Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Остров Тасос, Гърция
Модератор: nkolev66
Re: Остров Тасос, Гърция
За да ти работят линковете е нужно да избереш български горе вляво и ще намериш отговори на всичките си въпросиtihona написа:ПС линковете които ми пратихте не работят /да регистрирах в spearfish.org /.
Ами чешат си езиците щото са професионалисти, и говорят явно на неразбираем за теб език. Но ако влезеш по навътре в занаята съм сигурен че и ти ще си чешеш езика така.
Пашата обича смелите.
Колегаtihona написа:И така никой не каза кога какви риби могат да се очакват в гърция, при каква температура на водата и какви дълбочини. ПС линковете които ми пратихте не работят /да регистрирах в spearfish.org /. Все повече оставам с мнението, че този форум само си чешете езиците и се дуете кой с какъв рибок е излязъл от морето, а не да си помагате един друг.

Не мисля обаче, че е коректно да търсиш помощ, и след като никой не се наеме да ти хване храната, да я сготви, сдъвче и подаде в устенцата, да даваш такива квалификации за редовните участници в този подфорум.
Именно защото на повечето тук им е омръзнало да си чешат езиците (да предъвкват едно и също във всяка тема, че и в по няколко форума), колегата ти показа откъде можеш да почерпиш информация сам.
Ако се задържиш повече в този подфорум, сам ще констатираш, че всеки, който пита, получава отговор. Съответен отговор получава и всеки, който счита, че останалите нещо са му длъжни.
Нищо лично. Бъди жив и здрав и успех в риболова.