Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Огоста
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Язовир Огоста
Е на същото място бяхме,вдясно в дъното са сомския бивак,ходят да кльонкат по на плитко-15метра.Пред полуострова с яхтения клуб-бившия сега е барака-риба НЯМА до стената е 30метра - дълбоко и сонара на всякъде показва празно.КАЯ написа:
Ето, щом трябва да съм актуален, макар че едва ще се види кой знае какво.Забравил съм да зареда батериите.

Риболовци.
Откъм Гаганица е рибата.В дърветата.Пази се от мрежите.
От към яхтеният клуб бях.Хареса ми пътя и това, че има дървета за сянка.Това ми е второто посещение на този язовир.Първият път бяхме от страната на драгата.Тя още работеше.По спомени като че ли имаше асфалтов път до там.Нямам представа какви са подходите към язовира и стават ли за по-ниска кола.Обикновено когато тръгвам за непознат водоем ровя из форума за информация,колкото и бедна да е тя.Този път направлението го решихме на тръгване.Колегата на дъно беше хванал малко мирни риби.При мен на плувка само дребни костурчета и едни рибки с големи гръдни плавници и точки по страничната линия.Едно момче каза, че били попчета.До тогава не бях хващал такива.Кълвяха си редовно и на често при легнала стръв.
КАЯ написа:От към яхтеният клуб бях.Хареса ми пътя и това, че има дървета за сянка.Това ми е второто посещение на този язовир.Първият път бяхме от страната на драгата.Тя още работеше.По спомени като че ли имаше асфалтов път до там.Нямам представа какви са подходите към язовира и стават ли за по-ниска кола.Обикновено когато тръгвам за непознат водоем ровя из форума за информация,колкото и бедна да е тя.Този път направлението го решихме на тръгване.Колегата на дъно беше хванал малко мирни риби.При мен на плувка само дребни костурчета и едни рибки с големи гръдни плавници и точки по страничната линия.Едно момче каза, че били попчета.До тогава не бях хващал такива.Кълвяха си редовно и на често при легнала стръв.

Риболовци.
Е на 10-15м е цяла гора.Не съм каза, че влизат във водата дърветата.lusienn написа:Хареса ми пътя и това, че има дървета за сянка
П.п.А като е пълен гледам е стигал баш до гората.
да ви попитам относно пътя до гористите места на този полуостров доли е проходим за лека кола натоварена като за бивакуване?(в смисъл ле-е-еко клекнала
)

- P-etkan
- ще става разбирач
koki79 написа:...в смисъл ле-е-еко клекнала..

Препоръчвам ти заход от към Благово.
-
- новобранец
във момента язовира е спаднал страшно много но пък от друга страна е добре защото се виждат дърветата вътре в язовира просто виждаш каде мяташ ходих миналата седмица за един ден резултата беше 20бр каракуди по около 200 -300гр и едно шаранче 2кг на калиманишкия залив
- P-etkan
- ще става разбирач

- P-etkan
- ще става разбирач

- P-etkan
- ще става разбирач
Скоро не съм ловил там. До колкото знам Драгата е замръзнало, а на другите места е слаба работата. Ако имаш лодка и намериш костура (бобоя) ще стане хубав риболов. Пробвай на кулата-тази в дясно от стената, дето е корабчето на риболовното. Там дълбочината е добра и може да се е събрал. А и на стената си заслужава да се пробва.
Пиши, за резултата, ако ходиш. Аз май чак след 2 месеца ще мога да дам инфо

Пиши, за резултата, ако ходиш. Аз май чак след 2 месеца ще мога да дам инфо

Колеги от Монтана,как е на яз Огоста.Има ли раздвижване вече,какво и на какво.
Дайте имфо ,от доста време не съм го посещавал....
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- kaleeff
- ще става разбирач
Уклей и Червеноперки. Има ги колкото искаш!
В събота до към обяд една кофа. Само където не видях че ми е скъсан живарника и доста от тях отидоха за размножаване.
Ма остана като за тиган!
В събота до към обяд една кофа. Само където не видях че ми е скъсан живарника и доста от тях отидоха за размножаване.

Фен-клуб Таранка!