Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Риболов на фидер без въдица "фидер"
Модератор: Paublo_Eskobar
- Skorpi
- сериозен играч
Re: Риболов на фидер без въдица "фидер"
http://kadekalve.info/index.php/news-re ... idera.html
прочети при мощност и дължина за едра риба какво се използва:
е ти малко от текста
на рибите, а и практически при най-тежките фидери активна част не се изисква. Често пъти се използват за най-тежките фидери мощни шарански пръчки.
прочети при мощност и дължина за едра риба какво се използва:
е ти малко от текста
на рибите, а и практически при най-тежките фидери активна част не се изисква. Често пъти се използват за най-тежките фидери мощни шарански пръчки.
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- ivelin_1976
- разбира нещата
Всякакъв друг, но не и фидер риболовSkorpi написа:и ми кажи какъв риболов е с спод 5либри

п.п. А сега ми кажи, кото използват щекарите фидер кошничка то какъв рибилов практикуват те в такива моменти

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- Skorpi
- сериозен играч

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Според мен ще е най-добре да се заключи темата защото получих отговора си.А нямате ли си скаипове там да си спамите?
Викат ми Николаев 

- Skorpi
- сериозен играч
Ивелинчо не се замисляш маи ще ти го напиша простичко и се надявам да ме разбереш
Ако аз съм на мястото на това момче и отида за риба ама нямам нито един фидер (пръчка )а всички краи мен ловят на метод фидер и хващат , аз какво според теб щот нямам пръчка и трябва да ги гледам ли
а в куфара си имам монтажи за фидер и телескопче с що годе мек връх ми и аз ще си направя монтажа и ще се опитам да хвана нещо, па ти му викаи каквото си изкаш на тоя риболов

Ако аз съм на мястото на това момче и отида за риба ама нямам нито един фидер (пръчка )а всички краи мен ловят на метод фидер и хващат , аз какво според теб щот нямам пръчка и трябва да ги гледам ли

а в куфара си имам монтажи за фидер и телескопче с що годе мек връх ми и аз ще си направя монтажа и ще се опитам да хвана нещо, па ти му викаи каквото си изкаш на тоя риболов

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Малкия ви избазика,чак!
Само пална искрата ...
Мойте вижданя за методите риболов са същите,като тези на Ивелин.Не става,ако ще казваме лових на фидер,трябва всики елементи за този тип риболов да са на лице.Същото е и при риболова на мач и така нататъка.
Преди известно време пробвах да ловя с мача и забих една фидер кошничка за бели червеи (10гр) и си закачих една риба,ама не мога да кажа,че съм ловил на фидер-нарекох го "странно решение".

Мойте вижданя за методите риболов са същите,като тези на Ивелин.Не става,ако ще казваме лових на фидер,трябва всики елементи за този тип риболов да са на лице.Същото е и при риболова на мач и така нататъка.
Преди известно време пробвах да ловя с мача и забих една фидер кошничка за бели червеи (10гр) и си закачих една риба,ама не мога да кажа,че съм ловил на фидер-нарекох го "странно решение".

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Колегата е имал предвид, захранването на мястото, а не самия риболов. Ами то и аз не обичам много, много да бухам с кошничката, като има и по-лесен и по-бърз начин - прашка, спод. Защо трябва да правя десетина замятания с фидера / а моя е и "Лайт"/ като мога да метна 4-5-6 топки с тежката прашка по маркера. Е не става толкова точно, ама после като си влезеш в серия с фидерчето нещата си се натаманяват. Спода го ползвам на по-големите разстояния.Skorpi написа:Аиде сега Ивелинчо прочети е това и ми кажи какъв риболов е с спод 5либри
Що се отнася до основния въпрос по темата - ами може да се лови с фидер кошнички и монтажи и без специална фидер пръчка, но в много ограничени и специфични условия, и като цяло такъв риболов е компромисен, защото за да имаш успех трябва много внимателно да съчетаеш иначе разнородните такъми. Това последното не всеки го може.
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Хора мерси за отговорите но предния ми пост си казах,че не искам да ми давате съвети и да спрете с мненията
Моля админите да заключат темата 

Викат ми Николаев 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Готовоzaribanask8 написа:Хора мерси за отговорите но предния ми пост си казах,че не искам да ми давате съвети и да спрете с мнениятаМоля админите да заключат темата

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!