Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Препоръчайте мачова пръчка?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Препоръчайте мачова пръчка?
Според мен тубертинито е по добрия варянт!Щом ще си правиш кефа-избери по малката акция...
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- ivelin_1976
- разбира нещата
Но цената му отива към 100лв. Но определено с по-малката акция е по-добрия вариант. На Тубертини лоша пръчка не съм държал 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Да си призная още преди два дена взех Тубертинито и то с по-малката акция
Днеска даже го сефтосах
Много лека и приятна на държане пръчка, голям кеф си е. Сега остава да и избера и макара.

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- ivelin_1976
- разбира нещата
Честито за добрият изборicelame написа:Да си призная още преди два дена взех Тубертинито и то с по-малката акция .....

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Много съм доволен от Тубертинито
Направих вече 4-5 риболова, за съжеление с много малко и маки рибки, но въпреки това много приятно се усеща съпротивлението дори и на мизерните слънчаци
Да не отварям нова тема, искам да попитам:
Когато една пръчка има означение примерно влакно до 2,7кг, това значи че основото трябва да е с тест 2,7 или че най-слабото влакно по линията т.е. повода трябва да е толкова? А когато една пръчка няма такова означение с колко можеш да си я товариш? Изобщо какво значение има за пръчката с колко дебело/здраво влакно се лови?

Да не отварям нова тема, искам да попитам:
Когато една пръчка има означение примерно влакно до 2,7кг, това значи че основото трябва да е с тест 2,7 или че най-слабото влакно по линията т.е. повода трябва да е толкова? А когато една пръчка няма такова означение с колко можеш да си я товариш? Изобщо какво значение има за пръчката с колко дебело/здраво влакно се лови?