Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Брацигово
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Брацигово
То хубаво да се пробва,ама щом е с отделен билет къде да ходи човек да обикаля да търси това Сокол в Пещера
На тебе вчера търсиха ли ти билет от Сокол или си лови с обикновен билет
Абе това нали за Гачовото и Бурувото блато става реч?Не съм ходил от 2 години,но или не са същите водоеми от снимката,или бая неща са се променили!

Абе това нали за Гачовото и Бурувото блато става реч?Не съм ходил от 2 години,но или не са същите водоеми от снимката,или бая неща са се променили!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно за това от снимките става въпрос
преди ловната вила има чешма с мноого студена водица
Последно инфо, карти се вадят от Пещера, като влезниш в Пещера след моста имало голяма сграда в дясно на ловното дружество, такса 10 лева за година за половин година 5 лева.
Носете си лични карти и рибарски билет.
В Понеделник ще имам път на там
и ще вида за какво става въпрос.

Последно инфо, карти се вадят от Пещера, като влезниш в Пещера след моста имало голяма сграда в дясно на ловното дружество, такса 10 лева за година за половин година 5 лева.
Носете си лични карти и рибарски билет.
В Понеделник ще имам път на там

- stelco
- ще става разбирач
Благодарско,колега 

-
- сериозен играч

Искам само да питам тази постройка ,която е на снимката не е ли от другата страна на стената?Там преди имаше беседка и чешма със студена вода.Аз когато ходих преди години имаше постройка още като стигнеш на язовира до пътя приди стената в ляво.Става върпос за втория язовир.На първия язовир нямам спомени да има постройка.
- stelco
- ще става разбирач
Снимките не съм ги правил аз,свалих от някакво състезание по риболов ,което се е проволо 04.06.2011 . 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
По-пътя на първия язовир има беседка от другата страна на стената
На втория на което е било състезанието преди стената има постройка с БГ.знамето вила на горското стопанство. След стената отсреща е постройката от снимката, тя е на ловната дружинка която стопанисва язовира и до нея е чешмата.
А малко по-нагоре има параклис да си осветиш въдиците
ако не кълве. 

На втория на което е било състезанието преди стената има постройка с БГ.знамето вила на горското стопанство. След стената отсреща е постройката от снимката, тя е на ловната дружинка която стопанисва язовира и до нея е чешмата.
А малко по-нагоре има параклис да си осветиш въдиците

-
- сериозен играч
chestarfield написа: А малко по-нагоре има параклис да си осветиш въдицитеако не кълве.

dobrin_dinev написа:То хубаво да се пробва,ама щом е с отделен билет къде да ходи човек да обикаля да търси това Сокол в Пещера![]()
На тебе вчера търсиха ли ти билет от Сокол или си лови с обикновен билет
![]()
Ми аз съм от Брацигово и всяка година си вадя карта и билет.Да точно за тези става въпрос.
Колеги за тези блата който са по пътя за Пещера ли става дума.Защото съм Ходил и на тези на върха .
-
- сериозен играч
За тези на върха става въпрос.Тези на пътя са изоставени има в тях само дребна каракуда