Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каде има щуки ,около Пловдив?
Модератор: sapuna
- Mitaka1
- научил се да хвърля
То ако е такава работата нямя смисал на гьола м/у стрелци и ракуски е по на далавера!Може да са по дребнички ама смисал откъм пари има!
Плаща се 7лв но празен се надявам че няма да си трагнеш,ако не друго каракуда валяло,но подучух че щали да пускат още щуки тази седмица така че се надявам другата да са спокоини вече и до взима

Плаща се 7лв но празен се надявам че няма да си трагнеш,ако не друго каракуда валяло,но подучух че щали да пускат още щуки тази седмица така че се надявам другата да са спокоини вече и до взима

-
- ще става разбирач
Абе вие сте едни рибари!!!
Банкера !
Кажи като отиде ,намери ли го вобще гьола
Аиде да ви организирам този уикенд,като сте толкова големи рибари да направим един излет на Оризово за Щуки,който е навит нека пише.става вапрос за 12.11.06г.който е навит нека да пише!!!!!!!!!!!!!
Брат ми отиваме ли?
Кажи като отиде ,намери ли го вобще гьола

Брат ми отиваме ли?

Който го може го може,останалите гледат!
-
- ще става разбирач
:))))))))))
Пс.
И аз не го знам каде е но ще го потарся
Има bg maps за тези неща!
Аз смятам да ловя риби тази седмица
е поне каквото има!

И аз не го знам каде е но ще го потарся

Има bg maps за тези неща!

Аз смятам да ловя риби тази седмица

е поне каквото има!

Който го може го може,останалите гледат!
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
- Mitaka1
- научил се да хвърля
Абе не че е кой знае кво страшно ама чак пак цитати от гриинпис изкараха ,що трябвало да ги пускаме рибите и........т.н.
Аз пък си мисля че като си плащам да седна някаде да мръзна и да чакам щука,може и да не дочакам ,нали така,ще си я взема и ще си я кльопам с кеф после
та ако ще и последната да е в гьола,нали си плащам,и то не само аз, с тез пари арендатора да си купи и да си пуска други риби!Аз така го мисля!!!
А пък и да дава господ повече наивници да ги връщат обратно!Странно тои как ще се рочувства ако го нарагат,целунат,и го пуснат поживо поздраво,да расте още
То си има хранителни вериги и хищниците са малко под нас,ами за ловците кво ще кажем???Да ги изпозастреляме пък тях,така и животни ще има в гората,и риба във водатар,а ние ще пасем трева,ами животните тогава какво ли ще ядат
Такаче такива псевдо защитници на ПРИРОДАТА с лопата да ги ринеш ама нещо покритието го няма!!!
Наслука от мен на всички рибари
Аз пък си мисля че като си плащам да седна някаде да мръзна и да чакам щука,може и да не дочакам ,нали така,ще си я взема и ще си я кльопам с кеф после

Наслука от мен на всички рибари

-
- сериозен играч
хахахахах...прав си и то мноо прав ! майката му е в редовното зарибяване....всяка годинка, и подържане на високо ниво на водите пролет когато хайвера е хвърлен, а не във риба назад...от това никой не печели...
аре сеа западняшки глупости....ма никой не казва че те сладководна риба не ядат нали ???????
е за тва я пускат....
я дай на чужденец сладководна да яде...скендала е огромен !!!
така че Бриджитките и Грийновете да го духат !
дедото ти връщал ли я...па риба имало тогава бол нали ???
шо така бе Миме
аре сеа западняшки глупости....ма никой не казва че те сладководна риба не ядат нали ???????
е за тва я пускат....

я дай на чужденец сладководна да яде...скендала е огромен !!!
така че Бриджитките и Грийновете да го духат !

дедото ти връщал ли я...па риба имало тогава бол нали ???

шо така бе Миме

Господ може всичко чада мой !