С филия хляб за два часа преди работа

Модератори: bobopeli, sapuna

bogomilangelovlevron
новобранец
новобранец

Re: С филия хляб за два часа преди работа

Мнение от bogomilangelovlevron »

Велик си !
givi71
новобранец
новобранец

Мнение от givi71 »

:prayer: :prayer: :prayer: велик риболовец и ГОЛЯМ ЧОВЕК си ти :)
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Адмирации! Днес не успях да се включа, утре ще опитам. До миналата година работих наблизо и за 20 години няколко пъти съм пробвал тези блата, имал съм слука вкл. на щука и лин.( тогава за жалост още не релийзвах, не беше поулярно :lol: ) Пускал съм и някоя -друга каракуда от други водоеми.Винаги съм се чудил защо там риболова е разрешен, нали е парк ?(то може и да не е разрешен, но никой не знае :o ) Не е ли все едно да се лови риба в кръглото езеро в Борисовата градина, или пъстърва по Витоша?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Здравейте пак!
Ами да кажа и покажа как бе проведена акцията в събота и неделя на въпросното езерце. В събота бях сутринта в шест и половина и заех познатото ви място. Нямаше навалица от съфорумци, но това не пречи и сам воинът да е воин. По едно време към осем часа мина един колега от форума, който не се представи и каза, че ако жена му не му намери някаква работа - ще дойде след половин час. Е, не дойде...
После мина колегата Гегов, разхождаше си едно прекрасно куче Рико на няколко месеца и каза, че като се прибере с кучето, взима си такъмите и идва. Той наистина дойде и се настани до мен, а към нас се присламчи и Сашо от Искрец. Ето ги и двамата на снимката, а Митко Гегов вече е хванал и риба - мъничка каракудка на хляб.
Изображение
Сашо не хвана нищо, защото такъмът му бе безобразен, но поне гледаше и се учеше, а ние с Гегов хванахме общо осем риби - каракуди и червеноперки на хляб.
Изображение

Това бе най-големият екземпляр - толкова си можем.
Изображение

В 17,30 примрачня и решихме да вдигаме гълъбите и да прехвърлим рибите в едно от горните езера. Колегата Гегов влезе в ролята на фоторепортер.
Ето в този джендем ги подслонихме:

Изображение
Изображение

Много приятни емоции, хубав ден и едно хубаво запознанство със съфорумец и младо момче, което не е от форума, но искаше да се включи в начинанието.

В неделята, понеже бе Цветница, а дъщеря ми е Цветомира, имах си сутринта бащински задължения. Отидох на гьола чак към 10,30 часа, да ме прощавате, ако някой преди това време е минал оттам и не ме е видял. Този път бях само аз от форума, кълването - никакво. По обяд една бабушка, после още две през един час:

Изображение

Но към 18 часа добре клъвна прилична каракуда и едни деца ме снимаха.
Изображение

Ама съм се ухилил и разгащил яко, гаче ли съм вадим сто кила сом :D

Рибите ги пуснах на същото място, но този път нямаше кой да снима, а аз повече такива експерименти с кофа и апарат в ръка се заричам да не правя.
Това е, братя. Наслука! :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sunnen »

Велик си! :prayer: :prayer: :prayer:
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Радвам се, че с колегата Доцента извършихме едно прекрасно дело въпреки, че риболова беше много тегав :D ама все пак се отчетохме с някоя риба и направихме един добър излет на фона на останалите зяпачи :) . Само една забележка към колегата, фамилията ми е Тегов, а не Гегов :)
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

tegov86 написа:Радвам се, че с колегата Доцента извършихме едно прекрасно дело въпреки, че риболова беше много тегав :D ама все пак се отчетохме с някоя риба и направихме един добър излет на фона на останалите зяпачи :) . Само една забележка към колегата, фамилията ми е Тегов, а не Гегов :)
Извинявай, Митко,
Ще поправя грешката, но нещо не ми излиза бутона "промени". :twisted: Ако някой знае защо, или може да поправи фамилното име на колегата - да действа! :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Ето тук е с поправките. Минах през "Цитирай" на собственото си мнение, тогава се появи бутон "Промени", е, промених го с поправеното име на колегата, но не излезе на същото място, така че - извинявайте пак всички. Ако може долният текст и снимки да се наместят, където им е мястото, моля модераторите!

Здравейте пак!
Ами да кажа и покажа как бе проведена акцията в събота и неделя на въпросното езерце. В събота бях сутринта в шест и половина и заех познатото ви място. Нямаше навалица от съфорумци, но това не пречи и сам воинът да е воин. По едно време към осем часа мина един колега от форума, който не се представи и каза, че ако жена му не му намери някаква работа - ще дойде след половин час. Е, не дойде...
После мина колегата Тегов, разхождаше си едно прекрасно куче Рико на няколко месеца и каза, че като се прибере с кучето, взима си такъмите и идва. Той наистина дойде и се настани до мен, а към нас се присламчи и Сашо от Искрец. Ето ги и двамата на снимката, а Митко Тегов вече е хванал и риба - мъничка каракудка на хляб.
Изображение
Сашо не хвана нищо, защото такъмът му бе безобразен, но поне гледаше и се учеше, а ние с Тегов хванахме общо осем риби - каракуди и червеноперки на хляб.
Изображение

Това бе най-големият екземпляр - толкова си можем.
Изображение

В 17,30 примрачня и решихме да вдигаме гълъбите и да прехвърлим рибите в едно от горните езера. Колегата Тегов влезе в ролята на фоторепортер.
Ето в този джендем ги подслонихме:

Изображение
Изображение

Много приятни емоции, хубав ден и едно хубаво запознанство със съфорумец и младо момче, което не е от форума, но искаше да се включи в начинанието.

В неделята, понеже бе Цветница, а дъщеря ми е Цветомира, имах си сутринта бащински задължения. Отидох на гьола чак към 10,30 часа, да ме прощавате, ако някой преди това време е минал оттам и не ме е видял. Този път бях само аз от форума, кълването - никакво. По обяд една бабушка, после още две през един час:

Изображение

Но към 18 часа добре клъвна прилична каракуда и едни деца ме снимаха.
Изображение

Ама съм се ухилил и разгащил яко, гаче ли съм вадил сто кила сом :D

Рибите ги пуснах на същото място, но този път нямаше кой да снима, а аз повече такива експерименти с кофа и апарат в ръка се заричам да не правя.
Това е, братя. Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Мерси колега за промяната, нямаше нужда, но просто една малка поправка от моя страна :) за фамилията ми :D
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Изкефи ме от секъде : 6+
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Върл Shimano фен!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

simo72 написа:Изкефи ме от секъде : 6+............
И от мен !!! :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Здрасти Доценте!Днес се разходихме до Южния парк ,и минах покрай езерото.Убедих се на живо в размера на последната каракуда от снимката . :wink: Бият се в шавара каракуди от 300-500 гр.хвърлят хайвер ,ама няма спокойствие.На снимката в червеното кръгче се опитах да хвана една :D
Изображение
Езерото е вдигнало водата ,острова в средата има 10-15см. вода отгоре.
Изображение
Но имаше 8-10 човека си ловяха риба /нищо не хванаха докато бях там :wink:/,въпреки че е забранено.
Изображение
Изображение
Тази риба действително е хубаво да се засели някъде ,но с въдици няма да стане.Ако се разбере кога ще го източат ,нещо да се организира тогава да се събере ,по ще има ефект.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”