Съботна разходка с лодка....

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Аз за черпенето се чувствам пренебрегнат ... през мен се ракии минават ... а на мен нищо никой не оставя... добре че съм честен човек :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Ей..."пренебрегнатия".....ти ли кръсти онуй шише дето ти оставих за батката, бре.... я си кажи .... :?: той вика че била 30 градуса и че била мътна - аз ти я оставих 47 градуса и хич не беше мътна :wink: Най-много да се измътила докато съм карал с 200км/ч нататък ...ама чак и градуса да и падне :roll: ...............Има нещо мътно в тоз Бургас...ама ши гу проверя лично. Гответе се :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Внимание казвам го веднъж , няма да повтарям

Г-н Дурумов... тази неделя ви искам задника в Бургаззззз .... защото това ми е единствения ден за зарганолов тази година... идваааййй

единствен и последен :D
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Local написа:Внимание казвам го веднъж , няма да повтарям

Г-н Дурумов... тази неделя ви искам задника в Бургаззззз .... защото това ми е единствения ден за зарганолов тази година... идваааййй

единствен и последен :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Ухххххххххххххххаааааааааааааааааааааааааа!!!!

Ши ва счупя....тръгвам !!! Дъртия го искам строен и с китка в ръката на завоя на колетото...че все бъркам къде да завия и отивам към стадиона на Нафтата :lol: :lol: :lol:
Ми ако я почнем от Събота вечер ...ко'ши кажиш....а...а...а :wink:
Дъл ши'можим да станем сабахлем... и да държим пръчки..... Еййй ни ма ръчкайте така....шото кат'запаля и тя си еб.....мммм...
...... нали ма знайте колко ми трябва заради купона, мискини такива :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Local, пиши на ЛС къде смятате да ходите с Митака в неделя. Вероятно тогава вече ще съм в отпуск :lol:
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Г-н Дурумов .... няма шега няма майтап .... 6:00 ч в неделя 29.10.2006г. ви искам на Краставицата .... трябва някой да ми преподава уроци...

Каква отпуска бе бате Тони ти не си ли на избори? :D :D
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Вчера накъсали ЦИГАНКАТА на Аркутино...тъй че Разходката с лодка може и да продължи...А Вий си ходете за маломерни ЗИЗИ... :lol:

Дуруме...ако ти се разхожда до Бургас...гъз път да види...ема ...ама мене не ме бройте...отивам на професионален риболов...любителския оставям за ВАС с Локи...хахахаха... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

batmilen написа:Вчера накъсали ЦИГАНКАТА на Аркутино...тъй че Разходката с лодка може и да продължи...А Вий си ходете за маломерни ЗИЗИ... :lol:

Дуруме...ако ти се разхожда до Бургас...гъз път да види...ема ...ама мене не ме бройте...отивам на професионален риболов...любителския оставям за ВАС с Локи...хахахаха... :lol:
Ама като се върнеш оттам да си пуснеш темата в Промишлен риболов , а не в Морски :wink: :D
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Каква циганка бе БатМилене. Виж на е-маила който ти пратих за какво става въпрос. Рибите са около килограм.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Local написа:Г-н Дурумов .... няма шега няма майтап .... 6:00 ч в неделя 29.10.2006г. ви искам на Краставицата ....
Може още в Събота да дойда, ама ще приготвиш едно одеяло да ме завива като на аватара ти и да е със същите големи очи .... иначе работата ще отиде както в песента :

"...смуча...смуча бира сЪс ракия" - та.........ра..........ра :lol: :lol: :lol:

"...няма спирка мойта простотия" :lol: :lol: :lol:

Обаче като се има в предвид опита ми и колко съм патил - секса преди риболов не дава добри резултати - туй за кадема от комшийката си е чиста лъжа - Вервайте ми.... трябва да е по далечно гаджето - на 140км. Бургас - тамън става - така че ако Локалчо е отворен и ми намери очичките - ще отида ...ама няма да хванем щото ши'сме се натъркали на Антикъдем.
Затуй...батката да ни ми са крий както 2та пъти когато минавах през Бургас....ами да изтудява питието ... от мене пурите този път !!! ако ли не Локалчо цяла вечер салати ши реже по готварска престилка само :wink: аз ши си 'зема една домашна отлежала.
Какво си мислите вий...бе.... и откъм гърба ще се подсигуря, мискини ...такива !
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

А бе аз се чудя защо колата от Варна на връщане от Перла беше толкова полегнала, а то какво било.Браво, пък ние дремахме на Аркутино цял ден за по 6-7 зизита.Може би е вярно за колана на Дурумов и че си ходи с рибата.Вземете пуснете малко риба по на юг че да ФАЩТАМЕ и ние с гайдите. :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

ОК е това се казва моряшки празник...а и Киро :lol: добре изглежда...Ами ти Дели къде си... :lol:

Изображение

Изображение

Много си ги замазал тия снимки...нещо фокуса е на кило водка май... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: та трябваше малко да ги пипна...ама пак останаха замазани... :wink:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Хахахха .... големи очи .... за кво ти са бе батка??? Ща измори в леглото няма да ставаш за риболов на другия ден... ми ти си ела в събота вечер ... знам една готина кръчмичка ... па може и в квартирата да се дръннем ... все пак е 4 звезди :D :D :D

Ма на другия ден тряя напълним кофите ... така че внимавай!!! :D
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

хахаха...Локалчо не се хващай с Чича си Митя... :lol: че накрая ще трябва да вършиш и "неговата работа" ...да го отсрамиш пред "големите очи".... :lol: Ша прайш СУРВАЙВЪР... :lol: в домашни условия... :lol:

Митя ти си вземи за всеки случай "онова отличие от Несебър" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: може да ти потрябва....хахахаха.... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”