Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Информация за пръчка GW TRIUMPH
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- научил се да хвърля
Re: Информация за пръчка GW TRIUMPH
Тука вече се намесват законите на физиката
Според мен даже може и въобще да не ти мръдне точката на баланса. За баланса най-голямо значение има тежестта в задната час на макарата, а шпулата се пада много много близо до точката на баланс. Така реално нейното тегло играе нищожна роля 

Днес окомплектовах пръчката с макаричка RYOBI ECUSIMA 3000 и сега съм пред следващата дилема какво влакно да сложа не съм привърженик на плетеното така че мисла да се спра на монофил но какъв ли
С удоволствие бих приел предложения за нещо качествено

Един от най-хвалените монофили тук е Colmic K-15. Аз не съм го ползвал, но можеш да потърсиш коментари из форума.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
От мен един глас за фокус мастър спин 0.22 или 0.25 струва 4.50лв. въртиш и сменяш 

Колега днес гледах този фокус и го пробвах на въэел 0.25 скъсах го безпроблемно.Ползвам QUANTOM SALSA эа фидер 0.25 ти реже пръстите при опит за късане но незнам за спинингов риболов ще върши ли работаA.S.H написа:От мен един глас за фокус мастър спин 0.22 или 0.25 струва 4.50лв. въртиш и сменяш
Въпроса е до възела и до начина по-който ще го вържеш.Всмисъл,че и на мен често ми се случва,но вече внимавам повече и задължително проверявам.По мойте тестове влакното държи 3.5кг тежестabugarsia написа: Колега днес гледах този фокус и го пробвах на въэел 0.25 скъсах го безпроблемно.

- Ivakis Solo
- новобранец
Градски, препоръчвам ти да отидеш до магазина за риболовни такъми в Калето срещу "Сони Сервиз". Доста добре е зареден и има почти всичко като избор в него, а и момчето дето работи там също е запален спинингист. Сигурен съм, че ще ти препоръча нещо качествено и същевременно на достъпна цена, аз лично получавам доста полезни съвети от него, много е свестен.
Знам го Гецата колега оня ден говорех с него относно макарите но за влакна не говорехме още утре ще ида да вида кво има