Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Радута .... за кратко!
Re: На Радута .... за кратко!
Извинявайте,но това според мене са нереално много пари,не съм особено запознат с шаранджийството,обаче 150Е ТАКСА?! и 1000лв за топчета,другите разходи няма да ги смятам,но излета не ви е излязал по-малко от 2500лв!В България има къде,къде по-хубави места,за доста по-малко пари! На всичкото отгоре са се отнесли с вас,като с втора ръка хора!Ние отиваме да си дадем парите на *ибаните румънци,а те ни се изплюват в лицето!Изобщо не трябва да се замисляте за второ посещение там...
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- dedeff
- разбира нещата
Излета ви се е обърнал с главата надолу,истинска трагедия бих казал,"Негово Величество" вместо да ви посреща с червени пътеки и изпраща с фойеверки като клиенти,които добре захранват банковите му сметки,говоря не само за вас а в мн.число,той се подиграва с вас,плаши ви и...........нямам думи,аз лично незнам какво щях да правя ако бях на вше място,щях да спинкам в някое Мамалигарско РПУ.И все пак адмирации за малкото изкарани риби,малко но за сметка на това квалитетни.Поздрави.
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Модерирано,и аз му го пожелавамМънцата написа:п.п.2 Към господата Радута и Нико - FUCK YOU !!! /Ако искате го модерирайте, ама това е положението/

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Мънцааа.,трябваше да му вкараш една гръдна жаба на тоя Радута-Педерута!
Жорка,те таа платика ти изкара 43 абапчета;)
Жорка,те таа платика ти изкара 43 абапчета;)
cecodevil написа:Балкански синдромТия румънци са същите като нас
.
No commentМънцата написа:Ебаси релакса, не го пожелавам на никой
Както се казва: "не е луд този, който яде баницата..."
- borislav58
- сериозен играч
Йееееее Мънцони те това е Йедрооооо

Всичко заебавам и за риба заминавам!
На човек му остана едно хубаво нещо " Рибата", всеки отива там с намерение да поотпусни нервите да релаксира, но като се намерят такива простаци да ти развалят настроението и всичко.... незнам просто какво да кажа
Важното е че все пак сте реализирали няколко добри попадения браво за което

Важното е че все пак сте реализирали няколко добри попадения браво за което

Имах такова огромно желание да отида на това 'прекрасно' място Радута,но след разказа на колегите няма да стъпя за нищо на света
.Много жалко за проваления излет след всичката подготовка, настроение за невероятно изживяване и не на последно място и многото похарчени пари на вятъра.Това не го пожелавам на никой,а на вас дано следващия път излета го компенсира само с положителни емоци
.На слука и със здраве

- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Само така Мънца , "реклама" за такива Гейове. То да беше гей,ми то жив п...раст 

- ribarq
- сериозен играч
Предлагам да спретнеш репорташ във някакъв БГ весник или Списание за риболов за Самия излет и за некоректноста на г-н Радута относно всичко което прочетох в първия пост.Да разберат всички рибари и състезатели какво може да им се случи по такива водоеми.
Само като чета ми се късат нервите ,не мога да си представя как сте изтърпяли всичко това !
Щом и когато отидем за риба да разтоварим се случват такива неща
НА къде върви риболова...Европейския и Световен риболов ?
Предлагам и име на статията : "БГ рибари изгонени от ез.Радута заради Румънски министър "

Румънска ПОМИЯ

Само като чета ми се късат нервите ,не мога да си представя как сте изтърпяли всичко това !

Щом и когато отидем за риба да разтоварим се случват такива неща

Предлагам и име на статията : "БГ рибари изгонени от ез.Радута заради Румънски министър "

Румънска ПОМИЯ

-
- новобранец
Мънца, нее луд тоя дето яде баницата ,а тоя дето муя дава.Разбра ли що за човек е организатора ви -прословутия бай Васил Македонеца.
- dimo4ko
- научил се да хвърля
То каквото било - било, но се чудя защо не сте получили подкрепата на останалите българи - колко сте били 30-40 човека общо! Може би , ако бяхте задружни нямаше да посмеят да ви преместят - яки не яки борчета - 30-40 човека си е бая сила и голям скандал!
Важното е , че си бил с приятели имали сте емоции!
Важното е , че си бил с приятели имали сте емоции!
Истината е някъде там ...