Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ НА КЕФАЛ(СЪВЕТ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ)
Модератор: sapuna
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
НЕ МИ Е МНОГО ЯСНО С ТЕЗИ ПИЛЕШКИ ЧРЕВЦА
ТЕ ЗА ЗАХРАНКА ЛИ СЕ ПОЛЗВАТ САМО ИЛИ ЗА САМИЯ РИБОЛОВ
И АКО Е ЗА СТРЪВ КАЖЕТЕ КАК ПО ТОЧНО СТАВА ЗАКАЧАНЕТО НА СТРЪВТА ЗА КУКАТА И ИЗЛИЗАТ ЛИ ДОБРИ ЕКЗЕМПЛЯРИ
НЯКОЙ ИМА ЛИ ДОБРА СЛУКА НА ТАЗИ СТРЪВ ПО ТОВА ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА

ТЕ ЗА ЗАХРАНКА ЛИ СЕ ПОЛЗВАТ САМО ИЛИ ЗА САМИЯ РИБОЛОВ

И АКО Е ЗА СТРЪВ КАЖЕТЕ КАК ПО ТОЧНО СТАВА ЗАКАЧАНЕТО НА СТРЪВТА ЗА КУКАТА И ИЗЛИЗАТ ЛИ ДОБРИ ЕКЗЕМПЛЯРИ

НЯКОЙ ИМА ЛИ ДОБРА СЛУКА НА ТАЗИ СТРЪВ ПО ТОВА ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодаря ти за отговораmadted написа:за стръв се използват.
пилешките черва са сурови и се закачат като голям червей или като пиявица ако щеш. как се снабдяваш с тях е ясно. а колкото до това какви екземпляри се ловят - зависи колко големи има във водоема- всеки път различни се хващат.

При първа възможност ще го пробвам пък ще видим какво ще се закачи

Може би сега в неделя

--- Конфуций---
--- Конфуций---
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ЗА пилешките черва......аз ги режа на по 2-3 сантиметра,като внимавам съдаржанието да се запази.След няколко замятания ,ако няма удар,сменям с прясно.Най-ефектни са тия от пилчарниците,от домашна кокошка не стават.И все пак мисля ,че сега е сезона на малка рибка и жабче.Червата рано на пролет,още докато има лед покрая.НАСЛУКА 

незан какво стана , но за втори път поскам одговора - нещо до изтри
и за последно - кефала при по студени води му се пуска перде пред очите и се лови с ... - обикновенно се използва тармък - но е забранен в свободните водоеми
и ако смяташ да ловиш на царевица,сливи или боб - то май - няма да си натравиш плакия
и за последно - кефала при по студени води му се пуска перде пред очите и се лови с ... - обикновенно се използва тармък - но е забранен в свободните водоеми
и ако смяташ да ловиш на царевица,сливи или боб - то май - няма да си натравиш плакия

Красимир от Балчик
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И аз не знам какво става,и аз пия в момента,ама айде поспри алкохола де!к7650 написа:незан какво стана , но за втори път поскам одговора - нещо до изтри

- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
КОЛЕГА ali baba,ali baba написа:ПЕРКЕЛЕколегата знае за какво става дума (к7650)
аз да не ходя за риба да се храня ,и не се притесняваи аз дали ще хвана или не
Като не я ядеш тази риба (не вярвам да си вегитарианец)поне я пускай та някои друг да се нахрани с нея (ако може да си я хване разбира се )защото като гледам имаш доста трофейни снимки с мъртви рибоци в галерията.

Да не би да храниш котките с нея или я изхвърляш на боклука

--- Конфуций---
--- Конфуций---