Водач за директен прът

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Водач за директен прът

Мнение от antivik »

dikata1975 написа:Лесно и бързо, по дебело плетено влакно правиш клуп като при монтаж на косъм връзваш на върха както на кука заливаш с капчица и става почти вечно.
:smt023 :supz:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

antivik написа:Не знам, аз лично предпочитам епоксидна смола. По-бавно стяга, но ми се струва по-здраво след това. Става направо като лакирано.
Колега от къде се взима тази смола :?:
Викат ми Николаев :)
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Щом си сложил конектор,не ти трябват други ретро изпълнения със смоли.Няма да ти избяга конекторчето.
Ей ги мойте връхчета всички са с конектори,до сега нито един не е изхвърчал.

Изображение
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

zaribanask8 написа:
antivik написа:Не знам, аз лично предпочитам епоксидна смола. По-бавно стяга, но ми се струва по-здраво след това. Става направо като лакирано.
Обикновено от магазини където се продават лепила, бои, лакове. Представлява двусъставно лепило, основа и втвърдител. Основата е много гъста и лепкава прозрачна трудно е да се каже течност, прилича на изстуден пчелен мед, но да не е разрежден/като гъстота имам в предвид/, втвъдитела е рядка течност и се добавя на капки с капкомер към определена доза смола определен брой капки. Трябва да се внимаво с него, да се пазят очите и да не се вдишва пряко, но не е толкова опасно ползвам я от много време ако успея да си я намеря/нещо стана кът/. Двата компонента се разбъркват хубавичко и се нанасят, след 24 часа покритието става като пластмасово и по-скоро ще се строши самото то от колкото да се разлепи.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

antivik написа:
zaribanask8 написа:
Обикновено от магазини където се продават лепила, бои, лакове. Представлява двусъставно лепило, основа и втвърдител. Основата е много гъста и лепкава прозрачна трудно е да се каже течност, прилича на изстуден пчелен мед, но да не е разрежден/като гъстота имам в предвид/, втвъдитела е рядка течност и се добавя на капки с капкомер към определена доза смола определен брой капки. Трябва да се внимаво с него, да се пазят очите и да не се вдишва пряко, но не е толкова опасно ползвам я от много време ако успея да си я намеря/нещо стана кът/. Двата компонента се разбъркват хубавичко и се нанасят, след 24 часа покритието става като пластмасово и по-скоро ще се строши самото то от колкото да се разлепи.
:prayer: :smt023 :smt023 :smt023
Викат ми Николаев :)
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”