Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Не ходете за риба на яз. на Рачо ковача в с.Хърсово -Разград
Re: Не ходете за риба на яз. на Рачо ковача в с.Хърсово -Раз
CERRUTI Разкарай сеееееееееее! Не ми допадаш.Явно си с чепат характер и не ставаш за риболовен другар.Такива като теб нали се досещаш .......
-
- ще става разбирач
Не са това факторите колега, колкото и "Куц" риболовец да е, не може 30 човека които са присъствали и тези, с които аз съм разговарял /ходили по различно време/ да казват едно и също.CERRUTI написа:Искаш да кажеш че досега никога си нямал излет когато нито ти нито другите покрай теб нямат успех???kabaero написа:Колегата пише че са били 30 човека там , поне един ще да е разбирал от монтажи,захранки и т.н. От 30 човека все един щеше да има успех , за мен мнението е меродавно
За това влияят и много други фактори......
Пример:Състезание-40 човека м/у тах състезатели с участие на световни!!!Първия беше със 7-8рибки,3-тия с едно 70грамово кленче!!!В същото време на стената хора със свободен достъп правеха гол след гол-едри червеноперки и уклей!
Така че фактори много особенно сега през размножителния период!!!
Надявам се не съм те обидил с думата "КУЦ" - сори ако е така, не те познавам за да те определям като човек.
А относно CERUUTI- оди и пробвай кат не верваш.
НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОГО, УСПЕХ НА ВСИЧКИ И НАСЛУКА СЛЕД ЗАБРАНАТА.
П.П. И да връщате рибата ей

Колега всеки изразява мнението си , нали затова е и темата и тоя форум . Не се обиждай и дай малко с повече търпение , все пак в риболова се иска и търпение .qvor_19 написа:CERRUTI Разкарай сеееееееееее! Не ми допадаш.Явно си с чепат характер и не ставаш за риболовен другар.Такива като теб нали се досещаш .......
До сега още не ми се е случвало на платен водоем да ми даде някой касова бележка боло то за вход или за купена риба. А односно това че рибата не се плаща........... значи няма. Никой не е толкова голям балък да държи 10 килограмови амури и шарани и за 5лв вход да ги дава на някой си
Иначе и аз за много водоеми съм чувал ,че рибата постоянно се плаши и храни обилно за да може да не кълве. Евтини трикчета на псевдо тарикатчета които си мислят ,че така се прави печеливш бизнес. Ето за това колеги ако се ходи на платено поне да е добър водоема. Всеки един достоен водоем направен за спортен риболов собствениците му не позволяват да се прибира риба което надвишава 3-5 кг

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
подобре не ходете на него водоем освен ако искате да загубите един риболовен денCERRUTI написа:Искаш да кажеш че досега никога си нямал излет когато нито ти нито другите покрай теб нямат успех???kabaero написа:Колегата пише че са били 30 човека там , поне един ще да е разбирал от монтажи,захранки и т.н. От 30 човека все един щеше да има успех , за мен мнението е меродавно
Пример:Състезание-40 човека м/у тах състезатели с участие на световни!!!Първия беше със 7-8рибки,3-тия с едно 70грамово кленче!!!В същото време на стената хора със свободен достъп правеха гол след гол-едри червеноперки и уклей!
-
- новобранец
наистина няма риба на този водоем освен раци
- gergi83
- научил се да хвърля
колега навсякъде е така,всеки гледа да ти вземе парите
-
- разбира нещата
това ми напомня на една стара реплика ,,ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАИТЕ,, да се вземат малко в ръце печелбарите ,че никак неотива надобре .всеки взе да се прави на ТАРИКАТ И ДА СКУБИ КАКТО СИ ИСКА,после риболовците небили коректниandrei_57andreev написа:подобре не ходете на него водоем освен ако искате да загубите един риболовен денCERRUTI написа:Искаш да кажеш че досега никога си нямал излет когато нито ти нито другите покрай теб нямат успех???kabaero написа:Колегата пише че са били 30 човека там , поне един ще да е разбирал от монтажи,захранки и т.н. От 30 човека все един щеше да има успех , за мен мнението е меродавно

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."