Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Кой, къде какво на откриването.
Модератор: Кърцата
Re: Кой, къде какво на откриването.
Прав си за идиотизма на "Жребчево",колега.От 6 години не съм стъпвал там само заради тези глупости.
Аз лично ще открия риболова на малък водоем до с. Ситово(почти на турската граница).
Миналата година бяхме там за откриването-доста хубав лин събрахме.
Аз лично ще открия риболова на малък водоем до с. Ситово(почти на турската граница).
Колега,не си сбъркал.Миналата година отидох,щото всички от сомаджиите бяха там,лодки над 100,риба не кълвеше,водата беше 26 гр въздуха 38гр.Сега пролета,са били 200 лодки,по устието представи си как се ловиБоев написа:Прав си за идиотизма на "Жребчево",колега.От 6 години не съм стъпвал там само заради тези глупости.

Риболовци.
-
- вече хвърля и на тежко
аз по традиция от пет или шест години съм на яз Искър,и до сега не съм бил разочарован

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
За мен такова жувотно няма - "закриване","откриване",ходя като изоглавен през цялата година където може и има шанс да клъвне в законни или полузаконни условия нещо
Ако става въпрос за риболов първия ден след тазгодишната забрана до 03.06.вкл.,ще съм някъде надлежно надървен още от 03.30 часа на 04.06.Проблем,че още не съм решил кое ми се ще по-най -дали на ряка,или на язовир.Като си анализирам усещанията,май ша са грейна на ряката /някъде по р.Арда/,че много ми се е доловила мряна,пък и кефали -такива блеснички и воблерчета съм им събрал,че поне половината ден ще е лайт-спининг.Огън,забрана не остана!

-
- ще става разбирач
Яз. Батак ,втичалото слизащо от Широка поляна
Мисля да посетя яз.Порой, Бургаско.Дано да има останала риба,някой има ли инфо?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Горното течение на р.Арда - от Стоянов мост нагоре(даже,от ВЕЦ-а нагоре) - риболов със Суха муха ! Наслука на всички колеги 

Яз. Тополница ще се настаня някъде където няма много хора и по не е достъпен обичам тишината и сиянието на огъня не обичам гюрунтията пък дали ще има риба или не незнам но поне ще се насладя на природата!!! Най обичам да си ида с джипа на Лозето на Мъти вир но сега е много обрасло с върбалаци и риболова е труден!!!!
Успех на всички!!!
Успех на всички!!!
- cveto77mir
- фен клуб-скобар
На яз Ал.Стьмлийски на Градишките скали
На река Дунав при село Дъбован за сом .......
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
колега,точно там ли за сом?biserdage написа:На река Дунав при село Дъбован за сом .......

kolegi-znaeteli neshto za qz.borika(int.).pusnaha li go za svoboden ribolov i kakvi sa cenite i usloviata tam.blagodarq VI predvaritelno.
Писането на Български език е задължително!
Кърцата
Писането на Български език е задължително!
Кърцата