Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На плувка и дъно – епизод „Ди Инглиш Кънтрисайд” – част II
- cecodevil
- сериозен играч
Re: На плувка и дъно – епизод „Ди Инглиш Кънтрисайд” – част
Удоволствие е да се четът репортажите ти , поздравления.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Голем си Коце 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- slayder
- ще става разбирач
Както казваме в Пловдив-направил си ГУСТОТО. 

Дава ли? И дава и взема.
Направо оргазъм получавам като чета такива репортажи! 

Много добър риболов.Браво за хубавите риби!Това с.Островче ,ако правилно съм разбрал,в коя област е?
Този шаран приятели, след засечката, направи черта около 40 метра навътре. Аз лично такъв рън на плувка не бях виждал!!! Вадих го около 10 минути, оказа се кораво момче! Направо ми гръмнаха бушоните...
даа,когато искат могат много!
браво майсторе,хубав риболов..даже бих посетил в някъкъв момен,ако споделиш координати.рибите са такива,за каквитo се оглеждам..обагрени,с правилен сиует,силен ген!истински кеф!ако ще е шаран-такъв трябва да е.
б р а в о 
P.S. Cори..видях го къде е..мерси
даа,когато искат могат много!

браво майсторе,хубав риболов..даже бих посетил в някъкъв момен,ако споделиш координати.рибите са такива,за каквитo се оглеждам..обагрени,с правилен сиует,силен ген!истински кеф!ако ще е шаран-такъв трябва да е.

P.S. Cори..видях го къде е..мерси

Последно промяна от sashoart на Сря Май 04, 2011 12:40 pm, променено общо 1 път.
фен клуб-скобар
На 8-9 км южно от Разград. Тръгваш от Разград за Търговище, подминаваш отбивката за с. Островче и след много малко е отбивката за СПА Комплекс Островче. Завиваш по нея, кара се през една хубава гора и ще видиш табела за язовирчето! Посетете го, риболова е емоционален!indzaghi написа:Много добър риболов.Браво за хубавите риби!Това с.Островче ,ако правилно съм разбрал,в коя област е?
alex190 написа:Батко , каракудите са УЖАСНИ !!! Много яки и дебели !!!

- pacho109
- сериозен играч
Видях го на гугъл-земя.250м. на 75м.към 18 декара идва.Нещо плаща ли са,ако си гост на комплексаkozeboy написа:На 8-9 км южно от Разград. Тръгваш от Разград за Търговище, подминаваш отбивката за с. Островче и след много малко е отбивката за СПА Комплекс Островче. Завиваш по нея, кара се през една хубава гора и ще видиш табела за язовирчето! Посетете го, риболова е емоционален!indzaghi написа:Много добър риболов.Браво за хубавите риби!Това с.Островче ,ако правилно съм разбрал,в коя област е?
alex190 написа:Батко , каракудите са УЖАСНИ !!! Много яки и дебели !!!![]()
![]()
Е аз за тях бях дошъл! Лежане на церевица им е майката. Както сложиш бял на куката и издребняват!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- ще става разбирач
-
- разбира нещата
Гоуем си, Коце! Другиот пат че чекаме фотоси и сос фидерот!

Колкото повече толкова повече!
2 лв/ пръчкаpacho109 написа:Нещо плаща ли са,ако си гост на комплекса![]()
Колега,благодаря ти,че не се направи на интересен,като някои други,дето пазят в тайна,като партизани водоемите,където са хванали три риби на кръст!Иначе аз този язовир го знам от 30-тина години,тъй като съм бил известно време по този край,но ми се видя малко чудно,да се вдигнеш от София на370км за 1ден риболов на платено,та си рекох да не да има някаква грешка.Но сега всичко е ясно,само не знаех,че има СПА комплекс.Наслука!pacho109 написа:Видях го на гугъл-земя.250м. на 75м.към 18 декара идва.Нещо плаща ли са,ако си гост на комплексаkozeboy написа:На 8-9 км южно от Разград. Тръгваш от Разград за Търговище, подминаваш отбивката за с. Островче и след много малко е отбивката за СПА Комплекс Островче. Завиваш по нея, кара се през една хубава гора и ще видиш табела за язовирчето! Посетете го, риболова е емоционален!indzaghi написа:Много добър риболов.Браво за хубавите риби!Това с.Островче ,ако правилно съм разбрал,в коя област е?
alex190 написа:Батко , каракудите са УЖАСНИ !!! Много яки и дебели !!!![]()
![]()
Е аз за тях бях дошъл! Лежане на церевица им е майката. Както сложиш бял на куката и издребняват!
Така и не ми отговори жена ти знае ли да плете
![]()
Знаеш какво е положението с рибите...не се крие само от гевезелък!indzaghi написа:Колега,благодаря ти,че не се направи на интересен,като някои други,дето пазят в тайна,като партизани водоемите,където са хванали три риби на кръст
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И платените почнаха да ги кашират , да им се... устенцата.