Чернокоп и лефер 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Re: Чернокоп и лефер 2011

Мнение от roko-koko »

bobo_33333 написа:Ето ламаринките,здраво рупат червея.
Направо повръщат червей. :)

Изображение

Изображение

Е тука един пич с няколко чернокопчета на Поморие

Изображение
Нека повръщат......още месец им остана (че няма и толкова.Пешо много доволна и заканителна физиономия им е направил :D :drinkers:
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Боцмана »

roko-koko написа: Нека повръщат......още месец им остана (че няма и толкова.
Рокич, ти не си ли ги напипал вече? Любимия ти залив, май е любим и на зъбатите. И видях вече пуснати мрежи от южната страна, към Агалина близо до скалите. Мисля, че са чернокопени мрежи.
Поздрави! :drinkers:
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

Днес на Болата 6 чернокопа с размер на едър сафрид.Това от лодка , риболова беше за сафрид.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Ribarina написа:Днес изкарах 5-6 по една педа.Нямах фото и екипажа повръщаше затова снимки на следващият излет
:shock: Недей бе човек, че педи разни :) мойта е 25см.на колегата 28 направо ме подпали :twisted: :twisted: :twisted:
Айде да идва че ....... :axe: :axe: :axe: :axe:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Не бях си мерил ръката до сега ама ме заинтригува.Моята ръка от върха на средният пръст до китката е 19 см. Значи толкова големи са чернокопите.
За днес съм си подготвил фотото и ще влизам без екипаж,защото смятам да пусна и на дъното на жив сафрид за някое леферче,а неискам някой разтроен вестибуларен апарат да ми развали риболова
miro_bs
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от miro_bs »

Струва ми се че за Лефера е малко рано ама знае ли човек.
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Боцмана написа:
roko-koko написа: Нека повръщат......още месец им остана (че няма и толкова.
Рокич, ти не си ли ги напипал вече? Любимия ти залив, май е любим и на зъбатите. И видях вече пуснати мрежи от южната страна, към Агалина близо до скалите. Мисля, че са чернокопени мрежи.
Поздрави! :drinkers:
Tая седмица е слабо откъм сафрид камо ли за зъбати елементи.Виж миналата седмица редовно се закачаха по някоя ламаринка ,един ден извадихме 5 броя колкото хаймани големи и то съвсем на плиткото ,пред Колкита .Тая година около Агалина единстевено добре даде Юли и началото на Август меджит и средата на миналия месец долу горе доволно сафрид (да не забравяме драконите които са в изобилие).
Между другото точно от южната страна на Агалина малко по към комплекса Свети Тома преди 4-5 години познат рибар ни се обади да ходим да му помагаме за мрежите отиваме и :shock: над 1000 броя лефери (това средата на Октомври).Ама от тогава въпреки че упорства на същото място не е имал големи успехи ,тук таме по 20-тина броя (което си е пак успех де)но тогава си беше шокиращо ,що лефер изядохме у дома цяла зима ,отблагодари ни се човека ама и ние му редихме веднага продажбата освен да му помогнем с пренасянето и почистването........Както казва Миро рано му е още на леф инс ....ама както е тръгнал ема из морето и ако се задържи така.......
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Абе аз и на лефери-тийнеджъри кандисвам,ама ги няма още дори на борсата,а първия сигнал винаги е оттам :lol:
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Чернокопа си е тука ама лефер не ми удари.Взех няколко добри чернокопчета и на едно вадене изкарах 12,но всичките си отидоха заедно с куките.След това потърсих чернокопено чепаре,но се оказа че е в къщи и така пак с 10-ти номер кука много пропуски направих
Аватар
redovi555
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от redovi555 »

Вчера на болата 10-на чернокопа и ми осакатиха чепарето
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Ribarina написа:Чернокопа си е тука ама лефер не ми удари.Взех няколко добри чернокопчета и на едно вадене изкарах 12,но всичките си отидоха заедно с куките.След това потърсих чернокопено чепаре,но се оказа че е в къщи и така пак с 10-ти номер кука много пропуски направих

Чакай сега,значи на едно дърпане си извадил 12 чернокопа,те са чакали да ги преброиш и после всички дружно са прегризали и чао :D .....и за снимка пак няма матрял :( И си влязъл с лодка за чернокоп пък чернокопените чепарета в къщи :prayer: .Сега се сетих как на път за работа един в рейса обясняваше колко много големи лефери видял с лодката,направо било кал от лефер(става въпрос за миналата седмица)действието се развивало на Маслен нос .Естествено,че не му повярвах защото миналия ден бяхме там с лодка и знам за какво иде реч,пък и познати дават инфо непрекъснато,както и да е,обаче когато каза,че леферите били толкова големи,че първо ги помислил за делфини направо щях да падна от седалката :lol: .
Мънцата

Мнение от Мънцата »

zografa написа:... леферите били толкова големи,че първо ги помислил за делфини направо щях да падна от седалката :lol: .
:lol: :lol: :lol:
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

рибарски лакърдии :D и мен скоро ме хванаха за канарче и ми обясняваха как хванали за ден 380 заргана :D
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Изображение

Изображение

Изображение