Информация за пръчка GW TRIUMPH

Модератори: Павел Иванов, sestrata

ivanpl
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Информация за пръчка GW TRIUMPH

Мнение от ivanpl »

Тука вече се намесват законите на физиката ;) Според мен даже може и въобще да не ти мръдне точката на баланса. За баланса най-голямо значение има тежестта в задната час на макарата, а шпулата се пада много много близо до точката на баланс. Така реално нейното тегло играе нищожна роля :idea:
abugarsia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от abugarsia »

Днес окомплектовах пръчката с макаричка RYOBI ECUSIMA 3000 и сега съм пред следващата дилема какво влакно да сложа не съм привърженик на плетеното така че мисла да се спра на монофил но какъв ли :?: С удоволствие бих приел предложения за нещо качествено :?: Изображение
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Един от най-хвалените монофили тук е Colmic K-15. Аз не съм го ползвал, но можеш да потърсиш коментари из форума.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
A.S.H
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от A.S.H »

От мен един глас за фокус мастър спин 0.22 или 0.25 струва 4.50лв. въртиш и сменяш :wink:
abugarsia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от abugarsia »

A.S.H написа:От мен един глас за фокус мастър спин 0.22 или 0.25 струва 4.50лв. въртиш и сменяш :wink:
Колега днес гледах този фокус и го пробвах на въэел 0.25 скъсах го безпроблемно.Ползвам QUANTOM SALSA эа фидер 0.25 ти реже пръстите при опит за късане но незнам за спинингов риболов ще върши ли работа
Аватар
A.S.H
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от A.S.H »

abugarsia написа: Колега днес гледах този фокус и го пробвах на въэел 0.25 скъсах го безпроблемно.
Въпроса е до възела и до начина по-който ще го вържеш.Всмисъл,че и на мен често ми се случва,но вече внимавам повече и задължително проверявам.По мойте тестове влакното държи 3.5кг тежест :wink:
Аватар
Ivakis Solo
новобранец
новобранец

Мнение от Ivakis Solo »

Градски, препоръчвам ти да отидеш до магазина за риболовни такъми в Калето срещу "Сони Сервиз". Доста добре е зареден и има почти всичко като избор в него, а и момчето дето работи там също е запален спинингист. Сигурен съм, че ще ти препоръча нещо качествено и същевременно на достъпна цена, аз лично получавам доста полезни съвети от него, много е свестен.
abugarsia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от abugarsia »

Знам го Гецата колега оня ден говорех с него относно макарите но за влакна не говорехме още утре ще ида да вида кво има
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”