Избор на първа фидер пръчка

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Избор на първа фидер пръчка

Мнение от CERRUTI »

Снощи бях на нощен риболов(на платено) за толстолоб и реших да използвам Хънтъра за 3-та пръчка.С 0.30 влакно и най-твърдия(карбоновия) връх постигах доста добра дистанция с натоварена пружина и 60гр.тапа!!!
А и най-големия кеф беше когато изкарах с него един 5кг.толуп-Пръчката се държа префектно.Това и е най-голямата риба за сега.......но знае ли се ;)
Изображение
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

tegov86 написа:И аз за сега съм се спрял на Хънтъра, гледам че и вие го харесвате. Не знам до колко е чувствителен ама с тая акция и за сомове ще става :D Все пак Искър си иска яки кошници за яки риби :)
Сори не съм ти прочел поста;
Тоя боклук няма как да го харесвам, фен съм на други марки, но си е добър за 34лв. късия вариант към него има подарък бушон :wink:
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

qno_zloo написа:Тоя боклук няма как да го харесвам, фен съм на други марки, но си е добър за 34лв. късия вариант към него има подарък бушон :wink:
Ниц бе Мариане ;)
Ама пък гледам че имаш съмишленик-колегата Кацаров.......Вече не си сам в диагнозата :lol:
Изображение
Аватар
ribo_men
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribo_men »

qno_zloo написа:

Тоя боклук няма как да го харесвам, фен съм на други марки
Сакън, ти като не харесваш и другите са длъжни да не им харева...чета напоследък, доста глупости пишеш във фидера колега...то не бяха бутилки, та простотии. Айде запри са.
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Имам колега в работата -та той има въпросния Хънтър -само, че на 3.60 и е много доволен като го ползва по реките.Искам само да вметна че въпросната марка я предлагат едни хора на Битака, заедно с цялата гама на марката и колегата го е взел от там- само, че за 38лв доколкото помня.

Благодаря за инфото, колега. А може ли да ми кажеш къде е въпросния битак, все пак там е с 14 лв по-малко :D
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

ribo_men написа:
qno_zloo написа:

Тоя боклук няма как да го харесвам, фен съм на други марки
Сакън, ти като не харесваш и другите са длъжни да не им харева...чета напоследък, доста глупости пишеш във фидера колега...то не бяха бутилки, та простотии. Айде запри са.
Куу риече, чъ на та виждам.

Изображение
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Лека полека и тая тема си отива към клуч :roll: :roll:
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Тогава да се включа пак аз, че като гледам съветите се изчерпаха. Та интересува ме от къде мога да го купя тоя Хънтър в София. Дайте идея, но само да не е по интернет магазин :)
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Една въдица за 35лв да е хубва колко да е хубава. Смятайте щом за толкова я продават за колко я внясят и за колко я произвеждат. Година и полововина работех с риболовно обурудване и научих, че евтинино и хубаво няма разберете го товя нещо най-накрая. Далеч съм от мисълта да твърдя, че купувам само скъпо оборудване, и аз купувам евтини неща, но ги купувам с ясното съзнание, че са боклуци и на никой не натяквам, че съм купил евтина въдица от топ-клас. Няма тема за фидер която да отворя и вътре някой да не налага мнение за тоя Глоб.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

dunavski написа:Една въдица за 35лв да е хубва колко да е хубава. Смятайте щом за толкова я продават за колко я внясят и за колко я произвеждат. Година и полововина работех с риболовно обурудване и научих, че евтинино и хубаво няма разберете го товя нещо най-накрая. Далеч съм от мисълта да твърдя, че купувам само скъпо оборудване, и аз купувам евтини неща, но ги купувам с ясното съзнание, че са боклуци и на никой не натяквам, че съм купил евтина въдица от топ-клас. Няма тема за фидер която да отворя и вътре някой да не налага мнение за тоя Глоб.
Това го знаят 80% от потребителите,но какво да се прави финансовата криза изчекна търсенето та даже и мисленето на някой.

Изображение
usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от usmiwka »

Има и друго,колеги-въдица,която е от нисък(или по-скоро среден) ценови клас,която е произведена преди кризата(около 2008-а) може би е за предпочитане пред въдица от известните марки,която е произведена през последните две години,защото 100на 100 кризата ги удря и тях и те правят компромис с качеството,ползват по-евтини материали и тнт.Не говоря за най-скъпите такъми,но например въдица на Шимано за 200лв не е по-качествена от глобето на Бачо Илия(преди Адвенчъра тоя модел,как се казваше,че не се сещам).
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

usmiwka написа:Има и друго,колеги-въдица,която е от нисък(или по-скоро среден) ценови клас,която е произведена преди кризата(около 2008-а) може би е за предпочитане пред въдица от известните марки,която е произведена през последните две години,защото 100на 100 кризата ги удря и тях и те правят компромис с качеството,ползват по-евтини материали и тнт.Не говоря за най-скъпите такъми,но например въдица на Шимано за 200лв не е по-качествена от глобето на Бачо Илия(преди Адвенчъра тоя модел,как се казваше,че не се сещам).

напротив колега, за около 200 лв е катаната при шимано, през последните години дори средния kлас пръчки на шимано превъзхождат по строй и здравина много от другите и то големи европейски производители в техния най-висок kлас
Аватар
Калин–Стоянов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Калин–Стоянов »

калин кацаров написа:
напротив колега, за около 200 лв е катаната при шимано, през последните години дори средния kлас пръчки на шимано превъзхождат по строй и здравина много от другите и то големи европейски производители в техния най-висок kлас
Кои на пример? :oops:
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Аз спирам да пиша, ще помоля и Калин да спре в тая тема.
Написах и не само аз, че сте си променили мнението от липса на пари, а пък Шимано като никога в България е толкова евтино, абе какво да ви пиша , повечето сте с капаци . :butthead: :butthead: :butthead: :butthead: :butthead: :butthead: :butthead: :butthead:

Изображение
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Днес си харесах един фидер на сносна цена 49 лв и искам да попитам мнението ви за него. Фидера е Globe Samurai 3.90 http://www.riboco.com/index.php?mod=product&show=93. Изкажете си мнението за него, искам да го ползвам за язовир и река Искър :). Благодаря предварително :D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”