Макара за спинингов риболов?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Сапуне ! Тука никой не е почвал с макарите ! Просто чиляка пита за конкретни макарета , конкректно в БГ за до конкректни кинти :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Конкретно-можеш ли да не се намесиш.В предният си пост предлагаш модел и марка.Не е ли така?Детинският ти манталитет е навсякъде!Аман от разбиращи!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ми в тоя дух кат сме почнали за макарите :

Токущо ми пристигна ТОВА къде заедно с 40$ доставка па иде със 100$ по-йефтинко отколкото да си я земеш оттука :D Още не съм я сефтосал ама съм сигурен че ще се справя перфектно като се ползва само за спининг !

Сапуна , нищо лично ама като крадат от мой приятели се едно крадът от мен :wink:

Павел Иванов
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Павел Иванов написа:Ми в тоя дух кат сме почнали за макарите :

Токущо ми пристигна ТОВА ...
Боклук е ТОВА!

аз лично съм най-доволен от моделите на Viva и DAM! За 20-30 лв човек си купува перфектна макара с много лагери! Другото са изгъзици без покритие! Аз лично не съм луд, та да наливам толкова пари за такъми, след като и по-евтините ми вършат перфектна работа!Че какви може да са тези макари с 3-4 лагерчета, дето ни ги показваш, бе колега? Призовавам колегите да не се хвърлят на скъпите такъми - това е признак на снобария! :idea:
Ако ти вържат очите и ти дадат да въртиш евтини и скъпи марки, мое да се изненадаш коя макара ще кажеш, че е най-добрата! :idea: :idea: :idea:
При евтините модели, понеже не се продава и търговската марка, се предлага същото и по-добро качество на много по-ниски цени. И устройството е същото, но критичните зони са усилени до максимум с лагери :!:
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Мунчо написа:
Павел Иванов написа:Ми в тоя дух кат сме почнали за макарите :

Токущо ми пристигна ТОВА ...
Боклук е ТОВА!

аз лично съм най-доволен от моделите на Viva и DAM! За 20-30 лв човек си купува перфектна макара с много лагери! Другото са изгъзици без покритие! Аз лично не съм луд, та да наливам толкова пари за такъми, след като и по-евтините ми вършат перфектна работа!Че какви може да са тези макари с 3-4 лагерчета, дето ни ги показваш, бе колега? Призовавам колегите да не се хвърлят на скъпите такъми - това е признак на снобария! :idea:
Ако ти вържат очите и ти дадат да въртиш евтини и скъпи марки, мое да се изненадаш коя макара ще кажеш, че е най-добрата! :idea: :idea: :idea:
При евтините модели, понеже не се продава и търговската марка, се предлага същото и по-добро качество на много по-ниски цени. И устройството е същото, но критичните зони са усилени до максимум с лагери :!:
Ааа Мунчо ни съм съгласен с теб.Хич нема нищо общо макаре за 30 кинта и една фирмена машинка.Може и да е снобарско ма истината си е в макара фирмена и с цена.Се едно и също да сравниш Запорожец и едно ново Ауди и да кажеш че са едно и също.Друг е въпроса кой какво мое да си позволи.Аз лично когато купувам рибарски такъми ,може да събирам лев по лев повече време но гледам да зема нещо по истинско. 8)
Я елате рибенца при батко...
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

Ами след бая мислене взех Shakespeare ODYSSEY FD незнам дали сбърках или не ама................ в събота ще я пробвам! макарата е с вместимост 0.30 :)
Според вас струва ли си парите
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

sandy със здраве да я ползваш и много риби да дърпаш с макаричката !

man1966 не му се връзвай на Мунчака ! Туй келеме е всеизвестно с манията си да сбира скъпи такъми , е ся тамън родбилер Вътьо му сглабя Лумиса от GL3 карбон а последната му покупка беа три Дайвички ама интригантче си пада малце та за тва :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

Мерси Павка! :D
msp
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от msp »

Павлети, напълно те подкрепям за гАбровския колекционер.... Мунчо, как ти трепереха кунките като дойде пратката от канадско, а. :wink:
--------------
Колеги, кой колкото може пари да заделя за такъм- евтини и хубави неща няма.Всички търсим прагмацизма...
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Павел Иванов написа:sandy със здраве да я ползваш и много риби да дърпаш с макаричката !

man1966 не му се връзвай на Мунчака ! Туй келеме е всеизвестно с манията си да сбира скъпи такъми , е ся тамън родбилер Вътьо му сглабя Лумиса от GL3 карбон а последната му покупка беа три Дайвички ама интригантче си пада малце та за тва :lol: :lol: :lol:
Бе усетих че се ебава нещо ,щот съм му чел писанията в един друг форум,ма не се сдържах.. :twisted:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Бъркате ме с някой! Сега, че някой има същия ник и аватар като мен, не значи , че съм аз! :idea: Днес минах през един риболовен магазин в Габрово. Пипнах макари Зебко и Джаксън- еми какво да кажа, изпипана работа. Препоръчвам ги на всеки!
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ух мамин златен , да те пипнат нема казвам кои :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
valio1
новобранец
новобранец

Мнение от valio1 »

Добре и последно питане че заплатата идва днес и ще се взима нещо!
Такаа някой от вас чувал ли е нещо за макарите КАРИБО и ако е чувал или виждал да сподели нещо!
В един от магазините много настойчиво ме убеждават че е много добра за цената си от 35лв.
Врътках я малко найстина върти много плавно и леко вибрации никакви, но марката нещо ме притеснява, никога не съм я чувал!

ас имам КАРИБО от 37лв и имам един проблем с нея: при по голямо напрежение влакното влиза между ролката на бигела и и пова да се протрива, иначе за парите си е с много екстри и с алуминиева шпула.
Аватар
li4ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от li4ko »

абе на кол ли ги вадите тия щуки та слагате 0.25 не мо е ви разберем. спин мастера на фокус е добро влакно за (5) лв. но за какво по дебело от 0.20 (4.200)кг.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ммммммммммммм , ми ако си мнооо ларж на примамки нема що и с 0.20 да се мъчиш щот Триана Лупо ( къде вече го нема :cry: :cry: :cry: ) на 0.16 си ги лепеше четворката ама тва с остаането на примамки у више нек`си още не мой го преживея кат ората та за туй спинингувам сал с брейдове разни :wink:

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”