Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Добревци
Модератор: sapuna
Re: яз. Добревци
Не са тези от преди 2 години като нови имам предвид пресни та чак топлят още, относно зарибяването ваш колега от този форум в момента е обещал да намери зарибителен материал шаран около 1тон които се смята да се пусне сега и на пролет, най вероятно ще се пусне и щука. Относно мрежите наистина се изказах малко остро за което се извинявам , но доста остатъци от мрежи се извадиха , а и в момента се забелязват доста лодки които ходат от време на време вечер да си поплували само.vlado-fidera написа:Питаме от кога са новите собственици защото преди 2 години дойдоха нови и да знаем дали става за същите хора или още по-нови. И да си правим сметка с "ще се зариби'' дали да го разбираме като зарибяване от предишните собственици или новите.
Виж ми местоположението, истината е, че ще помагам на колегата да пускаме мрежите заедно.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Това със сота е напълно излишно,но дано да си пазят добре язовира,че в раиона има много бракониери.Другото лято с радост ще посетя язовира,и ще се радвам ако положението не е като досегашното.Шменти капели в какво се изразява, в товова че ще се зариби язовира и нямя да се позволява, на местни и околони както виждам местоположението Ви за, безпроблемно хвърляне на мрежи ? Или в това че ще има СОТ за охрана на язовира ?
hanks написа:Това със сота е напълно излишно,но дано да си пазят добре язовира,че в раиона има много бракониери.Другото лято с радост ще посетя язовира,и ще се радвам ако положението не е като досегашното.Шменти капели в какво се изразява, в товова че ще се зариби язовира и нямя да се позволява, на местни и околони както виждам местоположението Ви за, безпроблемно хвърляне на мрежи ? Или в това че ще има СОТ за охрана на язовира ?
Ми в момента се търси зарибителен материал Шаран около 300-350 гр. , ще се пусне около 1000-1200 бр. преди зимата и после на пролет. Надявам се да се спрът бракониерите.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Мой колега имат в тях нещо като малък развъдник и каза,че утре баща му щял да ходи до язовира да пита дали купуват зарибител.Рибата е шаран,но ми каза,че са от 1кг. нагоре.
Там сме след 9.30 и които иска да заповяда такса утре няма да има.hanks написа:Мой колега имат в тях нещо като малък развъдник и каза,че утре баща му щял да ходи до язовира да пита дали купуват зарибител.Рибата е шаран,но ми каза,че са от 1кг. нагоре.
Колеги не можах да разбера за кой точно язовир става въпрос - за този който е на около 2км от Добревци в посока Орешене или за този по малкия до циганската махала на селото?
Този които след центъра на Добревци има табела в ляво спортен риболов. А може и да се мине след бензиностанцията след селото в ляво и после пак в ляво.aressv написа:Колеги не можах да разбера за кой точно язовир става въпрос - за този който е на около 2км от Добревци в посока Орешене или за този по малкия до циганската махала на селото?
hanks написа:Мой колега имат в тях нещо като малък развъдник и каза,че утре баща му щял да ходи до язовира да пита дали купуват зарибител.Рибата е шаран,но ми каза,че са от 1кг. нагоре.
Колега какво стана никои не дойде ?
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Незнам не съм го виждал да го питам дали е ходил.BigMaster написа:hanks написа:Мой колега имат в тях нещо като малък развъдник и каза,че утре баща му щял да ходи до язовира да пита дали купуват зарибител.Рибата е шаран,но ми каза,че са от 1кг. нагоре.
Колега какво стана никои не дойде ?
- hanks
- вече хвърля и на тежко
И какво става с язовира сега.Пак го арендоват и този път за промишлен риболов и не дават да се лови 

Язовирът е отворен за спортен риболов. Такса 5лв. на пръчка . Цени на риба : Шаран 5лв. за килогра, Бял Амур 5лв. за килограм, Толстолоб 3лв. за килограм, Езерен рак 6лв. за килограм. Каракуда , Кустур, Клен Безплатни.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Язовира е тотално унищожен за пореден път,източен е почти целия и всяка вечер се тараши с мрежи.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Язовира за пореден път е пуснат в действие,този път за сега върви много добре да се надяваме,че и за напред ще е така.Пуснати са към 600 хил еднолетни шаранчета и над 2 3 хил бройки шаран и амур от 200 300 гр до 4 5 кг.
-
- научил се да хвърля
Какви са условията за риболов ?hanks написа:Язовира за пореден път е пуснат в действие,този път за сега върви много добре да се надяваме,че и за напред ще е така.Пуснати са към 600 хил еднолетни шаранчета и над 2 3 хил бройки шаран и амур от 200 300 гр до 4 5 кг.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
6 лв на човек шаран и амур 6 лв кг. Рибата може да се връща обратно.Д. Димитров написа:Какви са условията за риболов ?hanks написа:Язовира за пореден път е пуснат в действие,този път за сега върви много добре да се надяваме,че и за напред ще е така.Пуснати са към 600 хил еднолетни шаранчета и над 2 3 хил бройки шаран и амур от 200 300 гр до 4 5 кг.