Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как се справяте със смръдливия живарник?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Как се справяте със смръдливия живарник?
Има варианти много . Снима се една по една , не се снима и пр.topsoft написа:...не мога да си наснимам всичкото риба ...

Аз не съм казал че не взимам никаква риба . Просто ако реша да взема някоя взимам точно еди колко си и до там . Всичката друга да си ходи от де е дошла без да я събирам в живарници . Това е мое лично и никого неангажиращо мнение .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
След като едва не се издушихме веднъж в колата жената изтърси:
- Можехме да го вържем от горе на багажника да се вее и докато се приберем щеше да е изсъхнал идеално!
Та и това е вариант.

- Можехме да го вържем от горе на багажника да се вее и докато се приберем щеше да е изсъхнал идеално!
Та и това е вариант.

- krokibg
- учете се от него
Е така вече наистина ще се знаем кои е рибар и кои не еstich написа:След като едва не се издушихме веднъж в колата жената изтърси:
Та и това е вариант.![]()

П.П А тези с три метровите живарници да спазват дистанция и да внимават при завоите

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Наистина трябва да изсъхне и няма проблем.Изплакване на реката и оставяне да съхне-на място или в къщи.G.Petkov написа:Няма да го слагаш в калъфа и щом се прибереш го простираш на балкон, стълбище, прозорец, но никага мокър в калъф.topsoft написа:Точно де, като нямам възможност да го изсуша на водоема и остане влажен в калъфа и смърди, тогава се налага пране
Само като си представя как смърди мокър, слузест, ферментирал живарник - не, не искам да си го представям!
Аз там съм пораснал...
Аре са да ти каем мързеливия начин, па ш почерпиш.
Почваш да прибираш циганията от живарника. Провесваш го на некое дръво а съхне, той разбира се неще! Прибираш мокър в калъфа (закопчан да не мирише), като се прибереш само разкопчаваш и хвърлях на терасата. За следващият излет е бонбон.
п.п. Жена ти, като се развика се правиш, че не чуваш.
Почваш да прибираш циганията от живарника. Провесваш го на некое дръво а съхне, той разбира се неще! Прибираш мокър в калъфа (закопчан да не мирише), като се прибереш само разкопчаваш и хвърлях на терасата. За следващият излет е бонбон.
п.п. Жена ти, като се развика се правиш, че не чуваш.