Риболов на фидер без въдица "фидер"

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболов на фидер без въдица "фидер"

Мнение от Skorpi »

http://kadekalve.info/index.php/news-re ... idera.html
прочети при мощност и дължина за едра риба какво се използва:

е ти малко от текста

на рибите, а и практически при най-тежките фидери активна част не се изисква. Често пъти се използват за най-тежките фидери мощни шарански пръчки.
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Skorpi написа:и ми кажи какъв риболов е с спод 5либри
Всякакъв друг, но не и фидер риболов :wink: Нека не заблуждаваме колегите, че фидер риболова е определен като такъв единствено и само от една кошничка. Както този, така и всички останали видове риболов са определени от редица фактори и наличието на един не ги оприличава като специализиран. Риболов без фидер въдица си е просто дънен риболов и нищо повече :D
п.п. А сега ми кажи, кото използват щекарите фидер кошничка то какъв рибилов практикуват те в такива моменти :?:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

То и фидер риболова си е дънен риболов ама хаде :drinkers:
http://vlado59.log.bg/article.php?article_id=17126
Изображение
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

Според мен ще е най-добре да се заключи темата защото получих отговора си.А нямате ли си скаипове там да си спамите?
Викат ми Николаев :)
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Ивелинчо не се замисляш маи ще ти го напиша простичко и се надявам да ме разбереш :D
Ако аз съм на мястото на това момче и отида за риба ама нямам нито един фидер (пръчка )а всички краи мен ловят на метод фидер и хващат , аз какво според теб щот нямам пръчка и трябва да ги гледам ли :?:
а в куфара си имам монтажи за фидер и телескопче с що годе мек връх ми и аз ще си направя монтажа и ще се опитам да хвана нещо, па ти му викаи каквото си изкаш на тоя риболов :D :D :D
Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Малкия ви избазика,чак! :D Само пална искрата ...
Мойте вижданя за методите риболов са същите,като тези на Ивелин.Не става,ако ще казваме лових на фидер,трябва всики елементи за този тип риболов да са на лице.Същото е и при риболова на мач и така нататъка.
Преди известно време пробвах да ловя с мача и забих една фидер кошничка за бели червеи (10гр) и си закачих една риба,ама не мога да кажа,че съм ловил на фидер-нарекох го "странно решение". :wink:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Bai Dobri
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bai Dobri »

Skorpi написа:Аиде сега Ивелинчо прочети е това и ми кажи какъв риболов е с спод 5либри
Колегата е имал предвид, захранването на мястото, а не самия риболов. Ами то и аз не обичам много, много да бухам с кошничката, като има и по-лесен и по-бърз начин - прашка, спод. Защо трябва да правя десетина замятания с фидера / а моя е и "Лайт"/ като мога да метна 4-5-6 топки с тежката прашка по маркера. Е не става толкова точно, ама после като си влезеш в серия с фидерчето нещата си се натаманяват. Спода го ползвам на по-големите разстояния.
Що се отнася до основния въпрос по темата - ами може да се лови с фидер кошнички и монтажи и без специална фидер пръчка, но в много ограничени и специфични условия, и като цяло такъв риболов е компромисен, защото за да имаш успех трябва много внимателно да съчетаеш иначе разнородните такъми. Това последното не всеки го може.
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

Хора мерси за отговорите но предния ми пост си казах,че не искам да ми давате съвети и да спрете с мненията :) Моля админите да заключат темата :wink:
Викат ми Николаев :)
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

zaribanask8 написа:Хора мерси за отговорите но предния ми пост си казах,че не искам да ми давате съвети и да спрете с мненията :) Моля админите да заключат темата :wink:
Готово :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на фидер”