърдо решен да променя това,така съм се отнесъл,че не обърнах внимание на отсечения бряг:

Хич не го забелязах и,ето кво направих.

Роската и той се намести,и беше време да ги подкараме,все пак тамън почнаха да падат първите капчици от небето.

Почнахме с бели червеи и от там,като подкарахме едни слънчаци,направо ги здрахме,а една котка-мисля че тайничко повръщаше и се връщаше за още на празен стомах.

Голяма скука,гамбузки дърпаха царевицата,слънчаци дърпаха сичко друго,та почнах да се занимавам с един паток.Кръстих го ТОНИ.

Той пък доведе,няква патка и ми изнесоха един спектакъл по синхронно плуване.

Докато се занимавах с тях вече бях спрял да подавам каква и да е захранка и начесто стрелях по малко царевичка.Резултатите не закъсняха и почнаха да се ловят риби.Ето го резултата на финала.

Има още нещо.....
Тоя Роската е голем пич,и аз ги ловим,ама тоя си е е.... макята.

Точно преди да почнем да събираме,ковна ей тази прекрасна риба.
Голяма борба беше докато я пребори,такъма беше предвиден за шарани до 3-4 кила максимимум,а прасенцето се оказа точно 7 кила.С малко моя помощ рибата влезна в кепа и позира.

По същия начин си замина:

Това е от нас,поздрави и наслука!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Браво бе Юнаци, начи Роската ти е дал да се снимаш с шараните му, пък той с трофея позира не си играе.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво хора, евала за излета.....
Аз незнаех че има такива риби там да не са от скоро.
Поздрави още един път.

Аз незнаех че има такива риби там да не са от скоро.

Поздрави още един път.
- indalo
- фен клуб-скобар
Браво Цеко. А амура е , бати, красота. Рибата си е от там. Пораснала е на място.
На царевичка или на бял дръпна амурчето и на щеката или на фидер, мач... Аз скоро имах едно брутално късане на 0, 145 там, а след това забих едно толупче към 3 кг...

Чудя се луд ли съм или не съм.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
На щека се хвана амура,стръвта беше царевица.Спецялно в този ден,белите червеи бяха голяма греда,събираха се слънчаци на талази и гамбузки и рядко измежду тях се хващаше по някой шаран.За това минахме само на стреляне на царевица и същата стръв.Поне да няма празни кълванета,макар че и те не липсваха.indalo написа:На царевичка или на бял дръпна амурчето и на щеката или на фидер, мач... Аз скоро имах едно брутално късане на 0, 145 там, а след това забих едно толупче към 3 кг...
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн