Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КАЛКАН ?!?
Модератори: emo vasilev, alekst
- Михалич
- ще става разбирач
И готвач със сач /на газов котлон/ ще има - на Мирко братчеда! Само рибоците да са там - ще я джаскаме направо на сача - капанче "пиратка" ще си заформим - без разрешителниДели написа:Щом ще има биричка , може и варненци да се завъртят на Аркутино.

Най- вероятно събота ще сме на буната перла, пък неделя може на бат Миленовия акъл да кацнем

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
- Михалич
- ще става разбирач

Водката .... хм! Джаскаме броникета, бомбарди - трябва да сме внимателми към околните

Девочки - да ни закачат черъвчетата

Взех едни силикончета - през едно пръстенче закачаш рибката и има друго закачаш го на куката - двете свързани - ефектно - ще го тествам.

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
Тея силикончета да не са за беззъби риби...
ЩЕ ДОЙДЕ ЧИЧКО ЛЕФЧО...и ще я отнесе рибата барабар със силикончетата...ТЕ телове режат като китайски нокторезачки...та на гумата ще се опънат...
А по въпроса за девочките...Да са високи 1,10 и с квадратни глави...да служат за поставка на пръчката и чашата с водка или бира да е отгоре...хахаха...

А по въпроса за девочките...Да са високи 1,10 и с квадратни глави...да служат за поставка на пръчката и чашата с водка или бира да е отгоре...хахаха...

- Михалич
- ще става разбирач
Тея силикончета, който ги е правил да взема шприца и да си го завира
в гъза - мамка му и чуждоземен
педал!
За нищо не стават - рибката се измъква - ще пусна снимка - да ги видите и да не ги копувате. Ще им спонсорираме тъпия бизнес
- джагали мръсни 
Аз инъчи си хванах калканче и едно зарганче-хубаво. Виках бат Миленовото "Някой да не е видял, ааа...?"
Туй беше. На буната на Перла - само толкоз.
Някой хора и те си фанаха калканец, някой нямаха кепове - изтърваха, на други им услужихме с нашия - прибраха
Трети пък дърпаха - къси платерини - кво да праят.
Общо взето - слаба работа, НО си прикарахме приятно - бяхме при бат Милен от магазин "Косатка" - Приморско
в гъза - мамка му и чуждоземен

За нищо не стават - рибката се измъква - ще пусна снимка - да ги видите и да не ги копувате. Ще им спонсорираме тъпия бизнес

Аз инъчи си хванах калканче и едно зарганче-хубаво. Виках бат Миленовото "Някой да не е видял, ааа...?"

Туй беше. На буната на Перла - само толкоз.
Някой хора и те си фанаха калканец, някой нямаха кепове - изтърваха, на други им услужихме с нашия - прибраха

Трети пък дърпаха - къси платерини - кво да праят.
Общо взето - слаба работа, НО си прикарахме приятно - бяхме при бат Милен от магазин "Косатка" - Приморско
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
И аз да споделя нещо за уикенда. Той Хемингуей по добре ще го напише но излезе в отпуск.Бяхме два дни на Ахтопол, но разходката повече заприлича на екскурзия отколкото на риболов. Първия ден видяхме че хващат единични чернокопи , но бяхме тръгнали за паламуд и си изгубихме полвината ден без нито една риба. След 2 часа трагнахме да търсим чернокопа и до вечерта хванахме около 2 кила чернокоп, лихнус, попче , дракон , сафрид и граца общо.
Втория ден решихме да заложим на сигурно и се качихме на скалите за зарган. Рибите бяха почти каиши , но чернокопите ги разпиляваха и хванахме само по десетина до 11 часа. През цялото време ни валя дъжд и спасението дойде по телефона. Наши приятели хванали на мрежите паламуд и ни поканиха на обяд. Страхотен вкус. Така ни се услади че дълго си облизвахме пръстите след това. Като им разказахме за неуспехите си , колегите ни съжалиха и ни поканиха на гемията за вечерната узатма. Още едно страхотно преживяване. Бях наблюдавал само как вечер на смрачаване корабчетата потеглят за да пуснат мрежите. Сега видях и какво е да си професионален рибар.
Лошия късмет ни гони обаче до край. Паламуда го нямаше и от седемстотин метра мрежи нямаше нито един.
Втория ден решихме да заложим на сигурно и се качихме на скалите за зарган. Рибите бяха почти каиши , но чернокопите ги разпиляваха и хванахме само по десетина до 11 часа. През цялото време ни валя дъжд и спасението дойде по телефона. Наши приятели хванали на мрежите паламуд и ни поканиха на обяд. Страхотен вкус. Така ни се услади че дълго си облизвахме пръстите след това. Като им разказахме за неуспехите си , колегите ни съжалиха и ни поканиха на гемията за вечерната узатма. Още едно страхотно преживяване. Бях наблюдавал само как вечер на смрачаване корабчетата потеглят за да пуснат мрежите. Сега видях и какво е да си професионален рибар.
Лошия късмет ни гони обаче до край. Паламуда го нямаше и от седемстотин метра мрежи нямаше нито един.
- Михалич
- ще става разбирач
Снимки на улова - направих - щото нали си вярваме - ама друго си е ...
Чакам "благоверната" - както ти казваш
- да ми домъкне кабела, че да ги сваля.
То един улов - ама по-добре от нищо.
Ще снимам и "Тея силикончета" - да ги таковам ...
а и Майстор Дели се появи
Поне си си хапнал пресен поламудец
Аз два дни ядах телешко варено и дроб сърма - за радост на сервитьорките от механа "Гергана"- Приморско. Хубава кръчма, добра храна и бачка през зимата.

То един улов - ама по-добре от нищо.
Ще снимам и "Тея силикончета" - да ги таковам ...
а и Майстор Дели се появи

Поне си си хапнал пресен поламудец

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
- Михалич
- ще става разбирач
Ей тоя образ хвана третия калкан за деня

Аз

хванах те това:

Мирко го кепчоса.
Това калканче ми се видя мъничко, затова го пуснах - вчера вечер в
тенджерата - заедно с другия манекен от снимката.
Не е хубаво - знам, ама това е първия калкан, който хващам, затова реших да го изям - на чорба

Хубава стана. Обаче водката дойде много - заради изборните р-ти май.

На Тошката бунгалцето - лека му пръст на човека

Тъпите селикони - жабарски

Котарака Петко - котка да си в тоя живот - не си личи добре- колко е уяден тоз хайван

Аз

хванах те това:

Мирко го кепчоса.
Това калканче ми се видя мъничко, затова го пуснах - вчера вечер в
тенджерата - заедно с другия манекен от снимката.
Не е хубаво - знам, ама това е първия калкан, който хващам, затова реших да го изям - на чорба

Хубава стана. Обаче водката дойде много - заради изборните р-ти май.

На Тошката бунгалцето - лека му пръст на човека

Тъпите селикони - жабарски

Котарака Петко - котка да си в тоя живот - не си личи добре- колко е уяден тоз хайван

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!