Каква риба предпочитате да ловите?

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Eми пи4 то така се прави хвърляш захранка за мирни риби(как само зву4и) събираш ги а те на свой ред привли4ат войнственните рибоци :lol: Fishing_Fan - сулка е малка бяла рибка която един съвестен риболовец би върнал обратно да поотрасне малко :cry:
дай рибо рибо дай
penio
новобранец
новобранец

Мнение от penio »

golemi
Николай
новобранец
новобранец

Мнение от Николай »

добре казано
ПРИСТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Dobrev написа:Предпочитам да ловя липан, михалца и най-вече вретенарка, при това планинска! :lol: :lol: :lol: :lol:
Уф тва го бех пропуснал :shock: Добри нищо не споменеваш за дунавската и морска пъстърва , а за змиорката ?!?
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

PENN написа:Аз да пиша ли какво обичам да ловя?
:wink:
То тва Добри ги е писал че предпочита да ги лови а не че некога е фащал таквази риба , аз просто допълних малко списъка с екземпляри от Червената книга койт също може да предпочита да лови :wink:
йогата

Мнение от йогата »

Павел Иванов написа:
PENN написа:Аз да пиша ли какво обичам да ловя?
:wink:
То тва Добри ги е писал че предпочита да ги лови а не че некога е фащал таквази риба , аз просто допълних малко списъка с екземпляри от Червената книга койт също може да предпочита да лови :wink:
ми гусин Иванов като мое човека лови, ти кат не моеш само ше се пулиш и ше гледаш кво правят хората. а то и жабата гледала че подковават коня пък дигнала и тя крак.
stoian к. mihalev

Мнение от stoian к. mihalev »

В река пъстърва, речен кефал, мряна.В морето, сафрид на еаланкат, кефалови риби и зарган на болдо или бомбарда.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”