Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Протест.15 май
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Протест.15 май
Страхотно като идея,но трудно осъществимо... Първо тея вериги имат доста голям резерв и капацитет,а и да координираш толкова хора си е "мисията невъзможна"...HAZART написа:Колеги може да ми се смеете но имам идея как може да поразсмърдим работата повече отколкото с протести.Идеята се нарича "Срещу огъня с огън"
Например:Вместо протести за горива започваме (естествено ако сме единни)да зареждаме само от "Петрол"(защото тази верига бенз-ции я има навсякъде).Какво правят другите вериги? Или намалят цените или горят.Същото е и с магазините.Как ви се струва?

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Лошото на всички Български политици е че свички викат "напред" и никой не вика след мен.Ако народа ни е по задружен нещата могат коренно да се променят.

Където качеството е от значение!
- dedeff
- разбира нещата
"Петрол" купуват от "Лукойл",така ,че е безмислено.Игра по Български.Всичко българско е мръсно и омондарено за съжаление.Така е и в петролния бизнес.HAZART написа:Колеги може да ми се смеете но имам идея как може да поразсмърдим работата повече отколкото с протести.Идеята се нарича "Срещу огъня с огън"
Например:Вместо протести за горива започваме (естествено ако сме единни)да зареждаме само от "Петрол"(защото тази верига бенз-ции я има навсякъде).Какво правят другите вериги? Или намалят цените или горят.Същото е и с магазините.Как ви се струва?
Без жени можем,без риболов не можем!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Това правителство мина всякакви граници.Днес чух,че гражданската вече няма да се плаща на вноски а само на един път.Е! Аджаба аз от къде да намеря 200 лв на куп?Ами ако утре продам колата или я блъсна ?Е няма такава глупост!
На 27 март подкрепих протеста в С-во-ще изляза и сега.Ако сам не си помогнеш,няма
кой да ти помогне.Затова трябва да сме единни а не да се гневим пред клавиатурите.
Не става въпрос само за бензина а и за всичко останало.Дано имаме успех

кой да ти помогне.Затова трябва да сме единни а не да се гневим пред клавиатурите.
Не става въпрос само за бензина а и за всичко останало.Дано имаме успех

-
- новобранец
Ето къде ще се протестира
1.София-Час 13:00 - 16:00 на Ал.Невски
2.РУСЕ-Час 13:00 - 16:00 Русе - площада пред Пантеона
3.ШУМЕН-Час 10:00 - 20:00 пред входа на градската градина (откъм кръговото)
4.БУРГАС-Час 13:00 - 22:00 ПЛОЩАД ТРОЙКАТА ДО ДОМА НА ЛУК ОЙЛ
5.СЛИВЕН-Час 13:00 - 16:00 ГРАДСКАТА ГРАДИНА
6.Пловдив-Час 13:30 - 18:00 Пред общината на центъра
7.ПЛЕВЕН-Час 13:00 - 16:00 Мястото все още не е определено
8.СТАРАЗА ЗАГОРА-Час 13:00 - 16:00 Мястото все още не е определено
9.КЮСТЕНДИЛ-Час 13:00 - 16:00 Мястото все още не е определено
10.ЯМБОЛ-Час 13:00 - 16:00 Мястото все още не е определено
11.ПАЗАРДЖИК-Час 11:00 - 19:00 Мястото все още не е определено
1.София-Час 13:00 - 16:00 на Ал.Невски
2.РУСЕ-Час 13:00 - 16:00 Русе - площада пред Пантеона
3.ШУМЕН-Час 10:00 - 20:00 пред входа на градската градина (откъм кръговото)
4.БУРГАС-Час 13:00 - 22:00 ПЛОЩАД ТРОЙКАТА ДО ДОМА НА ЛУК ОЙЛ
5.СЛИВЕН-Час 13:00 - 16:00 ГРАДСКАТА ГРАДИНА
6.Пловдив-Час 13:30 - 18:00 Пред общината на центъра
7.ПЛЕВЕН-Час 13:00 - 16:00 Мястото все още не е определено
8.СТАРАЗА ЗАГОРА-Час 13:00 - 16:00 Мястото все още не е определено
9.КЮСТЕНДИЛ-Час 13:00 - 16:00 Мястото все още не е определено
10.ЯМБОЛ-Час 13:00 - 16:00 Мястото все още не е определено
11.ПАЗАРДЖИК-Час 11:00 - 19:00 Мястото все още не е определено
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Хора, колко писано има за всички БГ протести из интернет? Нищо няма да направим, никой не ни слуша, не ни зачитат за най-висшите същества на планетата. Вие как мислите, дали някоя партия, коалиция или каквото и да е, може да промени нещо. Та нали всички те (из НС) са живяли по времето на социализма. Партиите, които имат най-големи шансове за победа на изборите са точно тези, израстнали хора по време на соц управлението. Мислите ли че има дори един косъм демокрация (истинска каквато трябва да е и е в другите държави) в нашата майка?
Аз не мисля така. Може би ще се пооправят нещата, но ние няма да го заварим това оправяне, защото ще трябва може би нашето или още по-следващо поколение, образовано, да застане с изправени глави пред народа и да оправят нещата. Много жалко за нас (сегашните хора из БЪЛГАРИЯ), че няма да сварим малкото демокрация, която се надявам след стотици години да настъпи, но това е .....

И без това сме в периода на забраната за риболов.Няма да ни коства нищо,а и ако сме много,дано пък постигнем нещо по добро.Аз съм ЗА участие в протеста!Дано повече колеги мислят,като споделилите положително мнение до сега в темата.Със сигурност нищо не ще се промени,ако не протестираме.А иначе-не се знае,както и при тотото.
........................да ,точно така -в периода на забрана на демокрациятаgogibo написа:И без това сме в периода на забраната за риболов.Няма да ни коства нищо,а и ако сме много,дано пък постигнем нещо по добро.Аз съм ЗА участие в протеста!Дано повече колеги мислят,като споделилите положително мнение до сега в темата.Със сигурност нищо не ще се промени,ако не протестираме.А иначе-не се знае,както и при тотото.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Mr.Barry
- ще става разбирач
А неможе ли вместо да свирим с коли и мотори и всякакви МПС-та и да висим пред парламенти и т.н. да се изпрати едно писмо до полицията в даден град (и те са хора и биха ни подкрепили) и да отидат 20 коли на всяка една бензиностанция за няколко часа да спрат отпред и да не може да се зарежда там. Писмото се изпраща 24 часа по-рано. Така след като се спре пред най-големите бензиностанции (да оставим малките вериги
) и се блокира зареждането и така всеки ден ако трябва, дали няма да е по-ефикасен начин от който и да било? И дори този вариант според мен би бил най-изпълним от всички.

-
- новобранец
Frizolak написа:Да, и те са хора и биха ни подкрепили(поне така разправят), но няма да ни подкрепят. Като ми писаха акта на протеста точно това ми обясняваха "ние сме с вас, ама изпълняваме нареждания". Ако сме пак 100-200 човека, както и да запушиш - идват и те преместват. Жалко, но факт.

- icokanev
- вече хвърля и на тежко
Явно, целта е: Монопол на всякъде и на всичко!
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
-
- новобранец
http://www.youtube.com/watch?v=cOCKu88VXWU
Харесва ли ви ?
Харесва ли ви ?
- Skorpi
- сериозен играч
Красиво клипче жалко че България не е Гърция поне 3-4 поколения за мен трябва да си отидат за да си промени нещо 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти