Предстоящ щукарски излет! (Пловдивска област!)

Модератор: sapuna

Аватар
gembala
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gembala »

щука си има там и дава прилично
на тапи трудно се лъже
вчера 19.11 около 16.00 ч. в голямата дупка имаше точно 13 тапи и нито един удар на тях докъто бяхме там
рприятеля с когото бяхме извади щука около 1.5 кг. на плуващ воблер имитация на костур 6 или 7 см.
при мен на блесна удар нямаше
сложих воблер 9 см. костур и да 2 пъти щуки около 2 кг. подгониха до самия бряг без да го атакуват
мисълта ми е че при толкова много тапи нахвърляни в дупката едва ли има такава щука будала та да удари
майката му е спининга и постоянство
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Абе,че има щука там има със сигурност - видях едни колеги да вадят и то на място където едва ли може да се предполага да удари.
На другия ден и аз бях отрано съответно на същото място(става дума за 19.11.06), но целия ден без удар - изобщо имам чувството ,че там щуката много е нахитряла и има дни в които дава добре и други в които не ще да погледне стръвта.Майката му е пробване на различни места и постоянство.Иначе щуките дето хванаха колегите на 18.11 бяха до 1,5кг
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

ЗА ЩУКАТА!!!!!

Мнение от GODFATHER »

Вярно е че майката му е постояноото ходене, обикаляне и смяната на примамките, защото в Неделя на 19.11.2006г. както колегата(gembala) Ви обясни преди да уловя щуката на Махалата смених 7-8вида блесни и нищо накрая на воблера обади. А наистина другите колеги на тапи-нищо!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На всички НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
gembala
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gembala »

katri ако си бил там на 19 трябва да си ни видял
бахме там около 16.00 ч. с бял голф на голямата дупка
срещу нас имаше няколко човека с 4-5 тапи
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Абе там бях и на 18 и на 19.11, ама аз бях в началото още,а колата ни беше оставена до втората дупка-шаранджийската-светлосив GOLF металик,може да си я видял минавайки покрай нея.На голямата дупка ходя само напролет ,когато паднат всички водорасли по останалите дупки на дъното-тогава там държи риба,защото е най-дълбока,но сега по добър ефект има по другите дупки,но там не може да се хвърля на воблери и блесни,щото по това време на годината е пълен кенеф от водорасли навсякъде.Тази събота сигурно ще съм пак там,но този път с бяла жигула:)
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”