Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

С филия хляб за два часа преди работа
-
- новобранец
Re: С филия хляб за два часа преди работа
Велик си !

Адмирации! Днес не успях да се включа, утре ще опитам. До миналата година работих наблизо и за 20 години няколко пъти съм пробвал тези блата, имал съм слука вкл. на щука и лин.( тогава за жалост още не релийзвах, не беше поулярно
) Пускал съм и някоя -друга каракуда от други водоеми.Винаги съм се чудил защо там риболова е разрешен, нали е парк ?(то може и да не е разрешен, но никой не знае
) Не е ли все едно да се лови риба в кръглото езеро в Борисовата градина, или пъстърва по Витоша?

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Здравейте пак!
Ами да кажа и покажа как бе проведена акцията в събота и неделя на въпросното езерце. В събота бях сутринта в шест и половина и заех познатото ви място. Нямаше навалица от съфорумци, но това не пречи и сам воинът да е воин. По едно време към осем часа мина един колега от форума, който не се представи и каза, че ако жена му не му намери някаква работа - ще дойде след половин час. Е, не дойде...
После мина колегата Гегов, разхождаше си едно прекрасно куче Рико на няколко месеца и каза, че като се прибере с кучето, взима си такъмите и идва. Той наистина дойде и се настани до мен, а към нас се присламчи и Сашо от Искрец. Ето ги и двамата на снимката, а Митко Гегов вече е хванал и риба - мъничка каракудка на хляб.

Сашо не хвана нищо, защото такъмът му бе безобразен, но поне гледаше и се учеше, а ние с Гегов хванахме общо осем риби - каракуди и червеноперки на хляб.

Това бе най-големият екземпляр - толкова си можем.

В 17,30 примрачня и решихме да вдигаме гълъбите и да прехвърлим рибите в едно от горните езера. Колегата Гегов влезе в ролята на фоторепортер.
Ето в този джендем ги подслонихме:

Много приятни емоции, хубав ден и едно хубаво запознанство със съфорумец и младо момче, което не е от форума, но искаше да се включи в начинанието.
В неделята, понеже бе Цветница, а дъщеря ми е Цветомира, имах си сутринта бащински задължения. Отидох на гьола чак към 10,30 часа, да ме прощавате, ако някой преди това време е минал оттам и не ме е видял. Този път бях само аз от форума, кълването - никакво. По обяд една бабушка, после още две през един час:

Но към 18 часа добре клъвна прилична каракуда и едни деца ме снимаха.

Ама съм се ухилил и разгащил яко, гаче ли съм вадим сто кила сом
Рибите ги пуснах на същото място, но този път нямаше кой да снима, а аз повече такива експерименти с кофа и апарат в ръка се заричам да не правя.
Това е, братя. Наслука!
Ами да кажа и покажа как бе проведена акцията в събота и неделя на въпросното езерце. В събота бях сутринта в шест и половина и заех познатото ви място. Нямаше навалица от съфорумци, но това не пречи и сам воинът да е воин. По едно време към осем часа мина един колега от форума, който не се представи и каза, че ако жена му не му намери някаква работа - ще дойде след половин час. Е, не дойде...
После мина колегата Гегов, разхождаше си едно прекрасно куче Рико на няколко месеца и каза, че като се прибере с кучето, взима си такъмите и идва. Той наистина дойде и се настани до мен, а към нас се присламчи и Сашо от Искрец. Ето ги и двамата на снимката, а Митко Гегов вече е хванал и риба - мъничка каракудка на хляб.

Сашо не хвана нищо, защото такъмът му бе безобразен, но поне гледаше и се учеше, а ние с Гегов хванахме общо осем риби - каракуди и червеноперки на хляб.

В 17,30 примрачня и решихме да вдигаме гълъбите и да прехвърлим рибите в едно от горните езера. Колегата Гегов влезе в ролята на фоторепортер.

Много приятни емоции, хубав ден и едно хубаво запознанство със съфорумец и младо момче, което не е от форума, но искаше да се включи в начинанието.
В неделята, понеже бе Цветница, а дъщеря ми е Цветомира, имах си сутринта бащински задължения. Отидох на гьола чак към 10,30 часа, да ме прощавате, ако някой преди това време е минал оттам и не ме е видял. Този път бях само аз от форума, кълването - никакво. По обяд една бабушка, после още две през един час:

Ама съм се ухилил и разгащил яко, гаче ли съм вадим сто кила сом

Рибите ги пуснах на същото място, но този път нямаше кой да снима, а аз повече такива експерименти с кофа и апарат в ръка се заричам да не правя.
Това е, братя. Наслука!

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
-
- научил се да хвърля
Радвам се, че с колегата Доцента извършихме едно прекрасно дело въпреки, че риболова беше много тегав
ама все пак се отчетохме с някоя риба и направихме един добър излет на фона на останалите зяпачи
. Само една забележка към колегата, фамилията ми е Тегов, а не Гегов 

Извинявай, Митко,tegov86 написа:Радвам се, че с колегата Доцента извършихме едно прекрасно дело въпреки, че риболова беше много тегавама все пак се отчетохме с някоя риба и направихме един добър излет на фона на останалите зяпачи
. Само една забележка към колегата, фамилията ми е Тегов, а не Гегов
Ще поправя грешката, но нещо не ми излиза бутона "промени".

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
Ето тук е с поправките. Минах през "Цитирай" на собственото си мнение, тогава се появи бутон "Промени", е, промених го с поправеното име на колегата, но не излезе на същото място, така че - извинявайте пак всички. Ако може долният текст и снимки да се наместят, където им е мястото, моля модераторите!
Здравейте пак!
После мина колегата Тегов, разхождаше си едно прекрасно куче Рико на няколко месеца и каза, че като се прибере с кучето, взима си такъмите и идва. Той наистина дойде и се настани до мен, а към нас се присламчи и Сашо от Искрец. Ето ги и двамата на снимката, а Митко Тегов вече е хванал и риба - мъничка каракудка на хляб.

Сашо не хвана нищо, защото такъмът му бе безобразен, но поне гледаше и се учеше, а ние с Тегов хванахме общо осем риби - каракуди и червеноперки на хляб.

В 17,30 примрачня и решихме да вдигаме гълъбите и да прехвърлим рибите в едно от горните езера. Колегата Тегов влезе в ролята на фоторепортер.

Ама съм се ухилил и разгащил яко, гаче ли съм вадил сто кила сом
Това е, братя. Наслука!
Здравейте пак!
После мина колегата Тегов, разхождаше си едно прекрасно куче Рико на няколко месеца и каза, че като се прибере с кучето, взима си такъмите и идва. Той наистина дойде и се настани до мен, а към нас се присламчи и Сашо от Искрец. Ето ги и двамата на снимката, а Митко Тегов вече е хванал и риба - мъничка каракудка на хляб.

Сашо не хвана нищо, защото такъмът му бе безобразен, но поне гледаше и се учеше, а ние с Тегов хванахме общо осем риби - каракуди и червеноперки на хляб.

В 17,30 примрачня и решихме да вдигаме гълъбите и да прехвърлим рибите в едно от горните езера. Колегата Тегов влезе в ролята на фоторепортер.

Ама съм се ухилил и разгащил яко, гаче ли съм вадил сто кила сом

Това е, братя. Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
- научил се да хвърля
Мерси колега за промяната, нямаше нужда, но просто една малка поправка от моя страна
за фамилията ми 

И от мен !!!simo72 написа:Изкефи ме от секъде : 6+............

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти Доценте!Днес се разходихме до Южния парк ,и минах покрай езерото.Убедих се на живо в размера на последната каракуда от снимката .
Бият се в шавара каракуди от 300-500 гр.хвърлят хайвер ,ама няма спокойствие.На снимката в червеното кръгче се опитах да хвана една

Езерото е вдигнало водата ,острова в средата има 10-15см. вода отгоре.

Но имаше 8-10 човека си ловяха риба /нищо не хванаха докато бях там
/,въпреки че е забранено.

Тази риба действително е хубаво да се засели някъде ,но с въдици няма да стане.Ако се разбере кога ще го източат ,нещо да се организира тогава да се събере ,по ще има ефект.

Езерото е вдигнало водата ,острова в средата има 10-15см. вода отгоре.

Но имаше 8-10 човека си ловяха риба /нищо не хванаха докато бях там

Тази риба действително е хубаво да се засели някъде ,но с въдици няма да стане.Ако се разбере кога ще го източат ,нещо да се организира тогава да се събере ,по ще има ефект.
Всичко може,но не всеки го можe.