Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

Съвет за избор на пръчка
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Съвет за избор на пръчка
Баце,я научи " нормален " български език,научи се да пишеш грамотно,пък тогава ни се отваряй на тема "с на един човек финесата".Аман!!!plwned123 написа:Иван Байчев написа:Нито една няма да ти е удобна за този вид риболов. По добре се огледай за карбон дори и по евтин но с акция не повече от 60 ,максимум 80 грама.Морския риболов е свързан с много махане и е добре пръчката да е лека а не някоя гьостерица за брулене на орехи или за дунавски риболов.![]()
![]()
Ти пък кво искаш да кажеш бе отворен, че риболова на Дунава е брулене на орехи ли? Много по-добре на Дунава отколкото на някой шибан ебан водоем дето си ловите тъпите бабушки и кфи беше други измишлйотини.. на Дунава може да очакваш всякаква риба ето вчера си хварлям за скобар, морунаж, платика щото тва си вари сега туп една бяла риба 1,5 кг. вчера едно шаранче към кило.. недей така пак и тея пръчки дето ги е изредил точно с такива си ловиме по Дунава за кфо са ти скъпи пръчки даже и аз сега ще си вземам focus finessa 8м. неска хванах един морунаж с на един човек финесата и много ме изкефи как се бие тая пръчка с нетърпение чакам сутринта да отида да си я поръчам от мангазина ;dd айде поздрави!!
Sorry , че се намесвам малко ...така,ама ...дразни!
Модерирано и бан!
Глей кво става- от мухата слон,недейте да се карате з а щуротии пък всеки си има стил на израз ие видял разни работи ама генерално да поставиш истина си е доста смело.Който както го кефи така да си лови... 

- borkok
- научил се да хвърля
Искам да попитам
Има ли колеги които работят с прьчка Duke Champion Tele Match.Бих бил благодарен за тяхното мнение
За съжаление снимка не мога да сложа
Поздрави

На морето ловя с телемач DAIWA TRIFORCE TM45P.Акцията и е 20-80гр. дължина 450см. тежи 240гр.Използвам я за риболов на кефал, лаврак,зарган,мормура и др.Ловя основно от брега и съм много доволен от нея.
- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Молба към колегите от Дунав.Добре е преди да почнат да пишат, да прочетат че раздела е за морски риболов а не за сладководен ,затова се получават тези разногласия и разминавания в мненията.Не искам да обидя никого (макар че ми се ще) но Дунава и морето нямат нищо общо и нека да си коригират разделите където пишат.