Брацигово

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Брацигово

Мнение от dobrin_dinev »

То хубаво да се пробва,ама щом е с отделен билет къде да ходи човек да обикаля да търси това Сокол в Пещера :?: :idea: На тебе вчера търсиха ли ти билет от Сокол или си лови с обикновен билет :?:
Абе това нали за Гачовото и Бурувото блато става реч?Не съм ходил от 2 години,но или не са същите водоеми от снимката,или бая неща са се променили! :D
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Точно за това от снимките става въпрос :wink: преди ловната вила има чешма с мноого студена водица :drinkers:
Последно инфо, карти се вадят от Пещера, като влезниш в Пещера след моста имало голяма сграда в дясно на ловното дружество, такса 10 лева за година за половин година 5 лева.
Носете си лични карти и рибарски билет.
В Понеделник ще имам път на там :D и ще вида за какво става въпрос.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Благодарско,колега :D
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

:D И от мен едно благодаря!Чакаме инфо! :wink:
Искам само да питам тази постройка ,която е на снимката не е ли от другата страна на стената?Там преди имаше беседка и чешма със студена вода.Аз когато ходих преди години имаше постройка още като стигнеш на язовира до пътя приди стената в ляво.Става върпос за втория язовир.На първия язовир нямам спомени да има постройка.
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Снимките не съм ги правил аз,свалих от някакво състезание по риболов ,което се е проволо 04.06.2011 . :oops:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

По-пътя на първия язовир има беседка от другата страна на стената :wink:
На втория на което е било състезанието преди стената има постройка с БГ.знамето вила на горското стопанство. След стената отсреща е постройката от снимката, тя е на ловната дружинка която стопанисва язовира и до нея е чешмата.
А малко по-нагоре има параклис да си осветиш въдиците :lol: ако не кълве. :mrgreen:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

chestarfield написа: А малко по-нагоре има параклис да си осветиш въдиците :lol: ако не кълве. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Аватар
kkkk
новобранец
новобранец

Мнение от kkkk »

dobrin_dinev написа:То хубаво да се пробва,ама щом е с отделен билет къде да ходи човек да обикаля да търси това Сокол в Пещера :?: :idea: На тебе вчера търсиха ли ти билет от Сокол или си лови с обикновен билет :?:
Абе това нали за Гачовото и Бурувото блато става реч?Не съм ходил от 2 години,но или не са същите водоеми от снимката,или бая неща са се променили! :D

Ми аз съм от Брацигово и всяка година си вадя карта и билет.Да точно за тези става въпрос.
limbata1
новобранец
новобранец

Мнение от limbata1 »

Колеги за тези блата който са по пътя за Пещера ли става дума.Защото съм Ходил и на тези на върха .
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

За тези на върха става въпрос.Тези на пътя са изоставени има в тях само дребна каракуда
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”