Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Макара за спинингов риболов?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Павел Иванов
Ми в тоя дух кат сме почнали за макарите :
Токущо ми пристигна ТОВА къде заедно с 40$ доставка па иде със 100$ по-йефтинко отколкото да си я земеш оттука
Още не съм я сефтосал ама съм сигурен че ще се справя перфектно като се ползва само за спининг !
Сапуна , нищо лично ама като крадат от мой приятели се едно крадът от мен
Токущо ми пристигна ТОВА къде заедно с 40$ доставка па иде със 100$ по-йефтинко отколкото да си я земеш оттука

Сапуна , нищо лично ама като крадат от мой приятели се едно крадът от мен

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Боклук е ТОВА!
аз лично съм най-доволен от моделите на Viva и DAM! За 20-30 лв човек си купува перфектна макара с много лагери! Другото са изгъзици без покритие! Аз лично не съм луд, та да наливам толкова пари за такъми, след като и по-евтините ми вършат перфектна работа!Че какви може да са тези макари с 3-4 лагерчета, дето ни ги показваш, бе колега? Призовавам колегите да не се хвърлят на скъпите такъми - това е признак на снобария!

Ако ти вържат очите и ти дадат да въртиш евтини и скъпи марки, мое да се изненадаш коя макара ще кажеш, че е най-добрата!

При евтините модели, понеже не се продава и търговската марка, се предлага същото и по-добро качество на много по-ниски цени. И устройството е същото, но критичните зони са усилени до максимум с лагери

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- man1966
- ще става разбирач
Ааа Мунчо ни съм съгласен с теб.Хич нема нищо общо макаре за 30 кинта и една фирмена машинка.Може и да е снобарско ма истината си е в макара фирмена и с цена.Се едно и също да сравниш Запорожец и едно ново Ауди и да кажеш че са едно и също.Друг е въпроса кой какво мое да си позволи.Аз лично когато купувам рибарски такъми ,може да събирам лев по лев повече време но гледам да зема нещо по истинско.Мунчо написа:Боклук е ТОВА!
аз лично съм най-доволен от моделите на Viva и DAM! За 20-30 лв човек си купува перфектна макара с много лагери! Другото са изгъзици без покритие! Аз лично не съм луд, та да наливам толкова пари за такъми, след като и по-евтините ми вършат перфектна работа!Че какви може да са тези макари с 3-4 лагерчета, дето ни ги показваш, бе колега? Призовавам колегите да не се хвърлят на скъпите такъми - това е признак на снобария!
Ако ти вържат очите и ти дадат да въртиш евтини и скъпи марки, мое да се изненадаш коя макара ще кажеш, че е най-добрата!![]()
![]()
При евтините модели, понеже не се продава и търговската марка, се предлага същото и по-добро качество на много по-ниски цени. И устройството е същото, но критичните зони са усилени до максимум с лагери

Я елате рибенца при батко...
- Павел Иванов
sandy със здраве да я ползваш и много риби да дърпаш с макаричката !
man1966 не му се връзвай на Мунчака ! Туй келеме е всеизвестно с манията си да сбира скъпи такъми , е ся тамън родбилер Вътьо му сглабя Лумиса от GL3 карбон а последната му покупка беа три Дайвички ама интригантче си пада малце та за тва

man1966 не му се връзвай на Мунчака ! Туй келеме е всеизвестно с манията си да сбира скъпи такъми , е ся тамън родбилер Вътьо му сглабя Лумиса от GL3 карбон а последната му покупка беа три Дайвички ама интригантче си пада малце та за тва

Павел Иванов
Павел Иванов
- man1966
- ще става разбирач
Бе усетих че се ебава нещо ,щот съм му чел писанията в един друг форум,ма не се сдържах..Павел Иванов написа:sandy със здраве да я ползваш и много риби да дърпаш с макаричката !
man1966 не му се връзвай на Мунчака ! Туй келеме е всеизвестно с манията си да сбира скъпи такъми , е ся тамън родбилер Вътьо му сглабя Лумиса от GL3 карбон а последната му покупка беа три Дайвички ама интригантче си пада малце та за тва![]()
![]()

Я елате рибенца при батко...
Бъркате ме с някой! Сега, че някой има същия ник и аватар като мен, не значи , че съм аз!
Днес минах през един риболовен магазин в Габрово. Пипнах макари Зебко и Джаксън- еми какво да кажа, изпипана работа. Препоръчвам ги на всеки!

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
Добре и последно питане че заплатата идва днес и ще се взима нещо!
Такаа някой от вас чувал ли е нещо за макарите КАРИБО и ако е чувал или виждал да сподели нещо!
В един от магазините много настойчиво ме убеждават че е много добра за цената си от 35лв.
Врътках я малко найстина върти много плавно и леко вибрации никакви, но марката нещо ме притеснява, никога не съм я чувал!
ас имам КАРИБО от 37лв и имам един проблем с нея: при по голямо напрежение влакното влиза между ролката на бигела и и пова да се протрива, иначе за парите си е с много екстри и с алуминиева шпула.
Такаа някой от вас чувал ли е нещо за макарите КАРИБО и ако е чувал или виждал да сподели нещо!
В един от магазините много настойчиво ме убеждават че е много добра за цената си от 35лв.
Врътках я малко найстина върти много плавно и леко вибрации никакви, но марката нещо ме притеснява, никога не съм я чувал!
ас имам КАРИБО от 37лв и имам един проблем с нея: при по голямо напрежение влакното влиза между ролката на бигела и и пова да се протрива, иначе за парите си е с много екстри и с алуминиева шпула.
- Павел Иванов
Ммммммммммммм , ми ако си мнооо ларж на примамки нема що и с 0.20 да се мъчиш щот Триана Лупо ( къде вече го нема
) на 0.16 си ги лепеше четворката ама тва с остаането на примамки у више нек`си още не мой го преживея кат ората та за туй спинингувам сал с брейдове разни 

Павел Иванов
Павел Иванов