Как пиленцето ни накаца...

Модератори: emo vasilev, alekst

Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Как пиленцето ни накаца...

Мнение от Venkicha »

Като бивш каякар ще ти отговоря на въпроса - качването в лодката става изключително трудно, даже за някой модели лодки почти невъзможно .
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Венкич, нашите каяци , както писах по горе са sit on top И разликата в това отношение е доста голяма . Съгласен съм , че при тесните състезателни sit in модели това е така но дори и за тях си има чалъм , който ако се овладее нещата стават лесни. При сит он топовете е лесно и дори при моя каяк (който е 64см широк-един от най тесните сит он топове с обло леко V дъно ) не ми е никакъв проблем качването от вода. Ако някой не вярва мога да демонстрирам на живо! :)
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

:smt006 ся кат се замисля май си прав Ама щот аз съм ползвал спортна лодка - ето такава:
Kayak-And-Facts.jpg
и такава :
img.jpg
Това не са мои снимки просто ги давам като пример.

Голям зор! При втория модел почти невъзможно качването . Ся кат се загледахТвоя каяк е доста по различен. Сори за подвеждащата информация.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Хе! Хубав спътник. :D
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

rimohit написа:. Има харпунджии , които ползват каяци .Хем стигаш по бързо до всяко желано място , хем не мъкнеш буй (защото си имаш) :)
Нещо такова имах предвид,макар да съм пълен лаик в подводния риболов и трудно е да се нарека харпунджия.Благодаря ви за отговорите и сори ,че оспамих готиния репортаж.
Лек ден на всички :D .
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”