Има ли дискриминация във форума?

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Има ли дискриминация във форума?

Мнение от Павел Иванов »

И аз съм максимално против да се пуска телефона на човек във форума . Особено във варианта задължително пускане . Казвал съм го и в предишните теми от сорта , потвърждавам го и сега . Ако някой иска да си пущи талафона , негова воля и тъй .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

Павел Иванов написа:И аз съм максимално против да се пуска телефона на човек във форума . Особено във варианта задължително пускане . Казвал съм го и в предишните теми от сорта , потвърждавам го и сега . Ако някой иска да си пущи талафона , негова воля и тъй .
:supz: :supz: :supz: ,нали си има Л.С.,който продава,си следи личните и ако прецени че купувача е сериозен си дава телефона,скайпа ,факса и т.н.т.Изискване за телефон е нарушаване на закона за лични данни.
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Да ама администратора така ти е казал, аз и ти може да изказваме мнение, ама в отговор ще ти пусне болдвани правилата на форума все едно са вечни. То май за това е форум, за да се ползва от потребители, които да го развиват, ама какво ли пък си мисля аз....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Ако не бях и аз модератор в един друг форум (тоест разбирам гледната точка на колегите) щях да дам правото ма редовите потребители.Но,всеки форум си има правила.Правилата са за да се спазват.Ако не се спазват си аут.Впрочем от как съм се регистрирал това ми е първата изтрита тема:в купува/продава не риболовни.Предполагам защото не бях постнал телефонен номер.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

За правилата ясно, че трябва да се спазват, но има дискусия по въпроса и както на всички българи ни е присъщо, дай ни власт и ни гледай сеира. Ми кажи ще е така, защото еди какво си, еди що се или не може да е както предлагате, поради тези и тези причини.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Тук не става дума за власт или за превишаване на правата.Става дума за интерпретация на дадените правила.Всеки си е башка чешит,поне 90% от хората с които се запознах тук във форума преди 4 години са страшни чешити и отлични приятели.Всеки си има трески за дялане.Но не сме ние дърводелците.А и форумните дрязги изчезват като седнеш на маса с човека.Повярвай знам го от личен опит.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Светльо-toxin34 написа:...всеки форум си има правила.Правилата са за да се спазват.Ако не се спазват си аут.
Светльо, правилата са ясни, тука става дума за друго, аршина да е еднакъв за всички :wink:
snegk

Мнение от snegk »

topsoft написа:За правилата ясно, че трябва да се спазват, но има дискусия по въпроса и както на всички българи ни е присъщо, дай ни власт и ни гледай сеира. Ми кажи ще е така, защото еди какво си, еди що се или не може да е както предлагате, поради тези и тези причини.
Какъв сеир брат, по-горе съм писал, че съм против да се показва телефона, но щом го има в правилата и щом сме модератори, би трябвало да си гледаме работата, а не, че имаме власт и да се правим на велики и трием. Или казано, нищо лично, просто работа :wink: :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Е хубаво, има го в правилата, ама те и правилата на футбола са от 100 години, ама чат пат се изменят. Мисълта ми беше, че ако има предложения от потребителите, в които има смисъл и логика и ако допадат на болшинството, то би могло да се вземат предвид.
Изображение

Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

topsoft написа:За правилата ясно, че трябва да се спазват, но има дискусия по въпроса и както на всички българи ни е присъщо, дай ни власт и ни гледай сеира. Ми кажи ще е така, защото еди какво си, еди що се или не може да е както предлагате, поради тези и тези причини.

Според теб администраторите трябва да запознават всеки по отделно с правилата и изискванията на форума. Не е ли това задължение на потребителите да се запознаят сами след като влезнат във форума?
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Имах предвид да обясниш защо според теб е крайно необходимо да си оставяме телефона и съответно е записано като правило, нищо повече.
Изображение

Изображение
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Защото в този раздел има един вагон опити за измами.Погледни темата "некоректни потребители" и ще разбереш защо е важно да се оставя и телефон.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Светльо-toxin34 написа:Защото в този раздел има един вагон опити за измами.Погледни темата "некоректни потребители" и ще разбереш защо е важно да се оставя и телефон.

Най после един мислещ човек. :!: :!: :!:
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Понеже не ми се занимава повече с този въпрос ще Ви кажа, че точно този аргумент е абсурден отвсякъде и може да се обори по поне два параграфа ако се замислите. Мнението ми е, че телефона е напълно излишен!
Изображение

Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

В магазина имаше постоянни измами и всеки пищеше и обвиняваше другите, включително и сайта. Защото всеки иска да прекара другия и няма никаква коректност между хората. Защото българина в стремежа си да купи нещо хубаво и евтино се преебава сам и после другите му виновни. С даването на телефон намаляха тези прекарванета. Има ги но са по малко.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”