Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Къртене на шаранчета на Куртово Конаре при чичо Гошо
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Къртене на шаранчета на Куртово Конаре при чичо Гошо
Няма спор, хубави шаранета и добре сте начесали крастат. Ама да попитам - на клипа се вижда някяква сиджимка/връвка/ на кепа, за къв чемер е там? Не за друго ама и моя е същия, но още няма сефте, та ако трябва нещо да се доизкусурява...? 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- научил се да хвърля
2 лв.
за този рай-прекрасно.
Супер излет.

Супер излет.
-
- разбира нещата
наистина тези на снимката са по толковаСтанимир Христов написа:Ако си взимате риба внимавайте при тегленето !!!! Чичо Гошо дялка якоШаранчета над 2-3 кила са рядкост там .... ама щом казваш 5-6 сигурно има... тея на снимките мясат на 2-3 не повече...
Не се заяждам, просто наскоро ходих и за това споделям инфо.

-
- разбира нещата
тоя кеп го взех от там да го ползвам,че ние си бяхме забравили нашияantivik написа:Няма спор, хубави шаранета и добре сте начесали крастат. Ама да попитам - на клипа се вижда някяква сиджимка/връвка/ на кепа, за къв чемер е там? Не за друго ама и моя е същия, но още няма сефте, та ако трябва нещо да се доизкусурява...?

Няма по голям мошеник от Чичо Гошо - Парцалев !

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много е важно да се избиват разходите от риболова по някакъв начинalankulu1987 написа: П.с. Забравих да добавя,че след кратка обиколка на рибарника успях да сабера 6 пера с които си избихме входните такси ... хахахахи това ако не е Промоция

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- deqn@
- вече хвърля и на тежко
Хубав излет
На това "водоемче" съм виждал шаран 10,5-11 кила имам и снимки ама са ми в телефона
През седмицата е спокойно но тогава хранят рибата и хващаш само ........... тен ,а през уикенда е пълен ад и беззумие от толкова народ въздух не остава да дишаш а камо ли да лловиш риба
На това "водоемче" съм виждал шаран 10,5-11 кила имам и снимки ама са ми в телефона
През седмицата е спокойно но тогава хранят рибата и хващаш само ........... тен ,а през уикенда е пълен ад и беззумие от толкова народ въздух не остава да дишаш а камо ли да лловиш риба