Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2011
Нека повръщат......още месец им остана (че няма и толкова.Пешо много доволна и заканителна физиономия им е направилbobo_33333 написа:Ето ламаринките,здраво рупат червея.
Направо повръщат червей.![]()
Е тука един пич с няколко чернокопчета на Поморие

Рокич, ти не си ли ги напипал вече? Любимия ти залив, май е любим и на зъбатите. И видях вече пуснати мрежи от южната страна, към Агалина близо до скалите. Мисля, че са чернокопени мрежи.roko-koko написа: Нека повръщат......още месец им остана (че няма и толкова.
Поздрави!

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Днес на Болата 6 чернокопа с размер на едър сафрид.Това от лодка , риболова беше за сафрид.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
-
- учете се от него
Ribarina написа:Днес изкарах 5-6 по една педа.Нямах фото и екипажа повръщаше затова снимки на следващият излет

Айде да идва че .......

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не бях си мерил ръката до сега ама ме заинтригува.Моята ръка от върха на средният пръст до китката е 19 см. Значи толкова големи са чернокопите.
За днес съм си подготвил фотото и ще влизам без екипаж,защото смятам да пусна и на дъното на жив сафрид за някое леферче,а неискам някой разтроен вестибуларен апарат да ми развали риболова
За днес съм си подготвил фотото и ще влизам без екипаж,защото смятам да пусна и на дъното на жив сафрид за някое леферче,а неискам някой разтроен вестибуларен апарат да ми развали риболова
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Струва ми се че за Лефера е малко рано ама знае ли човек.
Tая седмица е слабо откъм сафрид камо ли за зъбати елементи.Виж миналата седмица редовно се закачаха по някоя ламаринка ,един ден извадихме 5 броя колкото хаймани големи и то съвсем на плиткото ,пред Колкита .Тая година около Агалина единстевено добре даде Юли и началото на Август меджит и средата на миналия месец долу горе доволно сафрид (да не забравяме драконите които са в изобилие).Боцмана написа:Рокич, ти не си ли ги напипал вече? Любимия ти залив, май е любим и на зъбатите. И видях вече пуснати мрежи от южната страна, към Агалина близо до скалите. Мисля, че са чернокопени мрежи.roko-koko написа: Нека повръщат......още месец им остана (че няма и толкова.
Поздрави!
Между другото точно от южната страна на Агалина малко по към комплекса Свети Тома преди 4-5 години познат рибар ни се обади да ходим да му помагаме за мрежите отиваме и

- недялко радков
- ще става разбирач
Абе аз и на лефери-тийнеджъри кандисвам,ама ги няма още дори на борсата,а първия сигнал винаги е оттам 

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Чернокопа си е тука ама лефер не ми удари.Взех няколко добри чернокопчета и на едно вадене изкарах 12,но всичките си отидоха заедно с куките.След това потърсих чернокопено чепаре,но се оказа че е в къщи и така пак с 10-ти номер кука много пропуски направих
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
Вчера на болата 10-на чернокопа и ми осакатиха чепарето
Ribarina написа:Чернокопа си е тука ама лефер не ми удари.Взех няколко добри чернокопчета и на едно вадене изкарах 12,но всичките си отидоха заедно с куките.След това потърсих чернокопено чепаре,но се оказа че е в къщи и така пак с 10-ти номер кука много пропуски направих
Чакай сега,значи на едно дърпане си извадил 12 чернокопа,те са чакали да ги преброиш и после всички дружно са прегризали и чао

zografa написа:... леферите били толкова големи,че първо ги помислил за делфини направо щях да падна от седалката.

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
рибарски лакърдии
и мен скоро ме хванаха за канарче и ми обясняваха как хванали за ден 380 заргана 

Качествени чепарета Borkata