Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Съботна разходка с лодка....
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ей..."пренебрегнатия".....ти ли кръсти онуй шише дето ти оставих за батката, бре.... я си кажи ....
той вика че била 30 градуса и че била мътна - аз ти я оставих 47 градуса и хич не беше мътна
Най-много да се измътила докато съм карал с 200км/ч нататък ...ама чак и градуса да и падне
...............Има нещо мътно в тоз Бургас...ама ши гу проверя лично. Гответе се

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ухххххххххххххххаааааааааааааааааааааааааа!!!!
Ши ва счупя....тръгвам !!! Дъртия го искам строен и с китка в ръката на завоя на колетото...че все бъркам къде да завия и отивам към стадиона на Нафтата
Ми ако я почнем от Събота вечер ...ко'ши кажиш....а...а...а
Дъл ши'можим да станем сабахлем... и да държим пръчки..... Еййй ни ма ръчкайте така....шото кат'запаля и тя си еб.....мммм...
...... нали ма знайте колко ми трябва заради купона, мискини такива

Ши ва счупя....тръгвам !!! Дъртия го искам строен и с китка в ръката на завоя на колетото...че все бъркам къде да завия и отивам към стадиона на Нафтата

Ми ако я почнем от Събота вечер ...ко'ши кажиш....а...а...а

Дъл ши'можим да станем сабахлем... и да държим пръчки..... Еййй ни ма ръчкайте така....шото кат'запаля и тя си еб.....мммм...
...... нали ма знайте колко ми трябва заради купона, мискини такива

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Local
- учете се от него
Ама като се върнеш оттам да си пуснеш темата в Промишлен риболов , а не в Морскиbatmilen написа:Вчера накъсали ЦИГАНКАТА на Аркутино...тъй че Разходката с лодка може и да продължи...А Вий си ходете за маломерни ЗИЗИ...![]()
Дуруме...ако ти се разхожда до Бургас...гъз път да види...ема ...ама мене не ме бройте...отивам на професионален риболов...любителския оставям за ВАС с Локи...хахахаха...

Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Може още в Събота да дойда, ама ще приготвиш едно одеяло да ме завива като на аватара ти и да е със същите големи очи .... иначе работата ще отиде както в песента :Local написа:Г-н Дурумов .... няма шега няма майтап .... 6:00 ч в неделя 29.10.2006г. ви искам на Краставицата ....
"...смуча...смуча бира сЪс ракия" - та.........ра..........ра

"...няма спирка мойта простотия"

Обаче като се има в предвид опита ми и колко съм патил - секса преди риболов не дава добри резултати - туй за кадема от комшийката си е чиста лъжа - Вервайте ми.... трябва да е по далечно гаджето - на 140км. Бургас - тамън става - така че ако Локалчо е отворен и ми намери очичките - ще отида ...ама няма да хванем щото ши'сме се натъркали на Антикъдем.
Затуй...батката да ни ми са крий както 2та пъти когато минавах през Бургас....ами да изтудява питието ... от мене пурите този път !!! ако ли не Локалчо цяла вечер салати ши реже по готварска престилка само

Какво си мислите вий...бе.... и откъм гърба ще се подсигуря, мискини ...такива !
- Local
- учете се от него
Хахахха .... големи очи .... за кво ти са бе батка??? Ща измори в леглото няма да ставаш за риболов на другия ден... ми ти си ела в събота вечер ... знам една готина кръчмичка ... па може и в квартирата да се дръннем ... все пак е 4 звезди
Ма на другия ден тряя напълним кофите ... така че внимавай!!!

Ма на другия ден тряя напълним кофите ... така че внимавай!!!

Клавиатура риба не лови!!!