Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Водоеми около град Плевен
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Водоеми около град Плевен
Пич изобщо не излизат на малкия , на големия на плиткото е оферта но немога да мина с колата там...yxaaa написа:Не съм съгласен колега, излизат не е трудно е не като миналата година, но пак си излизат :].... и малкия-излизат некви рибки но много трудно!.....
На Горни Дъбник вчера добре, днеска язовира пълен, а пък никой нищо не хвана. Имаше един колега сутринта хвана прилична бяла риба на разсъмване около килограм и малко.
Дано съм бил полезен.
Поздрави.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Щом казваш... :]Пич изобщо не излизат на малкия , на големия на плиткото е оферта но немога да мина с колата там...
Match Fishing :]
Просто виждам как стоят нещата, може ли на малкия да е пълно с народ и никой нищо да не лови само ти да ги ловиш и на какво ги ловиш и колко ловиш 1-2 уклея ли?yxaaa написа:Щом казваш... :]Пич изобщо не излизат на малкия , на големия на плиткото е оферта но немога да мина с колата там...
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Не съм такъв човек да се хваля какво съм хванал, но колегата не вярва :]bmitov написа:Просто виждам как стоят нещата, може ли на малкия да е пълно с народ и никой нищо да не лови само ти да ги ловиш и на какво ги ловиш и колко ловиш 1-2 уклея ли?yxaaa написа:Щом казваш... :]Пич изобщо не излизат на малкия , на големия на плиткото е оферта но немога да мина с колата там...

1-2 уклея да

Match Fishing :]