Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Как пиленцето ни накаца...
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Как пиленцето ни накаца...
Като бивш каякар ще ти отговоря на въпроса - качването в лодката става изключително трудно, даже за някой модели лодки почти невъзможно .
-
- сериозен играч
Венкич, нашите каяци , както писах по горе са sit on top И разликата в това отношение е доста голяма . Съгласен съм , че при тесните състезателни sit in модели това е така но дори и за тях си има чалъм , който ако се овладее нещата стават лесни. При сит он топовете е лесно и дори при моя каяк (който е 64см широк-един от най тесните сит он топове с обло леко V дъно ) не ми е никакъв проблем качването от вода. Ако някой не вярва мога да демонстрирам на живо! 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- вече хвърля и на тежко

Голям зор! При втория модел почти невъзможно качването . Ся кат се загледахТвоя каяк е доста по различен. Сори за подвеждащата информация.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Нещо такова имах предвид,макар да съм пълен лаик в подводния риболов и трудно е да се нарека харпунджия.Благодаря ви за отговорите и сори ,че оспамих готиния репортаж.rimohit написа:. Има харпунджии , които ползват каяци .Хем стигаш по бързо до всяко желано място , хем не мъкнеш буй (защото си имаш)
Лек ден на всички